Barack Obama tulee Suomeen syyskuussa

Yhdysvaltain entinen, järjestyksessään 44. presidentti Barack Hussein Obama saapuu Suomeen syyskuussa. Obama päättää kaksipäiväisen ”Nordic Business Forumin” joka pidetään 26-27.9 Helsingin messukeskuksessa.

Obaman päätöspuheeseen kohdistuu suuria odotuksia, sillä esimerkiksi foorumin järjestäjiin kuuluva Ville Saarikalle on kuvaillut ex-presidenttiä yhdeksi ”aikamme suurimmista johtajista”.

– Presidentti Obama on aikamme suurimpia johtajia ja hänen elämäntarinansa on täysin ainutlaatuinen. On hyvin innoittavaa saada kuulla hänen näkemyksiään Nordic Business Forumissa syyskuussa.

Omien sanojensa mukaan Nordic Business Forum tunnetaan Euroopan business- ja johtajuusseminaarina. Helsingin päätapahtuman lisäksi Nordic Business Forum järjestää seminaareja myös Ruotsissa ja Norjassa. Seminaarit ovat tunnettuja nimekkäistä puhujista. Vuosittain Nordic Business Forum tuo yhteen kymmeniä tuhansia yrityspäättäjiä ympäri maailmaa. Helsingin tapahtuma kokoaa 7,500 yrityspäättäjää yli 40 maasta. Yrityksen missiona on rakentaa tulevaisuuden johtajia, jotka muuttavat maailmaa.

Lähde: NBF

12 thoughts on “Barack Obama tulee Suomeen syyskuussa

 • 21.6.2018 at 10:19
  Permalink

  No joo, on se sikäli että väärennetyllä syntymätodistuksella muslimi pääsee Amerikan yhdysvaltojen presidentiksi. Ja ajaa maan syvimpää lamaan sekä suurimpaan velkaan kautta historian.

  Tämä pohjoiskorealaisten nimittämä ”Ilkeä musta apina” tulee siis Suomeen. Miksi? Ei puhumaan vaan allekirjoituttamaan asiakirjoja Suomen NATO-jäsenyydestä. Samalla se tulee kukkoilemaan Venäjälle ja sen laskun maksavat suomalaiset.

  Toisaalta, suomalaiset ovat velkoitettuja maksamaan edustajiensa hölmöilyt koska ovat ne sinne valinneet tekemään päätöksiä puolestaan. Samaan tpaan kun Venäjällä aikoinaan ”Kansa nautti konjakkinsa edustajiensa välityksellä”.

  Reply
 • 21.6.2018 at 10:46
  Permalink

  Yksi maailman paskimmista johtajista. toivottavasti matka estyy. Pysyköön kotonaan, mokoma pelle.

  Reply
 • 21.6.2018 at 11:09
  Permalink

  Ei Obamaa Suomeen, ei Obamaa minnekään.

  Reply
 • 21.6.2018 at 11:11
  Permalink

  Jenkeissä voi olla kaverille maanpetossyytteitä tulossa. Tarjotaan sille turvapaikka sillä ehdolla, ettei koskaan sotkeudu politiikkaan meillä.

  Reply
 • 21.6.2018 at 12:00
  Permalink

  Gillaryn rikoskumppani. Siat varastivat miljardeja eläkevakuutusrahastoista. Saatanan palvoja kaksikko myi aseita isikselle, al qaidalle ja muille terroristijärjestöille. Samaan aikaan Obama pommitti maailmaa enemmän kuin yksikään aikaisempi U.S.A:n presidentti.

  Reply
 • 21.6.2018 at 13:13
  Permalink

  Kunhan ei sekin ilmoittaudu elätettäväksi niin kuin muutkin neekerit.

  Reply
 • 21.6.2018 at 13:38
  Permalink

  Mielenosoituksen paikka: Go to home you the world’s destroyer !

  Reply
 • 21.6.2018 at 14:04
  Permalink

  Toivottavasti tuo hölmöilijä on vankilassa, ennen tuota Suomenvisiitiä. Täysi globalisti ja eliitin edustaja.

  Reply
 • 21.6.2018 at 16:13
  Permalink

  Joo. Ainakin yhtä ”suuri” kuin Pohjois-Korean Kim.
  Suomen valtamedia ym. suvakki -huorat sekä SPR:n suternööri-/ihmiska(u)ppalaitos ovat riemusta sekaisin ja saamme nähdä vuosisatamme oksettavimman ja kuvottavimman sekä makaaberein näytelmän, joka pauhaa Barak Obaman ensimmäisestä Suomessa viettämästään sekunnista aina viimeiseen saakka ja vielä ”lähtöitkut” päälle.
  Kiinassa G7-kokouksessa -tai jotain sinnepäin – hänen saapuessaan viimeiseen suureen kansainväliseen tapahtumaan kiinalaiset isännät pakottivat Obaman lentokentällä laskemaan portaita alas koneen takaosasta, jolloin se näytti vähäpätöisemmältä ”entryltä” ja samalla hänen saamansa tervetuliaismuodollisuudet olivat paljon vaatimattomampaa laatua kuin esim. Venäjän presidentin Vladimir Putinin, joka otettiin vastaan kuin kyseessä olisi Venäjän Tsaari.
  Yhdysvaltalaiset protokolla päälliköt ja avustajat yrittivät esittää vaatimuksia ja valituksia kiinalaisille isännille, jotka töykeään ja agressiivisesti torjuivat nuo”reklamaatiot” vastaamalla tiukasti, että ”nyt ollaan Kiinassa ja ME päätämme asioista täällä!”
  Tuo kaikki nimittäin oli nähtävissä YouTubessa CNN uutislähetyksestä, joka osoitti myös sen, että Barak Obama loukkaantui saamastaan kohtelusta ja kiinnitti kokouksen aikana mielenosoituksellisesti päähuomion Intian edustajan kanssa seurustelemiseen kääntäen huomion pois Kiinan presidentistä, joka seisoi aivan hänen nenänsä edessä. Tunnetusti Kiinalla ja Intialla on hyvin kireät keskinäiset välit heidän välillään olevan raja epäselvyyksien vuoksi ja molemmat tuon alueen suurvalloiksi katsottavat valtiot kilvoittelevat Aasian hegemoniasta luonnonvarojen kuin sotilaallisen voiman suhteen, sillä molemmat ovat ydinasevaltoja, joilla molemmilla on oma avaruushankkeensakin ja ne ovat lähettäneet jo vuosikymmeniä sitten sateliitteja avaruuteen.

  Reply
 • 21.6.2018 at 20:12
  Permalink

  Tulee piirtelemään punaisia viiivoja kartoille, muuhunhan tuosta muslimi presidentistä ei ole.Trump sentään tekee mitä lupasi.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.