Australiassa valekynekologi syytteeseen mm. raiskauksesta – Syytekohtia 88

Melbournessa, Australiassa on tullut ilmi harvinaislaatuinen tapaus, jossa 59 vuotiaan Raffaele Di Paolon väitetään toimineen vuosien ajan vale-kynekologina ja mm. raiskanneen asiakkaitaan. The Guardianin mukaan Di Paolo olisi suorittanut asiakkailleen mm. turhia sisätutkimuksia, kerännyt veri- ja spermanäytteitä sekä toteuttanut ”hedelmöityshoitoja”. Syytekohtia on yhteensä 88 ja Di Paolo kiistää niistä jokaisen.

Yhdeksän vuoden aikana, 2006-2015 saatu taloudellinen hyöty yltää 342 000 dollariin. Di Paolo kertoo markkinoineensa itseään homeopaattina, ei lääkärinä. Vale-kynekologin kerrotaan esimerkiksi lähettäneen asiakkailleen tekstiviestein ultraäänikuvia todisteena raskaudesta ja Di Paolon hedelmöityshoitojen tehokkuudesta. Kuitenkin hän kieltää koskaan suorittaneensa lääketieteellisiä toimenpiteitä asiakkailleen.

Di Paolo on puhunut useassa lääketieteen konferenssissa Australiassa ja on saanut tehdä liiketointaan rauhassa yhdeksän vuoden ajan, joten valvonnan voidaan todeta pettäneen pahasti hänen kohdallaan. Di Paolo on opiskellut Sorbonnen yliopistossa Ranskassa mm. filosofiaa ja tämä on ilmoitettu avoimesti mm. ”Bioregulatiivisen lääketieteen konferenssin” esitteessä, jossa hänet esiteltii ”hedelmällisyys-spesialistina”. Toisaalta, Di Paolon kerrotaan valehdelleen omaavansa kaksi korkean asteen tutkintoa kahdesta italialaisesta yliopistosta.

Lähde: The Guardian

 

5 thoughts on “Australiassa valekynekologi syytteeseen mm. raiskauksesta – Syytekohtia 88

 • 6.7.2018 at 11:36
  Permalink

  Voi kipeän luun yliopisto sentään miten ihanan monikultturistista terapiaa, jos specialisti herrasmies oli siis oli ihanan ruskea. Jos hän valkea keski-ikäinen heteromies niin oli kauhea misagonisti sovinisti sadisti rasisti fasisti nazizti zontaläjä ja tulisi laittaa kiveksen sisään heti ja loppuelämäksi.

  t. kiihkoäärifeministi.

  Reply
 • 6.7.2018 at 13:29
  Permalink

  ”Melbournessa, Australiassa on tullut ilmi harvinaislaatuinen tapaus, jossa 59 vuotiaan Raffaele Di Paolon väitetään toimineen vuosien ajan vale-gynekologina.”

  Mitä sitä ei nuorta p-llua nähdäkseen ja koskeakseen vanha setä tekisi? Perusjampallahan se alkaa olla keski-iässä jo kortilla. Paljon rahaa, paljon julkisuutta tai valegynekologi, siinä ne keinot taitavat olla.

  Reply
 • 6.7.2018 at 14:27
  Permalink

  Toiset osaavat tehdä harrastuksesta työn. Nerokasta, mutta ehkä kaikenlaisten ja kuntoisten värkkien ammattimainen roplaaminen sentään syö osan viehätyksestä?

  Reply
 • 6.7.2018 at 21:45
  Permalink

  Näitä lääppijöitä on paljon lääkäreissä ja eritoten gynekologien joukossa sekä tietenkin ”hierojat” sun muut nivelten niksauttelijat, jotka kiksauttelevat
  Naisille ja tytöille erityisen nöyryyttävää, vaikka osasta täytyy sanoa etteivät aivan kaikki ole kovinkaan vastentahtoisia ”hoidolle”, mutta ihmisiähän on joka junaan ja jää vielä asemallekin.

  Reply
 • 7.7.2018 at 06:30
  Permalink

  Yhdistänyt kätevästi työn ja huvin.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.