Johanna Lehtonen: Suomen neito subulutkana

Vähemmän urbaani legenda esittää U.K. Kekkosen sanoneen: ”Älkää päästäkö Kokoomusta hallitukseen, ne tuhoavat Suomen talouden.” Olivatpa Urkin sanoja tai eivät, Kokoomus päästettiin hallitukseen ja tapahtui seuraavaa:
Johanna Lehtonen

Suomen neito oli juuri ja juuri toipunut kapaloiän turmasta – jossa se kaitsijoidensa ylimielisyyttä menetti vasemmat raajansa – eikä teini-iässään ollut ehtinyt vielä karvojen kasvuun, kun sen ruiskukkaiset herttuat olivat jo luvanneet ja valmistelleet sen Amuriikan sedän merentakaiseen haaremiin. Pohjolan nuori tytär hunnutettiin dollareilla ja suoristettiin kopeaan ryhtiin muoviluisella eurokorsetilla.

Uneen tuudittava seinäkellon raksutus vaihtui luottokortin kiireisiin piippauksiin ja mumman hillopurkkirivistöt peilikaapin mielialasäätäjiin. Pohjan plikka menetti särmänsä, sulki surun sisäänsä. Syntymästä asti kalvanut puna–valko-tautikin unohtuu, ison maailman huumaaman Suomi-pissiksen opiaattisen omahyväisyyden rauhoittama katse kiertää koti-ikävän, kaipuun ja katumuksen ohitse seuraavaan onttoon pikailon hetkeen.

Itsenäisyys ja yhtenäisyys: väritön vallankumous. Sitä Suomi tarvitsee.

Länsivallan järjestelmä – korporatismi, uusliberalismi, (EU)federalismi – ei ole kapitalismia eikä sitä vastaan voi ”taistella” uustrendikkäällä, akateemisesti korrektilla Marx-nostalgialla. Jankutus ”kulttuurimarxistien” homoislamisesta saatiosta, ”EU-kommunisteista” ja flätöört-tason vakuuttelu pahan YK:n pahasta agendasta ”tuhota suomalaiset” ovat yhtä lailla yhteisöä pirstovaa tärkeilyä, itsensä korottamista helisevillä älyttömyyksillä.

Vallankumousta tekemään ei tarvita kansallismielisiä tai punikkeja tai suvakkeja tai rajakkeja tai mamuja tai kantiksia tai juntteja tai feministejä vaan meidät kaikki – ihmisinä, kansalaisina, voimakkaina. Jokaisella tapansa ja osansa, mutta jokaisen suomalaisen kohtalo on sidottu yhteen. (Huom. ei hohhoijjaa ”monikulttuurisina”) Monimuotoisina – olemme jos riitaisia, myös samanarvoisia ja -vahvuisia yhteisön jäseniä.

Samanvahvuisuus pienten, vallattomien ihmisten kesken tahtoo tarkoittaa, ettei vahvuutta ole. Pienellä ihmisellä ei ole valtaa vaikuttaa elinympäristöönsä ennen kuin hän tajuaa olevansa laumastaan erotettu suurhuijauksen uhri. Rahanpalvonnan, itsekkyyden ja ääriyksilöllisyyden mainosrumpu, sielunsyöjämedian markkinoima menestyjähurmos on saanut härmän harkitsevan järjen unohtamaan oman menestyksensä ja selviämisensä perustan, yhteisöllisyyden.

Jo sanonta ”suku on pahin” kertoo yhteisöllisyyden hinnan: vastuullisena palasena suurta, värikästä mutta silti tai juuri siksi toimivaa kokonaisuutta ei ole aina niin mukavaa. On vaivattomampaa selailla kohderyhmäaikakauslehdestä tai nettiryhmissä, miten rakentaa oma postpostmoderni – ah, niin omaperäinen – identiteettinsä ja elämänpiirinsä. Kiiltävät kannet kertovat, miten näyttää menestyjältä, miten valkata ja manipuloida ”lähimmäiset” elämänsä kulisseiksi.

Ukon lapset, Pohjolan kitukasvuinen kansa, ovat unohtaneet suuruutensa sekä vieraanvaraisena että vetäytyvänä, tarpeen mukaan niin lämpöön kuin kylmyyteenkin sopeutuvana väkenä. Arat hokevat: ei vallankumous ole mahdollinen, ihminen on heikko. Itsekkäät hokevat: ei tasa-arvoinen yhteiskunta ole mahdollinen, ihminen on ahne. Veli-valta ja sen ylenantoinen sylimedia hokee: ”Te vihaatte niitä ja ne teitä, älkää välittäkö meistä.”

