”Need for speed Pori”: Teini-ikäinen kaahasi umpikännissä poliisia karkuun

Porin poliisipartio yritti pysäyttää pikkutunneilla kolmen jälkeen Porin Satakunnankadulla henkilöautoa, jonka kuljettaja kuitenkin lisäsi auton nopeutta ja lähti karkuun poliisiauton havaittuaan. Poliisi aloitti takaa-ajon ja kiritti nuorta miestä pitkin kaupunkia.

Takaa-ajo alkoi Satakunnankadulta, jatkui Tavaratielle ja sieltä edelleen Riihikedonkadulle läpi Uudenkoiviston. Lopulta rattimieheltä loppuivat joko taidot tai jaksaminen ja takaa-ajo päättyi Visatien kautta Sysipolulle, jonne kuljettaja pysäytti ajokkinsa.

Normaalien toimenpiteiden, ajokortin kyselyn ja puhallutuksen jälkeen kuljettajaksi selvisi vuonna -99 syntynyt mieshenkilö, jolla ei ollut voimassa olevaa ajokorttia. Puhallutuskokeeseen vasta 19 vuotias miekkonen rykäisi 1,87 promillea. Poliisi tutkii tapausta mm. törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja törkeänä rattijuopumuksena.

Kuvan auto ei liity tapaukseen.

Lähde: Poliisi

One thought on “”Need for speed Pori”: Teini-ikäinen kaahasi umpikännissä poliisia karkuun

  • 5.7.2018 at 13:56
    Permalink

    Kaahari -filmit pitää realisoida todellisuutta vastaaviksi. Paitsi, että elävienkuvien poliisit ovat tolloja, jotka eivät saa kiinni katu kilpailujen ”ohjuksia” kiinni, vaan romuttavat omat virka-autonsa peritoivottomassa tehtävässä. Mutta ainahan joka elokuva vaatii statistin.
    Suomalaisella vaaditaan voimassaoleva ajokortti. Muunmaalaiset polttavat kumia kameli -kortilla tai koraanikoulun päästötodistuksella.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.