Itävalta sanoo suojelevansa rajojansa jos Saksa alkaa käännyttämään pakolaisia

Saksan pienimuotoinen hallituskriisi Merkelin CDU:n ja hänen kanssaan tukkanuottasille pakolaisasiasta lähteneen CSU:n Horst Seehoferin välillä on saatu päätökseen ja Saksa alkaa keräämään jo aiemmin toiseen maahan rekisteröityjä pakolaisia omaan keskukseensa, palautettavaksi pikana lähtömaahan. Vaikka Merkel voi toistaiseksi huokaista helpotuksesta, on sopu herättänyt huolta Saksan naapurimaa Itävallassa.

Tarkemmin sanottuna, Saksa siirtää toiseen maahan rekisteröityneet maahantulijat omiin keskuksiinsa odottamaan palautusta näiden lähtömaihin, joidenka kanssa Saksa neuvottelee palautussopimukset erikseen. Hiljattain kävi ilmi, että 14 maata on jo etukäteen lupautunut ottamaan vastaan Saksan käännyttämiä henkilöitä.

Itävalta on ilmoittanut, että se aikoo suojella erityisesti eteläistä rajaansa, jonka kautta alunperin Italiaan saapuneet maahantulijat kulkevat ensin Itävaltaan ja sitten edelleen Saksaan. Itävallan liittokansleri Sebastian Kurtz kertoo, että mahdolliset toimet on suunnattu Itävallan ja sen kansan parhaaksi.

– Mikäli tästä päätöksestä tulee Saksan virallinen kanta, pakottaa se meitä toimimaan estääksemme sen negatiiviset vaikutukset Itävaltaan. Erityistä huomiota tulemme kiinnittämään eteläiseen rajaamme.

Lähde: reuters

6 thoughts on “Itävalta sanoo suojelevansa rajojansa jos Saksa alkaa käännyttämään pakolaisia

 • 3.7.2018 at 11:22
  Permalink

  Erittäin SUORASELKÄISTÄ toimintaa!
  Matuvyöry täytyy pysäyttää ja antaa selkeä signaali kehitysmaalaisille elintasopakolaisille, PYSYKÄÄ POISSA!
  Miljoonia ja miljoonia tulijoita on loputon määrä, jos tämä kansainvaellus ei lopu äkkiä Eurooppa, sivistys, kulttuurimme ja järjestys on pian mennyttä.

  Reply
 • 3.7.2018 at 11:48
  Permalink

  Hieno juttu!
  Antaa Merkelin ämmän vaan pitää mitä on tilannutkin.
  Ai että mitäkö sitten Saksalle käy. Itsepä ovat ämmänsä valinneet. Pitäkööt senkin!

  Reply
 • 3.7.2018 at 12:35
  Permalink

  George Soros rahoittaa rikollista ihmissalakuljetusta harjoittavia kansalaisjörjestöjä.
  Eurooppa on tarkoitus tuhota matutuksella.
  Jos ette vielä tiedä taustoja googlatkaa Kalergi suunnitelma.
  Kyseessä on ihka oikea salaliitto jolla eurooppalaiset kansallisvaltiot hajotetaan ja valkoihoinen väestö kulttuureineen tuhotaan Sionistieliitin toimesta.

  Reply
 • 3.7.2018 at 12:37
  Permalink

  Kaikki euroopassa olevat matut tulisi pusertaa mama Merkelin hameen alle hautumaan. Se olisi Soroksen vosulle oikein.

  Reply
 • 3.7.2018 at 13:50
  Permalink

  Saksan ei pitäisi alkaa käännyttämään pakoloisia, sen pitäisi alkaa poistamaan maastaan pakoloisia.

  Reply
 • 3.7.2018 at 20:07
  Permalink

  Vanhoilla suurvalloilla ja kulttuuri kansoilla on munaa toisin kuin Suomen kaltaisella ”alusastialla”.
  Angela Merkelin ”sydänten availu” alkaa riittämään eurooppalaisille kansakunnille, sillä nk. ”pakolaiskriisi” on jo niin korkea sontatunkio, että sitä ei enää kertakaikkiaan saa pysymään maton alla sinne lakaistuna. Ja ne tahot eli kansat ovat saaneet tuta monikulttuurisuuden itämaan herkkua siinä määrin, että ”demokratia on kriisiytynyt” pidetyissä parlamenttivaaleissa kansallismielisten voitoiksi, että EU:n on enää mahdotonta padota sitä vallankin kun sillä ei ole EU:n yhteistä armeijaa jolla ”operoida” ”Breznevin opilla” kuten v. 1968 Tsekkoslovakian miehityksessä ”ihmiskasvoisen sosialismin” murskaamiseksi panssarivaunujen telaketjujen alle. Pääsyy hollitupa EU:n halulle muodostaa armeija on tyypillisesti diktatuuri valtion panostus oman kansan vartioimiseen ja ampumiseen, että valta säilyisi hallitsevalla eliitillä, jonka hallinto palvelee täysin heitä itseään ja kansa on vain karjan asemassa ja massaa erilaisten joukkovoimistelu esityksissä, joissa ylistetään ”suurta johtajaa” ja hysteerisenä vuodattaa kyyneliään siitä onnesta olla jäsenenä maanpäällisessä onnelassa, jonka kiilto kuvassa ei ole särön säröä eikä pahaa päivää. Sanomattakin selvää, että armeijan aisaparina toimiva salainen- ja turvallisuuspoliisi ei niinkään valvo ulkoista uhkaa vaan omia kansalaisiaan aina ”naapurivahteja” myöten, jotka resisteröivät jokaisen narahduksen sepittäen itse loput aina siitä riippuen mitkä ovat välit kyseisen ”kansanvihollisen” ja ”sabotöörin” kanssa.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.