Niinistö vahvisti Trumpin ja Putinin tapaamisen – Helsingin poliisi on aloittanut valmistelut

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö on vahvistanut tiedotteessaan Venäjän ja Yhdysvaltain presidenttien tapaamisen Helsingissä 16.7. Asiasta saatiin vihiä jo eilen. Myöskin Helsingin poliisi on aloittanut turvallisuusvalmistelut tapaamisen tiimoilta. Niinistö toivoi tiedotteessaan, että asialistalla olisi ainakin asevalvonta- ja aseriisuntakysymykset.

”Suomi on johdonmukaisesti edistänyt dialogia kansainvälisissä suhteissa. Viimeksi kuluneen vuoden aikana olemme isännöineet muun muassa Venäjän ja Yhdysvaltain varaulkoministerien ja puolustusvoimien komentajien tapaamiset. Presidenttien tapaaminen Suomessa on tälle luontevaa jatkumoa ja vie dialogin korkeimmalle tasolle.”-Niinistö toteaa tiedotteessaan ja jatkaa: ”Presidenttien Trump ja Putin välisten keskustelujen aiheet täsmentyvät tulevien kahden viikon aikana, mutta agendalla varmasti on kansainvälinen tilanne kokonaisuudessaan ja toivottavasti myös asevalvonta- ja aseriisuntakysymykset. Pienetkin edistysaskeleet jännityksen lieventämisessä olisivat kaikkien edun mukaisia.”

Niinistö aikoo keskustella myös itse presidenttien kanssa ja aihealueetkin on jo valmiiksi valittu.

”Edellä mainittujen aiheiden lisäksi aion omissa keskusteluissani presidenttien kanssa ottaa esille huolemme jännittyneestä tilanteesta Itämerellä sekä arktiset tavoitteemme, erityisesti mustan hiilen päästöjen yhteisen torjunnan.”

Aikataulu ja kesälomat poliisin kiusana – Puolustusvoimille virka-apupyyntö

Myöskin poliisi on aloittanut turvallisuusjärjestelyjen suunnittelun. Helsingin poliisilaitos huolehtii muun muassa presidenttien tapaamispaikan ja mahdollisten majoituspaikkojen turvallisuudesta sekä liikennejärjestelyistä.

– Helsingin poliisilaitoksella on paljon kokemusta merkittävien valtiovierailujen järjestämisestä. Hieman haasteita aiheuttavat nopea aikataulu ja kesäloma-aika, mutta resurssisuunnittelu on aloitettu, sanoo apulaispoliisipäällikkö Heikki Kopperoinen Helsingin poliisilaitokselta.

– Selvää on, että turvallisuusjärjestelyt tulevat olemaan suuret, mutta tämäntasoiselle tapaamiselle normaalit. Helsingin poliisilaitos tulee esittämään normaalit virka-apupyynnöt yhteistyöviranomaisille ja puolustusvoimille.

Lähde: Poliisi, Tasavallan presidentin kanslia

7 thoughts on “Niinistö vahvisti Trumpin ja Putinin tapaamisen – Helsingin poliisi on aloittanut valmistelut

 • 29.6.2018 at 08:36
  Permalink

  Eihän Helsingin polpo ehdi mitään kun pitää kytätä vihapuhetta netissä.
  Eli kaiken muaailman savolaiset jeparit virka-avuksi Helsinkiin.

  Reply
 • 29.6.2018 at 09:01
  Permalink

  Eivätkö kaikki kansallismieliset landepaukut olekaan vielä myllytetty.
  Luulenpa, että edm. turvenuija joukoille Helsinki julistetaan no – go -alueeksi eli tuohon halujen kaupunkiin ei lasketa sellaisia ihmisiä, joilla on vielä häpy tallella.

  Reply
 • 29.6.2018 at 09:34
  Permalink

  Muuan trollijahtaaja jo twiiteissään kyselee joukkoja osoittamaan mieltä helsinkiin koska molempia pitää vastustaa..sekä Trumppia että Putinia.
  Maailmanrauha ei Aroa kiinnosta..voi olla että saa pari anarkistia paukuttelemaan rumpuja

  Reply
 • 29.6.2018 at 10:00
  Permalink

  Psyko-kommarien, anarkomarkojen ja viher-stallareiden tuitterit ja wötsapit huutaa siis hoosiannaa. Aropupukin ilmeisesti suunnittelee siis iskua maailmanrauhaa vastaan? Marxilaiselle ilmeisesti kelpaa vain kommunistinen internationaali totalitaria?

  Housut märkinä eri asteiset ”ei pystyy hengittää” anarkohullut, narkit, kumisilmät, jne laskee kiihoittunena lastit lökäpösyyn ja lähtevät luultavasti keräämään kiviä ja ostamaan spräymaaleja?

  On siinä mahdollisesti myös tunnetuilla marxilais-komisaarioilla ongelma kun ei tiedä liittyiskö anarkistien iskuun vai joutuuko työn puolesta pamputtamaan tovereita?

  Suomi oli joskus kokonaisvaltaisesti sivistynyt kansa – mutta jokin sai pienen ja äänekkään elämässään omasta tahdostaan epäonnistuneen laiskan ja tyhmän narsistiporukan hurahtamaan huumeisiin ja uuskommunismiin.

  Kun näyttää vahvasti siltä että kaikilta näiltä julkisuudessä öyhöttäviltä anarko-kommari-trullin-jahtaaja-stallareilta löytyy rankkaa huumetaustaa kovista ja usein suonensisäistä huumeista? Vainoharhoille ja psykoosille vaikuttaisi olevan siis ymmärrettävä syy?

  Mielenterveystyön säästöjen laskua maksetaan nyt.

  Reply
 • 29.6.2018 at 11:35
  Permalink

  En tiedä liittyikö tähän muuta eilen ajoi rekka ohi jossa oli kolme ”pikkupanssaria” lavetilla.Helsigissä ei parane performanssi mielenosoittajien paljon hillu isommin lähiaikoina, voi tulla lyijyä ilman varoitusta. Ja edes pauketta ei kuulu, vain pikku suhadus ja napsaus.

  Reply
 • 29.6.2018 at 13:07
  Permalink

  Suvakit ja anarkistit pää märkänä pykäävät Helsinkiin arabi/nekeerikesää kun Obaman arabikeväälle kävi köpelösti ja koko homma meni taharruksen puolelle, linja-autokuljetuksia järjestellään vokkipesäkkeistä Trumpin ja Putinin kiusaksi pitkin Suomea.
  Puurokenraalikin jo treenaa sormea Husun ja maanmuuttajan kanssa että polpolla tulee löysät housuihin kun niille näyttää islamistisormea.
  Turku varsinkin pitäisi laittaa saartoon tapaamisen ajaksi ja veitset myyntikieltoon, nokialaiselle nuoriso-ohjaajalle töitä tiedossa vai meneekö ammunnaksi heti kun alkavat allahia kiekua.

  Reply
 • 1.7.2018 at 11:51
  Permalink

  Trumppi vielä peruu tapaamisen kun tajuaa millainen SHITHOLE Suomi on!
  Globalisteja nuoleskelevat päättäjät, poliittinen poliisilaitos, sananvapautta loukkaava oikeuslaitos, kulttuurimarxilainen lehdistö jne jne.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.