Känninen tapon yritys Outokummussa tuli yllätyksenä uhrille

Joensuun poliisi on jatkanut Outokummussa keskiviikkona 27.6.2018 tapahtuneen tapon yrityksen esitutkintaa. Pohjois-Karjalan käräjäoikeus vangitsi 28.6.2018 todennäköisin syin tapauksesta epäiltynä 60-ikäisen outokumpulaisen miehen.

Epäilty rikos on tapahtunut vangitun miehen asunnossa, jossa kolmen miehen seurue oli iltapäivän mittaan tappanut aikaa. Vangittu mies oli epäilyn mukaan yks kaks lyönyt vieraana ollutta 48-vuotiasta miestä useita kertoja teräaseella. Epäilty ilmoitti itse asiasta hätäkeskukseen ja on tunnustanut teon. Alkoholilla onpoliisin mukaan ollut oma osuutensa tapahtumien kulussa.

Uhri toimitettiin Kuopion Yliopistolliseen keskussairaalaan ja hänen tilansa on tällä hetkellä vakaa. Alunperin poliisi otti asunnosta kiinni kaksi miestä, 60 ja 62 vuotiaan, mutta poliisin tarjoamien tietojen mukaan vangittuna ja epäiltynä on vain 60-vuotias.

Poliisi jatkaa tapauksen esitutkintaa. Syyte asiassa on nostettava 12.9.2018 mennessä.

Lähde: Poliisi

One thought on “Känninen tapon yritys Outokummussa tuli yllätyksenä uhrille

  • 2.7.2018 at 20:02
    Permalink

    Känninen taponyritys ei ole mikään ”yllätys” vaan suoranainen suositus.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.