Mies ajoi autonsa kanavaan Kuopion Viannankoskella – Sivulliset pelastivat kuljettajan, auto jäi virtaan

Hätäkeskus sai ilmoituksen kello 9.13 tieliikenneonnettomuudesta Kuopion Maaningalla, valtatiellä 77. Ilmoituksen mukaan henkilöauto on Viannakosken kanavassa ja autossa on ihminen sisällä. Paikalle hälytettiin poliisipartio ja useita pelastuslaitoksen yksiköitä pelastamaan kuljettajaa veden varaan joutuneesta autosta.

Alustavien tietojen mukaan henkilöauto oli ollut ajossa Viitasaaren suunnasta Siilinjärven suuntaan. Kuljettaja oli toistaiseksi tuntemattomasta syystä menettänyt auton hallinnan ja auto oli ajautunut oikealle puuhun, josta edelleen Viannankosken kanavaan. Auto oli kulkeutunut voimakkaan virran mukana noin 50 metriä, eikä kuljettaja päässyt pelastautumaan omin neuvoin.

Läheisestä talosta oli kaksi henkilöä tullut onnettomuuspaikalle ja pelastanut veneellä autonkuljettajan. Autossa yksin ollut kuljettaja oli pelastajien tullessa paikalle ollut auton etuoven päällä puoliksi ulkona autossa. Viannankosken kanavassa onnettomuuspaikalla on noin metrin verran vettä. Pelastuslaitos ei kuitenkaan saanut onnettomuusautoa pois järvestä ja auton ylös kalastelu jää omistajan vastuulle.

50-syntynyttä kuopiolaista miestä epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Kuvan auto ei liity tapaukseen.

Lähde: Poliisi

One thought on “Mies ajoi autonsa kanavaan Kuopion Viannankoskella – Sivulliset pelastivat kuljettajan, auto jäi virtaan

 • 5.7.2018 at 17:01
  Permalink

  eikö ylellä tosiaan muuta uutisoitavaa

  usan itsenäisyys päivästä

  kun että anthitrump vapauden patsaalla

  mietikää ajatuksella tämän uutisin julkaimisen syytä Ylen Puolelta

  voi olla että kuuma hiki nousee ohimolle

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.