Reijo Tossavainen: EU:n ”pakolaispolitiikka” persuuntui, arjen tosiasiat tunnustettiin

Petteri Orpo oli jämäkkänä syksyllä 2015: “Pakolaisten maahantulon motiivien arvostelu on rasismia.”

Alexander Stubb puolestaa loihe lausumaan: “Monikulttuurisuus on rikkautta. Ei minulla muuta.”

Nämä ovat paljon kertovia esimerkkejä poliittisesta ymmärtämättömyydestä, suorastaan typeryydestä. Onneksi järjenkäyttö mukasuvaitsevaiston keskuudessa on lisääntynyt. Voi sopa sanoa, että on persuunnuttu tavalla, joka oli vielä pari vuotta sitten äärimmäisen tuomittavaa rasismia!

Perussuomalaiset ovat jo vuosien ajan vaatineet, että siirtolaisvyöry on pysäytettävä. Se onnistuisi parhaiten perustamalla lähtömaiden lähelle leirejä. Sieltä valikoitaisiin oikeasti turvan tarpeessa olevat pakolaiset ja elintason perässä vaeltavat palautettaisiin lähtömaahan.

Eurooppalainen muutosaalto on pyyhkinyt yhä useamman valtion yli. Vaatimukset siirtolaisvyöryn pysäyttämisestä ovat lisääntyneet. Nyt EU-johtajat olivat selkä seinää vasten. Oli pakko tunnustaa arjen tosiasiat.

Pääministeri Juha Sipilän mukaan EU:n huippukokouksessa sovittiin, että Euroopan ulkopuolelle, lähinnä Afrikan pohjoisrannikolle tulee, yhteistyössä UNHCR:n eli YK:n pakolaisjärjestön kanssa alueellinen maahannousupiste. Lisäksi EU-maihin perustetaan omia vapaaehtoisuuteen perustuvia pisteitä, joissa käydään täydellinen turvapaikkaprosessi. Näiden kustannukset menisivät EU:n piikkiin, eli Suomi olisi myös maksajana.

Vielä jäi kuitenkin korjaamatta pahin epäkohta. Rikollisjärjestöjen organisoima ja rahastama järjestelmä eli hengenvaarallinen seikkailu meren yli sallitaan edelleen. Olisi paljon järkevämpää tehostaa rannikoiden lähivalvontaa ja estää merelle pääsy.

Joka tapauksessa on otettu pitkä askel kohti siirtolaisvyöryn tukkimista. Ongelmat alkavat olla jo enemmän Suomessa. Ministeri Kai Mykkänen (punavihr./kok) nimittäin ehdotti, että Suomeen otettavien pakolaisten määrä pitäisi kymmenkertaistaa. Ehkäpä Sipilä viimeinkin toteuttaa lupauksena, ja antaa kotinsa maahantulijoiden käyttöön.

………

Klikkaa oheisia painikkeita, jotta tämä blogi ja media saavat uusia lukijoita. Anna sanan kiertää.

8 thoughts on “Reijo Tossavainen: EU:n ”pakolaispolitiikka” persuuntui, arjen tosiasiat tunnustettiin

 • 29.6.2018 at 11:20
  Permalink

  YLE:n aamutv:n jälkiviisastelijoissa Erola veti taas tähän ongelmaan Syyrialaiset, haukkui Suomalaiset kun eivät voi sietää ”erivärisiä” ja kehui merkelin maasta taivaaseen. Kyse on isommassa mittakaavassa siitä että Afrikkaa tyhjätään Eurooppaan elintasopakolaisten toimesta ja tulva kasvaa päivä päivältä. Tyypillinen suvakin tapa käsitellä asioita joita ei ymmärrä ja jotka ovat kokonaisuutena liian vaikeita viherkuplan sisällä käsiteltäväksi.Puurot ja vellit iloisesti sekaisin ja osin tahallaan.

  Reply
  • 29.6.2018 at 12:54
   Permalink

   Ylen uutisten ja ajankohtaisohjelmien seuraaminen ei lisää kenenkään käytettävissä olevan informaation määrää, koska Ylen poliittinen agenda on jo etukäteen tiedossa ja kaikki jutut sovitetaan sen mukaisiksi. Kertokaa sitten, kun Ylen agenda muuttuu normaaliksi tiedonvälittämiseksi. Sitten tuon kanavan äärelle voi maailman menosta kiinnostunut jälleen palata.

