Fox: Trump ja Putin tapaavat Helsingissä heinäkuussa

Yhdysvaltalainen uutiskanava Fox-news on kertonut twitter-tilillään julkaisemassaan videossa, että Yhdysvaltain ja Venäjän presidentit tulevat tapaamaan heinäkuussa Suomessa.

Helsinkiä on kaavailtu kaksikon mahdolliseksi tapaamispaikaksi jo aiemmin mutta virallista vahvistusta asialle ei olla vieläkään saatu.

Lähde: Twitter

14 thoughts on “Fox: Trump ja Putin tapaavat Helsingissä heinäkuussa

  • 28.6.2018 at 14:32
    Permalink

    Kuinkahan kauas puistokemistit tällä kertaa roudataan. Aikoinaanhan ne vietiin pohjoiseen että niiltä kestäisi mahdollisimman kauan palata Helsinkiin. Ja silloin olisi jo kansainvälinen porukkä ehtinyt häipyä.

    Toisaalta, nyt olisi ehdoton tilaisuus mielenosituksille esim. sananvapauden ja mielipidevapauden puolesta.

    Reply
    • 28.6.2018 at 14:35
      Permalink

      nyt ei kannata isänmaallisten huudella, antakaa anarkistien mennä kiljumaan, saa helsingin polpon kytät pamputtaa anarkisteja, saavat omaa lääkettään…

      Reply
  • 28.6.2018 at 15:11
    Permalink

    Miksi neuvotteluihin pitäisi mennä mitään kiljumaan,lännen ja venäjän hyvät välit on elintärkeät valkoisten kristittyjen selviytymisessä.Mitä vähemmän ongelmia sitä enemmän voi keskittyä asioiden kuntoon laittamiseen.

    Reply
    • 28.6.2018 at 16:13
      Permalink

      oikeassa olet, mutta saat nähdä, tulee anarkistit kiljumaan kurkut suorana……

      Reply
  • 28.6.2018 at 15:37
    Permalink

    Saadaan oikeitaVALTIOMIEHIÄ kylään -kun omia sellaisia meillä ei ole ensimmäistäkään…

    Reply
  • 28.6.2018 at 15:59
    Permalink

    Joko vihervasemmisto on ilmoittanut että eivät ne tänne saa tulla.
    Taitaa olla Niinistölläkin Kultarannassa tärkeää tekemistä 16.7., vaikkapa vaippojen vaihtoa.

    Reply
    • 28.6.2018 at 16:17
      Permalink

      varmasti joku alipalkattu sisäkkö vaihtaa vaipat, verorahoilla kun saa palkattua sisäkköjä, mitä me kadun dallaajat emme pysty palkkaamaan…

      Reply
    • 28.6.2018 at 16:37
      Permalink

      ”Joko vihervasemmisto on ilmoittanut että eivät ne tänne saa tulla.”

      No tavallaan, sillä YLE:llä oli äsken otsikko ” Toimittajalta: Miksi Suomen ei kannattaisi toivoa Trumpin ja Putinin huippukokousta.”

      Kertoo paljon YLE:stä ja ”toimittaja”-kunnastaan. Edes maailmanrauha ei näille mielisairaille kelpaa jos sitä ovat tekemässä ”väärät” henkilöt.

      No, en klikannut enkä linkitä, löytyy Googlella sille jota kyseisenlainen ”journalismi” kiinnostaa.

      Reply
  • 28.6.2018 at 16:18
    Permalink

    Enkä tulevat Helsinkiin. Harmi sikäli, että Trump on Euroopassa käydessään mielellään ottanut kantaa kansakuntien itsenäisyyden puolesta ja meillä kaikki viralliset vallanpitäjät ovat EU:n perseennuolijoita. Pari sinistä hallituksessa ei kesää tee. On noloa, jos Trump kehuu suomalaisia itsenäisyysponnisteluista ja puhetta virallisesti vastaanottaa kansaa muka edustava maansamyyjä-porukka. Trump on tosin ovela äijä ja hallitsee pelleporukoiden älyyttämisen.

    Reply
    • 28.6.2018 at 16:26
      Permalink

      mittausten mukaan toiseksi suosituin pressa jenkeissä mitä ei vasemmisto/ viherpiiperöt tunnusta eivätkä merkelin mielistelijät. lehdet kirjoittaa täysin kansanmielen vastaista puppua….samoin putte on suosittu omassa valtakunnassaan..

      Reply
  • 28.6.2018 at 17:24
    Permalink

    Läski-Soini laukeaa punttiinsa….

    Reply
    • 28.6.2018 at 18:55
      Permalink

      Ei kun se rukoilee paaville.

      Reply
  • 28.6.2018 at 20:24
    Permalink

    En ymmärrä miksi Suomi sai moisen kunnian?!?!?!
    Takavuosina sen vielä ymmärsi, mutta nykyiset tyhjää täynnä olevat suomalaiset poliitikot, jotka ovat kuin temppuradan koiria, joita EU juoksuttaa erilaisten esteiden ja putkien läpi.
    Nyt saa olla sydän kourassa mitä Sika Soini töräyttää ja kummisetä tankkaa edestakaisin ympäripyöryksiä, josta aito luonteinen presidentti Donald Trump ei ota selvää, vaikka ”asianaja”, joka hyväksyy kaikkinaisen lain kiertämisen nk. ”panolaisten” piilottelussa, murtaa sen enempää kuin taannoisessa historiallisessa Pohjois-Korean Kimin ja Yhdysvaltain presidentin Trumpin tapaamisessa korean kielestä, jota tietenki ”pulska poika” sujuvasti.
    Ajatelkaa millainen jättipotti valtamedialle koittaa tästä huippukohtaamisesta kun peräti kummatkin ulkopolitiikastamme vastaavien ”totuudentorvien” kaikken eniten vihaamaa miestä häpäisee maamme kamaraa eli Venäjän ”pahis” presidentti Vladimir Putin ja Yhdysvaltain ”valkoinen lihaa syövä heteromies presidentti Donald Trump, joka ei sitten millään osaa tehdä mitään sellaista, josta punaviher vasemmistolaiset hysteerikot ja globalismia suurinpana jumalana palvovat Brysselin ”rajattomuuden partiokoirina” toimivat perin lahjakkaat ja älyllään loistavat johtomiehet ja -naiset, joiden ainoa osaama asia on laskea korruptiolla hankittuja seteli pinkkoja sekä loihtia tyhjästä päästään lausuntoja, jotka ovat itse asiassa vain tyhjyydessä kiertävän tuulen aiheuttamaa huminaa riippuen vain siitä, että mikä on samppakaljan lainehtimisen tuloksena oleva tyhjän tilan tilavuus.

    Reply
    • 28.6.2018 at 21:17
      Permalink

      ”En ymmärrä miksi Suomi sai moisen kunnian?!?!?!
      Takavuosina sen vielä ymmärsi, mutta nykyiset tyhjää täynnä olevat suomalaiset poliitikot, jotka ovat kuin temppuradan koiria, joita EU juoksuttaa erilaisten esteiden ja putkien läpi.”

      Vastasit omaan kysymykseesi. Kaikki ulkomailla tietävät että meikäläiset pikkupiskit pressaa myöten eivät häiritse Isojen Poikien asioita vaan nuolevat sujuvasti kaikkien perseitä silloin kun eivät pääse toimimaan selän takana.

      Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.