Niin kauan kun uskomme nämä valheet, niin kauan kun suomalaiset valitsevat illuusion oman navan tärkeydestä vahvan yhteisön eteen toimimisen sijaan, emme voi hävittää Hyvä Veli Kikytys -hallintoa, joka ulkomailla ulkomaille tuhlailee kansallisomaisuuttamme – hyvinvointiamme.

Suomen neidon häpeä Lännen pikkuhorohaaremissa jatkuu, kunnes härmän kansa havahtuu jumalakompleksin hellistä helmoista lammen pintaan tuijottelemasta ja nousee – kenties keskenään kiukutellen ja vittuillen mutta – yhdessä rakentamaan itselleen oikeudenmukaisen valtion.

Itsenäisyys ja yhtenäisyys: väritön vallankumous. Sitä kansa tarvitsee.

Kansa on valtio. Suomi olemme me.

Johanna Lehtonen

21 thoughts on “Johanna Lehtonen: Suomen neito subulutkana

 • 2.7.2018 at 14:12
  Permalink

  ”Vallankumousta tekemään ei tarvita kansallismielisiä tai punikkeja tai suvakkeja tai rajakkeja tai mamuja tai kantiksia tai juntteja tai feministejä vaan meidät kaikki – ihmisinä”… Hohhoijaa….

  Reply
  • 2.7.2018 at 14:59
   Permalink

   melkoisen argumentin heitit… het sait ainakin minut vakuutettua, että Veli-kerho voidaan kaataa vain ylpeyteensä tukehtuvien, surkean pikkuruisten rähinäkuplien (toisiinsa suuntautuvalla) ”aktivismilla”! 😀

   Reply
   • 2.7.2018 at 15:36
    Permalink

    No, pitääkö selventää, näköjään, ei oikein sanomani näkynyt olevan ihan selvä.
    Tuo ”hohhoijaa” tuli tuosta naurettavasta toteamasta jutussa, eihän se nyt voi mitenkään olla selvää että ihmisjoukot sen kapinan tekee, ei.. minä kun luulin ihan että yksi ihminen riittää siihen.
    Minäkin voisin ihan totisena heittää..”kun hyppäät järveen, muista uida ettet huku”….

    Alkaa ,enemään nämä jutut kohta kuten iltalehtipaskassa missä on uutisia tyyliin, ”Et ole koskaan keittänyt kahvia oikein”…

    Reply
    • 2.7.2018 at 15:54
     Permalink

     aah, se oli sarkastinen ”hohhoijaa” … ookoo, no se jäi ehkä hivenen piiloon, mutta itse asiaan: omaan silmään tämä kansa on vaikuttanut viime vuosikymmenet sen verran hidasjärkiseltä niin eliittivallan kuin omien (epä)tekemistensäkin suhteen, että ronskeinkin ratakiskosta vääntäminen tullee kiihkeään tarpeeseen … ei ole järin suotuisa maaperä vastassa, kun yrittää kertoa lampahille ettei naapuria kadehtimalla ja vihaamalla paranna elämänlaatuaan, mutta kylläkin hukkaa mahdollisuuden vaikuttaa koko kansan tulevaisuuteen – siihen savottaan kun tarvitaan koko sakki, samaan suuntaan, samaan aikaan…

     Reply
     • 2.7.2018 at 17:41
      Permalink

      Ehdottomasti, suomalaisten pitää vetää samaa köyttä, muslimit voi vetää köyteen..

     • 2.7.2018 at 19:43
      Permalink

      Tavallinen kansa vs. eliitit ja niiden vedätykset.

   • 2.7.2018 at 19:41
    Permalink

    Suomi ei ole ollut näin jakautunut v. 2018 kuin tasan sata vuotta sitten. Kun tilanne on tänään tämä. Ei ole mitään muuta näkyvissä olevaa vaihtoehtoa, – ellei juna suistu raiteiltaan ennen kallioleikkausta, jostain meistä johtumattomasta syystä – kuin sisällissodan / vapaussodan toistumisen, sillä kulttuurimarxismia palvovat vasemmiston ja EU-globalismia ajavat porvarilliset ylikansallisten yritysten juoksupojat eivät aio muuttaa kurssiaan, vaan korruption ja rahan voima on se imuri, joka vetää kansakunnan nimeltä: Suomen syvimpiin kuiluihin koko Euroopan ja länsimaisen elämänmuodon muslimien esteettömällä invaasiolla mainostamalla sitä jonkinlaisena onnen tuojana monikulttuurisuuden muodossa, jonka pitäisi mukamas lopettaa sodat ja tuoda ikuinen rauha vain siksi, että suurin uhka on kansallismielisyys, kansallisvaltiot ja valkoinen rotu, jota pidetään kaiken pahan alkuna ja juurena siitä huolimatta, että jos tämä solvattu rotu löisi hanskansa tiskaan koko maailmanlaajuisesti tämä maailman talous seisahtuisi tämän ”lakon” seurauksena jo kuukaudessa.

