Ruotsidemokraattien kannatus nyt 28,5% – ”Unelma on lähellä toteutumista”

Ruotsidemokraattien kannatus on eilen julkaistun mielipidemittauksen mukaan kivunnut 28,5%. Jos vaalit pidettäisiin nyt, Ruotsidemokraattien voitto olisi ylivoimainen, sillä toisena kannatuksissa tulee yli kuuden prosentin päässä sosiaalidemokraatit. 

Kasvua toukokuun kannatuksessa verrattuna huhtikuuhun on 5,5% ja vielä huhtikuussa Ruotsidemokraatit ja Sosiaalidemokraatit olivat tasoissa 23 prosentissa. Kannatus ylitti jopa Ruotsidemokraattien puoluesihteeri Richard Jomshofin odotukset.

– Nämä ovat uskomattomia lukuja. Odotin hienoista kasvua mutta näin paljon emme uskaltaneet edes toivoa. Unelma on lähellä toteutumista- Jomshof sanoo Metro-lehdelle.

Jomshofin näkemyksen mukaan kasvu johtuu puolueen uskottavuuden lisääntymisestä ja puolueen jyrkistä maahanmuuttolinjauksista. Puoluesihteeri uskoo, että äänestäjiä olisi saatavilla jopa vasemmiston puolelta. Jomshof kuvailee puolueen linjaa todellisuudessa sopimattomaksi sen enempää vasemmalle kuin oikealle ja nimeää Ruotsidemokraatit ”kolmanneksi lohkoksi”.

Ruotsin valtiopäivävaalit järjestetään 9 syyskuuta.

Lähde: Metro

 

12 thoughts on “Ruotsidemokraattien kannatus nyt 28,5% – ”Unelma on lähellä toteutumista”

 • 21.6.2018 at 09:21
  Permalink

  Mutta kuinkas sitten käykään jos päästään vallan kahvaan? Käykö niinkuin Persuilla että käännetään takki ja ollaan samalla tavalla myötämielisiä globalistien aatteille kuin nykyinen hallitus? Vai lakataanko ottamasta maahanmuuttajia ja poistetaan vanhatkin jotka eivät ole integroituneet yhtisöön, kuten on sanottu?

  Siinä on se suuri ero. Poikkeuksetta kun puolue saa itsensä läpi niin sen puheet- ja agenda muuttuvat. Katkokaa nyt vaikka Halla-Ahoa joka on EU:ssa. Sekin vahvisti taas kerran että ei perust hae eroa EU:sta. Siinä meillä sanansa syöjä lihapatojen ääreällä.

  Reply
  • 21.6.2018 at 10:48
   Permalink

   Luuletko, että Halla-Aho voisi noin vain päättää Suomen EU-erosta? Ei toki, eikä ole järkevää pitää asiasta kansanäänestystäkään ihan vaan sinun mieliksesi, koska jos nyt äänestettäisiin, kansa olisi EU:n puolella.

   Reply
   • 22.6.2018 at 18:07
    Permalink

    Kansa ei todellakaan ole natsiunionin puolella, vaan vastaan ja kiihtyvällä tahdilla. Viain kaupunki jullit puolustavat ja ovat natsiunionin kannalla, kun eivät kykene käsittämään sitä, kuinka suurta tuhoa koko natsiunioni aika on aiheuttanut Suomellekkin. Kaupunki jullit ovat vaan median johdateltavissa, ja kaikki menee läpi mitä niissä natsiunionia puolustellaan. Itse olin viisas kun äänestin littymistä vastaan, ja niin teen yhä. En edelleenkään näe natsiunionissa mitään hyvää, sillä sellaista ei ole olemassakaan, ja olen natsien toinen toistaan typerämmästä direktiivistäkin joutunut suoranaisesti kärsimään. Demokratian vastustajia ovat ne, jotka kaikenlaisiin tekosyihin vetoavat, etteikä natsiunionista voisi järjestää exit äänestyksen.

    Reply
    • 24.6.2018 at 18:49
     Permalink

     Jos katsoo mitä tahansa galluppia, niin kyllä viesti on harvinaisen selvä: jos kansanäänestys järjestettäisiin nyt, me (EU:sta eroon haluavat) häviäisimme sen äänestyksen. Ja jos niin kävisi nyt, niin seuraavaa äänestystä ei saataisikaan kymmeniin vuosiin. Vastapuoli vetoaisi että asiasta on juuri äänestetty ja EU-jäsenyydelle on kansan tuki, eikä sellaisesta asiasta ruveta joka 10 – 20 vuoden välein äänestämään. Minä, joka olen nyt reilu nelikymppinen, en välttämättä enää tulisi näkemään enää sitä seuraavaa äänestystä.

     Kun itse on perillä asioista ja ymmärtää mikä EU on, ja ympäröi itsensä samanmielisillä ihmisillä, syntyy helposti harha että enemmistö ajattelee samalla tavalla. Mutta ei keskiverto-normo tällaisia asioita mieti. Ja kun EU-myönteisillä on käytettävissä 500 M€/vuosi propagandakoneisto (Yle) + koko muu valtamedia, ja meillä on muutama vaihtoehtomedia, on selvää kumpi näkemys on voitolla.

     Vielä pitää tehdä paljon töitä normojen äänien voittamiseksi, ennen kuin aika on kypsä kansanäänestykselle. Pitää malttaa odottaa ja käyttää se koko aika tehokkaasti mielipidevaikuttamiseen.

