Nykysuomen sunnuntai- striimissä klo 20:30 puhetta mm. Pride-viikosta ja ulosotosta

Nykysuomen sunnuntai- striimi lähetetään tavalliseen tapaan klo 20:30 alkaen ja värikkäästä viikosta kyllä riittää puhuttavaa… Pride-viikko on tuonut ”monipuolista” kansaa pääkaupunkimme kaduille ja tuo väki on herättänyt niin vihastusta kuin ihastusta. Nostetaanpa esiin sitä, kuinka moni yhteiskunnallinen toimija, virasto ja jopa ministeriö on värjännyt toimintansa Pride-väreihin.

Terrori-uhka on yhä ennallaan ja johtajamme ovat tainneet huomata kansan hienoisen karsastuksen NATO:a kohtaan, joten sotilaallista yhteistyötä lisätään muin keinoin. Tapetille nostetaan myöskin työttömyystilastoja vääristävät aktivointitoimet sekä yli puoli miljoonaa ulosotossa olevaa suomalaista. Näistä ja monista muista aiheista keskustellaan Nykysuomen sunnuntai-striimissä tänään klo 20:30. Suuntaa siis iltasella Nykysuomen Youtube-kanavalle ja osallistu keskusteluun. Chat on käytössä koko lähetyksen ajan ja aktiivinen keskustelu on erittäin suotavaa.

Muistathan, että tilaamalla kanavan, saat ilmoituksen aina, kun uutta sisältöä tai live-striimiä on tarjolla!

One thought on “Nykysuomen sunnuntai- striimissä klo 20:30 puhetta mm. Pride-viikosta ja ulosotosta

 • 3.7.2018 at 00:07
  Permalink

  Kaapataan niiltä tuo vääristynyt ”pride” ja tehdään siitä oikea voittokulkue.

  WHITE PRIDE WORLDWIDE!

  WHITE PRIDE WORLDWIDE!

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.