    Reply
    • 3.7.2018 at 05:25
     Permalink

     Koko Eurooppa alkaa olla jakautunut. Sota tai isompi konflikti syttyy 20 vuoden sisällä. Se alkaa kun Eurooppa on heikentynyt tarpeeksi, joko ulkopuolisen voiman takia tai koko Euroopan sisäiseen kaaokseen. Alkutahtien aikana valtiot vetäytyvät rajojensa taakse. Mutta kuten esim. Ruotsi, on se suuren vierasmaalaisten populaation takia heti valtavassa kaakoksessa ja anarkiassa. Sitä ei pysäytä puolustusvoimat koska Ruotsin puolustusvoimat ovat vain paperilla, käytännössä niistä ei ole mihinkään. Saksa, Ranska, Italia ovat samassa asemassa suuren vieraspopulaation takia. Anarkia ja kaaos leviää kulon tavoin. aamen

     Reply
     • 3.7.2018 at 23:28
      Permalink

      Luulempa että syttyy sisällissota ja paljon ennen kun 20 vuoden kuluessa, eikä syynä edes välttämättä ole muslimi-invaasio vaan hallituksen tekemiset kansaa kohtaan.

 • 2.7.2018 at 16:15
  Permalink

  Kyseessä onkin pienen eliitin ”hajoita ja hallitse” taktiikka.
  Sillä pyritään kansallisvaltioiden kaatamiseen sekoittamalla kulttuuriltaan erilaiset ihmiset.
  Ei enää löydy yhteistä rintamaa vastustamaan oikeita riistäjiä jotka pyrkivät maailman herruuteen ja omistamaan kaiken maallisen.
  On vain riitaisia kuppikuntia, kehenkään luottavia vähemmistöjä, kaikki alistettuja työmuurahaisia isoveljen valvonnassa.

  Reply
 • 2.7.2018 at 16:27
  Permalink

  Johannan hienon hauska puhe ei helpolla näytä menevän perille, se vaatii näet jonkin verran ymmärrystä. On aivan selvää, jos esimerkiksi nyt ajatellaan konsensuspolitiikan vastustamista, se ei onnistu useiden keskenään vallasta pikkuasioista kiistelevien ryhmien tekemisistä.

  Jos politiikkaa halutaan muutta, ja siihen näyttää olevan suuri tarve, se ei tule onnistumaan ilman Johannan viitoittamaa tietä. Unkarissa ja Italiassa väestö on huomattavasti yhteistyökykyisempää kuin suomalaiset. Muutosta hakevat suomalaiset voi jakaa rasisteihin ja suvakkeihin, joista kummastakaan ei ole muuttamaan asioita. Tarvittaisiin normaalia ajattelua ja yhteisiä ponnisteluja omaa arvoa hakematta, sitä näkyy olevan vain harvoilla. Ei ole syytä kammoa vierasmaalaista tai tummaa ihoa, mutta ei tule suosia myöskään uskonnollisia ääriaineksia ja loisijoita.

  Reply
 • 2.7.2018 at 16:37
  Permalink

  Pelle Peloton, ei tarvitse kammota tummaa ihoa, mutta täällä on vallalla käsitys että maamme on jotenkin vajanainen ilman suurta määrää tummaihoisia….

  Reply
 • 2.7.2018 at 17:01
  Permalink

  Mikä siinä on että ”valkoisten” maihin täytyy saada vaikka väkisin joku kiintiö mustia? Että ollaan monikulttuurisia?
  Mitenkäs Botsvanan, Sambian,Nigerian ym valtioiden huutava puute valkoihoisista?
  Haluavatko siellä monikulttuurisoitua vakoisilla?

  Reply
  • 2.7.2018 at 18:03
   Permalink

   Hyvä Rape!! Päivän naurut sain hienosta kommentistasi 😀

   Reply
   • 2.7.2018 at 18:06
    Permalink

    Lisään vielä tähän Etelä-afrikan.. valkoisten luvattu maa mitä tulee valkoisten murhiin. Kannattaa lähteä sinne harrastamaan monikulttuurisuutta niin on raiskattu ja ryöstetty parin tunnin sisällä. Veljeni vaimon sisar asustelee siellä hollnatilaismiehen perijän tiloilla, heillä plantaasi ja mustia työntekijöitä.. ainakin oli. Tämän hetken tilannetta en oikein tiedä kun ei broidin kanssa paljon soitella eikä hää oo ees facebookissa, insinöörimies.

