Ex-Vasemmistoliiton kansanedustaja, Emma Karin appiukko saanut ikuisen porttikiellon EU-neuvostoon

Vuosina 1991-2011 vasemmistoliiton kansanedustajana toiminut Jaakko Laakso on saanut elinikäisen porttikiellon Euroopan neuvoston sekä neuvoston parlamentaarisen yleiskokouksen tiloihin. Syyksi on ilmoitettu Laakson toimiminen Azerbaidzhanin lobbarina. Jaakko Laakso on nykyisen Vihreiden kansanedustajan Emma Karin appiukko.

Tapausta tutkittiin EU:n toimesta pitkään ja tutkimuksissa kävi ilmi, että laakso on toiminut Azerbaidzhanin lobbarina maan yrityksissä mm. lahjoa poliitikkoja peitelläkseen maan ihmisoikeusloukkauksia. Myöskin muun laista suostuttelua esimerkiksi poliitikkojen äänestyskäyttäytymisen muokkaamiseksi on käytetty. Laakso on kiistänyt syytökset ja kutsuu toimintaansa ”normaaliksi konsulttitoiminnaksi”.

Lähde: YLE

6 thoughts on “Ex-Vasemmistoliiton kansanedustaja, Emma Karin appiukko saanut ikuisen porttikiellon EU-neuvostoon

 • 7.7.2018 at 16:48
  Permalink

  Saas nähdä mitä lobbausta paljastuu näitten vihreitten lobauksista? Olisikin ilmeisen hauskaa, jos sieltä löytyis vaikka salakulejtuslobbausta, ihmisten siis. Joku ylen ”löytämä” vihreä kun ilmoitti, että Suomi tarvitsee maahanmuuttajia! Kasvattaakohan vihreät rahapuuta muuton rahoittamiseksi?

  Reply
 • 7.7.2018 at 17:53
  Permalink

  ”Lobbarina?!?!?!!!”
  Hyvänen aika! Koko EU:han on täynnänsä kaikenmaailman perkeleen lobbareita.
  Tämä Laakso on vakoillut varsin avoimest ollessaani kansanedustaja Suomen korkeimmassa häkkikanalassa. Hän tuli varsin tunnetuksi siitä, että hän kävi ottamassa vakituisesti ”laulutunteja” ensin Neuvostoliiton sittemmin Venäjän suurlähetystössä kertoilemassa varsin vuolaasti ihan kaikki asiat Suomen poliittisista hankkeista ja keskustelun alaisista asioista, joita kaiketi voidaan ainakin osaa pitää jonkinlaisina puolivaltiosalaisuuksina, jotka pidetään kitapurjeiden takana poislukien tietysti korkealuokkaiset hienosto huorat, jotka ovat ”akkreditoituja” kansakuntamme tilasta ylenmäärin huolestuneita ja taakkaa (massi) siitä kantavista maailmanluokan poliitikoita varten hankittuja ”terapeutteja” nk. ”hallituksen yökerhoissa” bailaamisen puntarointia vasten.
  Tämä hra. Tiitinen, joka toimi ennen SUPO:ssa pelaten kirppua ja sen sellaista tiesi tasan tarkkaan äärikommunisti Jaakko Laakson etesottamuksista eli väsymättömästä flirtistä Venäjän Karhun kanssa myös kiima-ajan ulkopuolella, mutta Tiitinen ei ollut siitä kovinkaan huolissaan, koska tämä Venäjän ”kotivävy” oli se mikä oli eli aivan samaa kuin sanoa variksenpelättimestä, joka vain hoitaa vähäpätöistä, mutta tärkeää virkaansa tyynenä, mutta kuitenkin eräässä mielessä toisin eli kasvonsa säilyttäen.
  Jaakko Laakso on niin kommarin perusteellinen perikuva ja stypiografia, että hänen heittäessään lihakaupan jonotuslapun huitsin Siperiaan on hänet syytä täyttää venäläisellä hapankaalilla ja suolakurkulla, joka tässä tapauksessa tarkoittaa eräänlaista balsamointia tai toinen vaihtoehto, joka mielestäni on suotavampi on upottaa hänet kokoiseensa votkapulloon, jossa 100-volttisessa bränneressä säilyy mies kuin mies, eikä sitä saa hajoamaan Jumalakaan, kuten Titanic:stakin sanottiin Herran vuonna 1912, joka sittemmin juuri tuosta veren kaivamisesta nenästä meni Atlantin pohjaan kuin lyijypunnus, eikä siinä auttaneet moninkertaiset laipiot, mutta luopioista oli sen sijaan varsin paljon apua.

  Reply
 • 7.7.2018 at 19:32
  Permalink

  Kommunisti on aina kommunisti.

  Reply
 • 8.7.2018 at 06:20
  Permalink

  Kommunistit ovat tunnetusti oman maansa pahimpia maanpettureita. Vihreät ovat astetta vielä pahempia, he yrittävät tuhota maan ”sivistyneesti” ja iso osa kansaa vielä uskoo kaikkeen siihen paskaan mitä mm. agitaattori niinistö suoltaa. Puutaheinää, isoja lupauksia ja hunajaa kaikille.

  Reply
 • 8.7.2018 at 11:01
  Permalink

  Piiri pieni… Mitäs se Emman isäukko tekikään? Mitäs tekee Emma ja appiukko? Kaikki tuhoavat Suomea ja suomaalisuutta täyttäen sillä omat taskunsa. No, mikäs se juutalaisilta kerralla onnistuisi.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.