Lukijan kynästä: Tilaisuus tekee varkaan – Kukkarokommunismia

Jos eurooppaan tulee esim. tulevaisuudessa 20 miljoonaa siirtolaista, lisää tämä euroopan alueen markkina-arvoa, sillä toki siirtolaisten on kulutettava, niin kuin eurooppalainen kuluttaa.
EU:n kauppaeliitti toivottaa tietenkin lisääntyvän kulutuksen eli kaikki siirtolaiset tervetulleeksi eurooppaan. Eliitti tekee mielellään uuden eliitin ja pitää sitä eliittinä tasan niin kauan kuin kassakone kilisee. Uusi tumma eliitti ottaa kaiken ilolla vastaan, sillä kukapa ei ottaisi ”ilmaiseksi” parempaa elintasoa. Syy ei siten ole siirtolaisten, vaan puhtaasti markkinoiden ja päättäjien.
Eipä esim. Sipilä tarjoa kotiaan ilmaiseksi, hyvää hyvyyttään ja pitkin pituuttaan,vaan hän on markkinamies ja tuntee markkinoiden metkut. Valtion kassan vajeesta ja siitä, että tämä niin sanottu suvaitsevaisuus tapahtuu verovaroin, ei sipilä todennäköisesti piittaa mitään. Hän on politiikan vieraileva tähti ja missiona ollut kerman kuorinta tulevaisuuuden kustannuksella. Yksinkertainen ajatus lienee hänellä ollut se, että samalla kun tehdään hyvää voidaan vähän kavereiden kanssa tienata.
Unohtuu vaan se, että tämä maailmanparannus lisää kuitenkin eriarvoisuutta,koska ilmaisen hyvinvoinnin lahjoittaminen on kansalaiselta pois. Sun kukkarosta. Onko sotekaan viilattu lopulta meitä varten vai onko se tulevaisuuden expansiivisen siirtolaisuusvision siivittämää markkinaa varten suunniteltu.
Se on tullut todistetuksi,että sote on visio jostain,mitä ei vielä ole. Eikä toivottavasti tule. On myös käynyt ilmi, ettei se rahakaan näyttele pääosaa lopulta, vaan ne kaikki ikävät ilmiöt mitä liian erilaisten kulttuurien kohtaamisesta seuraa. Niinpä niin, markkinoille ei mikään ole viisasta saatika pyhää. Kukkarokommunismia.

Jari Vuorinen, Ojamo.Tekn Yo AMK

7 thoughts on “Lukijan kynästä: Tilaisuus tekee varkaan – Kukkarokommunismia

 • 27.6.2018 at 14:51
  Permalink

  Hyvä kirjoitus. Ihan varteenotettava lisä syihin. Niin on synkkää tuo valtaeliitin touhu, että monille kansan kohtalo on yhdentekevä, kunhan kukkaro lihoo tai ainakin uskovat sen lihovan. Unohtavat tosin, että parhaat tilit on tehty Suomessakin ihan puhtaasti suomalaisvoimilla ja nimenomaan suomalaisvoimien ansiokkaalla kyvyllä. Noilla vaan elää harha, että halpatyövoimalla tienaa paremmin, kun eivät käsitä, että se halpatyövoima ei koskaan ole suomalaisen veroista, lähellekään.

  Reply
 • 27.6.2018 at 15:15
  Permalink

  Kirjoitus pani ajattelmaan, mitä hyvää Sipilä on tehnyt. Sote monen todellisen asiantuntijan (terveydenhoidossa toimijoita) mukaan lisää kustannuksia ja heikentää hoidon tasoa. Väite perustuu havaittuihin kokemuksiin julkisesta ja kaupallisesta terveydenhoidosta.

  Reply
 • 27.6.2018 at 16:13
  Permalink

  Miksi kansa äänestää samoja kusipäitä?
  Vaaleista toiseen samanlainen hyväveli verkosto ja eliitin perseennuolenta jatkuu.
  Globalistieliitti vie meiltä kaiken.

