Tässä on KRP:n etsityimmät henkilöt – Rötöksiä kirjanpitorikoksista kuolemantuottamuksiin

Suomi on etsintäkuuluttanut eurooppalaisen ja pohjoismaisen pidätysmääräyksen perusteella kansainvälisesti noin 130 henkilöä. Keskusrikospoliisi on yhteistyössä eri viranomaisten kanssa listannut Suomen etsityimmät henkilöt. Etsityimpiä henkilöitä epäillään tai heidät on tuomittu törkeistä rikoksista.

Joukossa on niinsanottuja ”valkokaulusrikollisia”, joidenka epäilyt, syytteet tai tuomiot ovat esimerkiksi törkeistä kirjanpitorikoksista tai veropetoksista mutta mahtuupa listalle huumerikollisia ja kuolemantuottamuksestakin tuomittuja

Aiempina vuosina yleisövihjeitä etsityistä henkilöistä on saatu runsaasti ja niiden avulla on onnistuttu saamaan kiinni useita henkilöitä Suomesta ja ulkomailta.

Suomen etsityimmät rikolliset

Tuomo Ahonen

Synt. 1977, Suomen kansalainen

Ahosesta on kaksi eurooppalaista pidätysmääräystä, joista toinen koskee suorittamatta olevaa rangaistusta (n. 1 v 3 kk) ja epäilyä törkestä petoksesta ja törkeästä kirjanpitorikoksesta.

Kuitabah Ghannoum

Synt. 1987, Syyrian kansalainen

Ghannoumista on eurooppalainen pidätysmääräys epäillystä törkeästä laittoman maahantulon järjestämisestä. Epäillyllä rikoksella saatu hyöty on ainakin 220 000 euroa.

Jani Kellokumpu

Synt. 1981, Ruotsin kansalainen

Kellokumpu on Ruotsin toimivaltaisen viranomaisen laatiman eurooppalaisen pidätysmääräyksen perusteella etsintäkuulutettu henkilö. Kellokummusta on kaksi eurooppalaista pidätysmääräystä, jotka liittyvät epäiltyihin törkeisiin kuolemantuottamuksiin. Kellokumpu saattaa oleskella Suomessa.

Aram Kohnepushi

Synt. 1988, Iranin kansalainen

Kohnepushista on eurooppalainen pidätysmääräys, joka koskee epäiltyjä törkeitä petoksia, törkeitä väärennyksiä ja muita rikoksia (yhteensä yli 30 kpl). Epäillyllä rikoksella saatu hyöty on noin 600 000 euroa.

Ville Lehmusmetsä

Synt. 1982, Suomen kansalainen

Lehmusmetsästä on eurooppalainen pidätysmääräys, joka koskee suorittamatta olevaa rangaistusta (n. 7 v 5 kk) törkeästä huumausainerikoksesta.

Richard Lundberg

Synt. 1986, Suomen kansalainen

Lundbergistä on eurooppalainen pidätysmääräys, joka koskee suorittamatta olevaa rangaistusta (n. 3 v 8 kk) muun muassa

törkeästä ryöstöstä ja törkeästä huumausainerikoksesta.

 

Arto Olkkonen

Synt. 1971, Suomen kansalainen

Olkkosesta on eurooppalainen pidätysmääräys, joka koskee suorittamatta olevaa rangaistusta (n. 1 v 11 kk) törkeästä huumausainerikoksesta.

Janne Tranberg

Synt. 1974, Suomen kansalainen

Tranbergistä on kaksi eurooppalaista pidätysmääräystä, jotka koskevat suorittamatta olevaa rangaistusta (n. 1 v 9 kk) ja epäiltyjä törkeitä veropetoksia.

Lähde: Poliisi

 

5 thoughts on “Tässä on KRP:n etsityimmät henkilöt – Rötöksiä kirjanpitorikoksista kuolemantuottamuksiin

 • 21.6.2018 at 10:15
  Permalink

  Jos poliisivoimat sijoittaisivat edes puolet siitä energiasta millä Iljaa ja Vastarintaa sekä Jösseä, Hegesippusta ja monia muita on jahdattu ja koitettu saada kiinni rikoksista, niin nuo kaikki olisivat olleet kiinniotettuja ja istuneet vankilassa jo pitkän aikaa.

  Mutta kun tänä päivänä isänmaallisuus ja epäkohtien julkituominen on paljon pahempi rikos kuin noilla henkilöillä on, niin tässä sitä ollaan.

  Kumartakaa kaikki kuningasta niin on helpompi nähdä kuka ei kumarra.

  Reply
 • 21.6.2018 at 11:06
  Permalink

  Erilaista uutisointia. Tranbergin kohdalla mediat on yleensä huutanu Cannonball sitä ja Cannonball tätä. Iso respect äijälle.

  Reply
 • 21.6.2018 at 11:17
  Permalink

  Ei varmaan kovin monella joka tietää Tranbergin taustan tulisi mieleenkää vasikoida tietojansa. Se saattaisi aiheuttaa jonkintasoista
  stressiä ja unettomuutta..

  Reply
 • 21.6.2018 at 16:30
  Permalink

  Kolkon näköistä sakkia, mutta niinhän sen olla pitääkin. Ei noihin ”piireihin” päästä tutti suussa.

  Reply
 • 2.9.2018 at 10:42
  Permalink

  Listasta puuttuu vaikka mitä, kuten Sipilä, Orpo, Lindström, Sveitsin horo, Vanhanen, Soini, Terho, Pekkarinen, Niinistö ,listaa voisi jatkaa maailman tappiin, ja kaikki nämä ovat syyllistyneet rikoksiin ihmisyyttä vastaan, ja maanpetokseen.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.