     Reply
  • 21.6.2018 at 11:44
   Permalink

   Mitähän Halla-Aho on äänestänyt EU:n tekijänoikeusuudistuksen artikloista 11 ja 13, jotka vahvistavat isojen uutismedioitten asemaa? Nämä pykälät on kaivettu TTIP:stä, jonka Trump kaatoi. Näin ollen olisi loogista, jos H-A on niitä kannattanut, koska melkoisessa typeryydessään ilmoitti kannattavansa TTIP:tä.
   Suomeen tarvittaisiin vieläkin jämäkämpi isänmaallinen puolue kuin H-A:n vetämät Persut.

   Reply
 • 21.6.2018 at 09:26
  Permalink

  Suomessa gallupit hoidetaan asiantuntevasti. Tuloksissa ei suuria eroja synny poliittiseen nykytilanteeseen. Vain harvoin silloin, kun tuli jytky, suomalaiset gallupit erehtyivät. Vaikka onhan persujen kannatus tällä hetkellä 42% kansangallupissa. Tosin virheraja on suuri, koska kyselyyn vastasi vain 65 henkilöä.

  Reply
 • 21.6.2018 at 10:32
  Permalink

  Jos (ja kun) ruåtsidemokraatit pettää äänestäjänsä Pohjoisen Vastarintaliikkeen -eli sen ainoan todellisen vastavoiman kannatus nousee räjähdysmäisesti. Erittäin mielenkiintoinen tilanne on meneillään ja vuosikymmenten valehteluun ja nöyryyttämiseen kyllästynyt kantaväestö ei tule antamaan anteeksi jos SD tinkii jo ennestään löysistä lupauksistaan varsinkin väestönvaihtoa koskien. Ruåtsidemokraatit eivät ole valkoisen kantaväestön pelastaja mutta saattavat tahtomattaan toimia laukaisiana riittävän kovaa linjaa edustavalle toiminnalle.

  Takit on käännelty ja valheet valehdeltu -on aika lyödä kortit pöytään ja erotella todelliset kansallismieliset globalistien juoksupojista. Suomessa on ensikeväänä hyvin samansuuntainen tilanne ja nyt jos koskaan on aika laittaa painetta Perussuomalaisille kansanedustajille ja aina kuntatasoa myöden.

  Reply
 • 21.6.2018 at 10:50
  Permalink

  Ei maha mitään, Ruotsi on jo menetetty. 20-30 vuotta ja maa on islamilainen kalifaatti.
  Sitten voitais vaihtaa meidän matut jäljellä oleviin ruotsalaisiin.
  Win-win tilanne!

  Reply
  • 21.6.2018 at 13:00
   Permalink

   Suomi on osittain ruåtsiakin pahemmassa tilanteessa joten virnuilu ei kannata pienimmissäkään määrin. Meillä on edelleen täysin valvomaton länsiraja ja käytännössä se tarkoittaa ettei millään monikulttuurista kansainkotia hajottavalla ongelmalla ole mitään estettä tänne suomen puolelle siirtymiselle. Swedupetterit dumppasivat vuonna 2015 meille miljardeja maksavan ongelman joka kestää vuosikymmeniä tulevaisuuteen ja ne voivat tehdä saman myös uudestaan. Lisäksi holtiton kansalaisuuksien jakaminen tekee kymmeniätuhansia muslimeita papereiden mukaan ruåtsalaisiksi ja niiden suomeen tulemista ja tänne vaikkapa pysyvästikin jäämistä on erittäin vaikeaa estää. Jälleen kerran Suomi joutuu kärsimään 900 vuotta meitä riistäneen ruåtsin tekemisistä omien munattomien päättäjiemme vastuunpakoilun lisäksi. Ajopuuna seilaillaan minne milloinkin eikä muutosta tähän ole edes näköpiirissä.

   Reply
   • 21.6.2018 at 22:59
    Permalink

    PettUri Urpo teki yhteistyötä svedupetturien kanssa ja kasvatti pistesaldoaan ylikansallisten takapirujensa silmissä mahdollista politrukin virkaa varten Brysselin lihapatojen äärellä.

    Reply
 • 21.6.2018 at 17:24
  Permalink

  Mitä enemmän matut tappavat, raiskaavat, ajavat rekka-autoilla svenssonien yli, räjäyttelevät pommeja, heittelevät käsikranaatteja ja ampuvat kaikkea mikä muistuttaa ihmistä, sitä enemmän Ruotsidemokraatit saavat ääniä. Tosin tuon puolueen johtaja Jimmie Äkesson on lähentynyt Sosiaalidemokraateja maahanmuuttopolitiikassa ja myöskin juutalaisia, jotka hallitsevat Ruotsin mediaa omistajina aivan kuten juutalaismediat Suomessakin kylvävät Suomi vihaa ja mylvivät ”natsismista” silloinkin kun kyseessä on normaali vaatimaton suomalaiskansallinen isänmaallisuus, joka rajoittuu vain näkyvästi yhteen päivään. Juutalaiset kannattavat monikulttuurisuutta nimenomaan Euroopassa ja esittää vaatimuksia täysin avoimista rajoista ja rajatonta määrältään haittamaahanmuuttoa, joka yksiselitteisesti tarkoittaa jokaisen yhtään syy- ja seuraussuhteista mitään ymmärtävää täydellistä Euroopan tuhoa sellaisena kuin me sen olemme tunteneet koskien etenkin Länsi-Eurooppaa ennen Saksan yhdistymistä, jossa kuten Yhdysvalloissakin vallitsivat länsimaisen demokratian hyveet ja periaatteet jokseenkin rikkumattomina vastineena tuolloin vastapuolella hallinneeseen ”Rautaesirippuun”. (Winston Churchill 1874-1965) eli Neuvostoliiton hallitsemaan Itä-Eurooppaan, joita kutsuttiin osuvasti lännessä ”sateliittivaltioiksi”.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.