  Reply
  • 27.6.2018 at 16:35
   Permalink

   Siksi koska he ovat median ”suosiossa” ja Suomalaiset ovat niin typeriä että eivät totuutta usko.

   Reply
  • 28.6.2018 at 06:08
   Permalink

   Koska kansa muistaa asioita vain kuukauden takaa. Kun vaalit ovat ovella ja poliitikot alkavat suoltamaan paskaa, äänestäjä menee sekaisin siitä paskan hajusta, menttää muistinsa ja järkensä.

   Reply
 • 27.6.2018 at 16:21
  Permalink

  Ennen wanhaan oli wanhalla kansalla perin osuva sanonta, joka pitää täysin paikkaansa idioottimaisessa tilanteessa Euroopassa. Nimittäin ”istumista valkeseen (tuleen) toisen perseellä.”
  Tätähän sosiaalidemokraatit ovat harjoittaneet ikänsä pohjoismaisella raskaalla verotuksella, joka merkitsee sitä, että on helpompi laskea ne asiat joista ei veroa kanneta kamreerimaisesti kuin ne josta veroa pitää maksaa. Kun nämä maantierosvot ovat hääränneet aikansa vieden joka sentin jokaisesta vuodatetusta hikipisarasta patsastelevat he kuin riikinkukot ”hyvinvointivaltiolla”, joka tosin ennen nykyistä hullunmyllyä jäi edes osa oman kansan käyttöön erilaisina tulonsiirtoina, sosiaaliturvana, terveyspalveluilla yms, jotka vain wanha kansa vielä tietää, koska tuo kaikki on ollut katoavaa ”kansanperinnettä”. Kun Suomen rajoja tuolloin vartio muuan Eila Kännö, jota silloiset vasemmistolaiset suvakit ym. maailmanhalaajat solvasivat ja vuodattivat vihaansa hänen päälleen siitä, ettei tuolloin tänne livahtanut edes torakkakaan, vaan se liiskattiin kylmästi kynnykselle. 1970-luvulla toki suurena ”apuna” oli silloinen ja nykyinenkin (Venäjä) Neuvostoliitto ”rautaesirippuineen”, joka merkitsi selkeää pelko tekijää olla yrittämättä tänne millään statuksella, koska Suomen katsottiin muualla maailmassa olevan veitsenterällä olemassaolonsa kanssa ja olevan vain ajan kysymys milloin venäjän karhu hotkaisee pienen naapurinsa suihinsa. Muutoinkin Suomen tosiasiallista poliittista asemaa ja taloudellista kehityksen tasoa tuntemattomat ”etiäiset” kuvittelivat maan olevan yksi kommunistisista Itä-Euroopan maista, jossa vallitsee samanlainen harmaus ja surkeus ilman ihmisoikeuksia ja poliittisia vapauksia, jossa tämän lisäksi vielä kaduilla tallustelevat jääkarhut keskellä pimeää päivää.
  Mieleeni on tullut, että rottakin on ihmistä paljon viisaampi, sillä todistetusti tämä älykäs kaikkiruokainen selviytyjä ja tappelupukari nähdessään toisen rotan syövän jotain sellaista, joka osoittautuu myrkyksi, koska huoleton kulinaristi kuolla kupsahti hetkeä myöhemmin. Tällöin vierestä kaiken nähnyt rotta laskee yksi ynnä yksi ja eikä syö myrkkyä, koska se tietää sen koituvan hengen menoksi.
  Tämän voikin suoraan lanseerata Suomen pakolaispolitiikan harjoittamisen matkimiseen Ruotsin vastaavaan, vaikka olemme nähneet ja näemme kuinka Ruotsin on käynyt, joka on soitellut viulua kuin Samu Sirkka huolettomana siitä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan kun asioita hoidetaan vailla huolen häivää välitämättä edes niistä vaurioista mitä tuollainen meno on aiheuttanut. On sama, jos purjehtija ei noudata merikarttaa, eikä reivaa kurssia vaikka kivet ja matalahkot karikot kolisevat veneen pohjassa ja lopulta koko paska on karilla kyljellään.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.