   Reply
 • 29.6.2018 at 11:37
  Permalink

  Simon Elo on sitten hauska itsensä esiin nostaja twitter kommentti Elolta ”#EU kehittää unionin ulkopuolelle turvapaikanhakijoiden käsittelykeskuksia, joissa selvitetään elintasopakolaiset turvan tarpeessa olevista. Olen esittänyt samaa kolme vuotta sitten joten olen ratkaisuun tyytyväinen.” Tiesiköhän Sipilä ja Orpo tätä kun vuosi sitten ”arvopohjaa” penäsivät?

  Reply
 • 29.6.2018 at 12:03
  Permalink

  Ehkä järki voittaa. Suvakkien on vaan niin vaikea myöntää että ”äärioikeisto” ja ”rasistit” ovat oikeassa.

  Reply
 • 29.6.2018 at 16:03
  Permalink

  Perustuslakiin kirjattua sananvapauttamme ovat viime vuosina monin tavoin loukanneet rikolliset vallanpitäjämme apureinaan mm. POLPO eli poliittinen poliisi, nettikytät ja Demlan sekä vapaamuurari-satanistien saastuttama ”oikeus”-laitos. Tarkoituksena on ennekaikkea ollut tukahduttaa kritiikki, joka kohdistuu suomalaisen kansallisvaltiomme tuhoamiseen kehitysmaalaisten elintasopakolaisten maahantunkeutuja-invaasiolla – EU-diktatuurin Kalergi-suunnitelman eli eurooppalaisten valkoisen kansanmurha-agendan mukaisesti.
  Vallanpitäjät ovat lainanneet kulttuurimarxistien (alunperin kommunistisen Frankfurt-koulukunnan) keksimät ”vihapuhe”- ja ”viharikos”-käsitteet keskeisiksi lyömäaseikseen, niin meillä kuin muissakin läntisissä maissa.

  Eräs poiminto aiheeseen liittyvästä, kokonaisuudessaankin hyvin lukemisen arvoisesta artikkelista
  ”VIRKAVALTA KÄY ”VIHAPUHEEN” VARJOLLA SOTAA OMIA KANSALAISIAAN VASTAAN”,
  http://ylewatch.blogspot.com/2018/06/virkavalta-kay-vihapuheen-varjolla.html :

  ”Lisää vettä sananvapauskeskustelun myllyyn toi tänään ilmestynyt Yle-uutinen LM: Viharikoslain toimivuus arvioidaan uudelleen – Ministerit pitävät vihapuhetta yhteiskunnallisena ongelmana, jonka lopussa kerrotaan myös edellä mainitusta Suomen poliisijärjestöjen liiton vaatimuksesta. Poliittisesti mielenkiintoiseksi uutisjutun tekee se, että siinä vahvistetaan KOKOOMUKSEN ASEMA MAAMME SUOMALAISVIHAMIELISIMPÄNÄ PUOLUEENA. Vielä neljännesvuosisata sitten isänmaallisena puolueena tunnettu Kokoomus on tätä nykyä pelkkä Kansaton Kokoomus, joka on valmis myymään vaikka isoäitinsä, kunhan sillä voidaan vain miellyttää globlalistista suurpääomaa ja Brysselin herroja. Siksi nyky-Kokoomukselle on niin helppo säätää orwellilaisia sortolakeja kansallisen edun puolustajia vastaan.

  Tällä kertaa kokoomuslaista kansanpetturuutta edustivat puolueen punavihreä sisäministeri Kai Mykkänen ja vänrikki nappulana tunnettu oikeusministeri Kai Häkkänen:

  Asiaa Lännen Medialle kommentoinut sisäministeri Kai Mykkänen (kok.) on jo ryhtynyt selvittämään poliisia koskevan lainsäädännön täsmentämisen tarpeita. Hänen mukaansa vihapuhetoiminta on ilmiönä selvästi laaja yhteiskunnallinen ongelma, joka koskee poliisin lisäksi muita viranomaisia ja myös muita toimijoita.

  – Vihapuhetta koskevien laajempien lainsäädännöllisten muutostarpeiden kanssa aion olla yhteydessä oikeusministeri Antti Häkkäseen (kok.), Mykkänen sanoo.

  Niin sanotussa viha- eli totuuspuheessa kyse ei ole missään tapauksessa ”laajasta yhteiskunnallisesta ongelmasta”, vaan se koskee ainoastaan petoksellista poliittista eliittiä, joka on säätänyt niin runsaasti suomalaisvastaisia lakeja, että se on herättänyt väistämättä yleistä protestimieliaa. Tätä oikeutettua protestia halutaan nyt tukkia lakiteitse kaventamalla entisestään sanavapautta…”

  Reply
  • 29.6.2018 at 21:10
   Permalink

   Mykkänen pitäisi tehdä täydentämään nimeään ihan kuvaannollisen täydellisesti repimällä tuon koko pää irti.

   Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.