Vuosilomalakiin puuhataan muutoksia – Pitkältä sairaslomaltakin täydet kesälomat

Työaikasääntelyä selvittävä työryhmä ehdottaa mietinnössään muutoksia vuosilomalakiin EU-tuomioistuimen oikeuskäytännöstä johtuvien vaatimusten täyttämiseksi. Työ- ja elinkeinoministeriö lähetti 4.7.2018 työryhmämietinnön lausunnolle.

Vuosilomalakiin lisättäisiin säännökset työntekijän oikeudesta vuosilomaa täydentäviin lisäpäiviin tilanteissa, joissa työntekijä ei sairaudesta tai kuntoutuksesta johtuvan työstä poissaolon vuoksi ole ansainnut vähintään 24 vuosilomapäivää. Säännösmuutoksen myötä työntekijöille turvattaisiin työaikadirektiivin edellyttämät 24 vuosilomapäivää kokonaiselta lomanmääräytymisvuodelta. Jos työntekijä on lomanmääräytymisvuoden aikana ansainnut vähintään 24 vuosilomapäivää, lisäpäiväsäännös ei tulisi sovellettavaksi.

Lisäpäiviltä työntekijällä olisi oikeus saada vastaava palkka kuin työssä ollessaan. Lisäksi työryhmä ehdottaa, että työkyvyttömyyden vuoksi siirretyn vuosiloman antamisajankohtaa pidennettäisiin. Vuosiloma voitaisiin antaa vielä lomakautta seuraavan lomanmääräytymisvuoden aikana.

Lähde: Työ- ja elinkeinoministeriö

3 thoughts on “Vuosilomalakiin puuhataan muutoksia – Pitkältä sairaslomaltakin täydet kesälomat

 • 4.7.2018 at 21:35
  Permalink

  https://www.veteranstoday.com/2018/07/03/communism-the-rothschilds-and-the-central-banking-cartel/

  Modern history reflects the gradual process by which they transfer all wealth and power to themselves, destroying Western Civilization and creating a world police state. In 1938, Rakowsky could say the whole world is controlled by the Sabbatean Jewish bankers and their allies.

  The central banking cartel is the ultimate monopoly. It has an almost global monopoly over government credit. Its object is to translate this into a monopoly over everything – political, cultural, economic and spiritual. One world government = Rothschild monopoly = Communism.

  They produce credit & currency from nothing in the form of a debt to themselves, something our government could do itself, interest-and-debt-free. Organized Jewry and Freemasonry are accomplices in this scam. Alas, our “money” is just coupons, virtual chips in their digital casino. They can manipulate or void these chips any time they want.

  meidän kaikki rakkaat ihanat johtajat ovat vapaamuurareita ja ne jotka eivät ovat heidän käsktyksessään!! siksi kaikki toimii niin SAATANAN kummallisesti eli mitä he palvojat normi aivokuolleen kansalaisen mieleen ei voisi koskaan luonnistua että saatananpalvojat hallitsevat mailmaa ja suomea! Mutta jos ei mene jakeluun niin siinähän ovat tuhoamis työssä mukana!!

  Reply
 • 4.7.2018 at 22:09
  Permalink

  Jo on vattu, kun kaikenlaista p@$kaa tulee ruutuun nykyään tällä sivustolla. (Deny allow)

  On se hienoa, kun työntekijä, eikun saikku sankari saa palkaa ja lomaa tekemättömyydestään.
  Tämä on sitä työllistämistä ja talouden edistämistä, työnantajan maksaessa kaiken.
  Halvemmaksi tulee käyttää vuokratyövoimaa ja kierrättää heitä töissä ja poissa.
  Älkää palkatko vakituista työntekijää! Vuokra orjat ei syö firman taloutta kuralle samalla tavalla.

  Reply
  • 5.7.2018 at 08:02
   Permalink

   Totta puhut. Olen jo epäillyt sitä, että onko omalle koneelleni päässeet pöpöt tekemään pahojaan. On todella ikävää, että saa jatkuvasti virustorjuntaohjelman tekemiä estoilmoituksia coin diggereistä. Kyse voi olla aivan hyvin ”hyvien ihmisten” tekemistä hyökkäyksistä ja ilkivallanteoista tätä sivustoa vastaan, joka ei olisi ensimmäinen kerta. Tänä päivänä kaikki ”väärinajattelija -sivustot on pakko varustaa raskaan luokan torjuntaohjelmilla, joka on pienille toimijoille yksinkertaisesti rahallisesti niin suuri ponnistus ettei niillä ole varaa toteuttaa ja ylläpitää sitä jatkuvasti, joka on aivan tarpeeksi painajaismaista internetissä jo nyt ennen kuin itse EU löi rapaisen lusikkansa soppaan kuuluisilla ”päätöksillään”, jotka ovat niin itse asian ulkopuolelta kuin vain voi olla. Mutta mitäpä nuo syöttiläät ja paukapäät mistään mitään ymmärtävät paitsi EU-kansalaisten jokapäiväisen elämän vaikeuttamisen ja tekemällä siitä Neuvostoliittoa pahemman kolossaalisen telaketju -järjestön, joka polkee kantapäänsä alle kaikki alkeellisimatkin ihmisoikeudet ja yhteiskunnan suomat länsimaiset vapaudet. Tämän kaiken lopputulemana on islamia muistuttava sharia -laki yhteiskunta, jossa ”katkotaan päitä” mitä pienemmistäkin rikkeistä eli kuten tuttavallisemmin sanotaan: ”Ammutaan hyttystä tykillä” virkailmeellä aivan kuin kysymys olisi normaalista asiain tilasta, joka taas osoittaa kuinka kaukana normaalista elämästä nämä ”tynnyrissä kasvaneet” korruption hedelmät ovat kaikessa itsekeskeisyydessä ja piri -pintaisen tyhmyytensä silaamana tepastellen kuin pöyhkeät riikinkukot esitellen itseään ylimpänä viisauden ja humaanisuuden lähteinä sokeina ja kuuroina Euroopan kansakuntien nurkkaan ajettujen ahdingolle.

   Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.