    Reply
    • 4.7.2018 at 11:33
     Permalink

     Afrikka olisi tarvinnut valkoisen ohjaavaa kättä, niin se olisi yksi maailman kehittyneimmistä maanosista. Jos valkoiset ja musta kun olisivat tehneet yhteistyötä ja pakottaneet monikansalliset riistäjät maksamaan käyvän hinnan luonnorikkauksista. Kun kaikki valkoiset ajetaan pois tai tapetaan, Afrikka ottaa lujaa takapakkia kuten lähi-itä. Uskonto on suurin syyllinen mm. lähi-idän kaaokseen. Lähi-itä tuhottiin koska siitä olisi tullut vaarallinen länsisivistykselle ja koska vielä ollaan öljyn varassa.

     Reply
 • 2.7.2018 at 20:12
  Permalink

  Seefoferin ja Merkelin välinen konflikti Saksassa voi olla myös kohtalonkysymys mm. muunkin Euroopan valkoiselle väestölle:

  ”White Genocide: The Dystopian Nightmare To Come

  The nightmare world awaiting our children in the year 2050 will be a world of unimaginable terror for anyone with a white skin.
  Ethnic-Europeans, who make up 95% of Europe, the smallest continent, are baffled by the sinister anti-White propaganda displayed in commercial advertising. Propaganda promoting mixed-race relationships, particularly white women with black men, has become so general that even the least observant have begun to take notice.”
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=172525

  Ks. myös ”Commission: EU Too White, Mass Third World Migration Must Be ‘New Norm’”,
  https://www.breitbart.com/london/2017/12/18/eu-white-mass-migration-norm/

  Reply
 • 2.7.2018 at 20:42
  Permalink

  Ja mikäs olisi sitten seuraava vaihe?

  Unohdetaanko kaikki hallituspuolueet ja äänestetään … mitä?? Vai siirrytäänk avoimeen radikalismiin?

  Kuka/mikä on se voima joka kokoaisi suomalaiset katsomaan samaan suuntaan ja puhaltamaan saksalaisten tavoin kerta toisensa jälkeen yhteen hiileen ja sitäkautta nousemaan yhdeksi maailman talousmahdeista?

  Miksi muuten suomalaiset koittavat aina saada maanmiehiltään maksimivoiton tai petkuttaa? Saksalaiset tekevät kauppaa 4% katteella. Ei voitolla vaan katteella. Onko tämä rahan ahneus ja oman navan suuruus se suurin perisynti?

  Reply
  • 2.7.2018 at 21:58
   Permalink

   Nykyiset hallituspuolueet tulisikin ”unohtaa” – ne ovat kaikki Kokoomusta, joko halukkaasti tai huijattuna. Eiköhän itsenäisen kansan hallintotavaksi tulisi tulla suora demokratia – siis vaalijärjestelmä ja hallinnon valvontasysteemi uusiksi. Vaaleilla valittu edustaja putoaa automaattisesti vallasta, jos ei tee työtä niiden asioiden eteen, joiden eteen vaalilupauksissa kertoi aikovansa.

   Siihen, mikä voima saa ihmiset heräämään toimintaan, on vastaus vielä hakusessa. Yrittämättä se ei ainakaan tapahdu, eikä ilman kansalaisia, jotka uskaltavat olla ensimmäisten joukossa vaatimassa oikeutta.

   Reply
 • 3.7.2018 at 01:57
  Permalink

  Eu tuskassa ja ekp:n pelastus puuhassa henkitoreisiin verotettu kansa on vihainen, mutta yhä vaan urheilu tulokset ja perjantaipullo kiinnostavat enemmän kuin oma ja lasten tulevaisuus. Poliitikot saavat rauhassa kaataa kusiämpäreitä kansan päälle. Työssäkäyvillä olisi mahdollisuus painostaa poliitikan kurssi Suomen etu ensin suuntaan aloittamalla totaalinen yleislakko, kunnes Suomi eroaa Eu,:sta ja yhteisvaluutasta, palauttaa matut, tuomitsee 90-luvun pankkikriisin rikolliset ja Suomen Eu:hun luotsanneet poliitikot. Perustuslaki on myös palautettava alkuperäiseen muotoonsa. Eu:ta kädet maahan saakka kumartavat valtiopetturi poliitikot ovat muutelleet perustuslakia suuntaan joka on ollut Suomen tasavallan perustajille kauhistus.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.