Reijo Tossavainen: Punavihreän agendajournalismin kesäteatteri

Ylen uutisissa Amnesty International ja Yle esittivät uutispätkän mittaisen näytelmän, jonka tarkoituksena oli edistää Amnestyn ja Ylen yhteiseksi koettua punavihreää poliittista agendaa.

Helsingissä meren päälle oli koottu mielenilmaus, jossa ”todistajina” oli toimittajia ja kuvaajia sekä pari ohikulkijaa. Koko teatteri oli järjestetty vain ja ainoastaan yhden järjestön ideologian mainostamiseksi. Näytelmä onnistui erinomaisesti, koska agendamediat olivat riemumielin touhussa mukana.

Agendamediat ja monet järjestöt ja puolueet kampanjoivat sen puolesta, että mahdollisimman moni pääsisi tänne kaukaiseen Pohjolaan. Se on heille ainoa vaihtoehto, vaikka lähes kaikkialla Euroopassa ollaan kääntymässä sille kannalle, että monista syistä, esimerkiksi hukkumistapausten estämiseksi, olisi järkevämpää järjestää Afrikkaan tai jonnekin muualle leirejä, joilta valikoitaisiin oikeasti suojelun tarpeessa olevat henkilöt.

Toinen esimerkki reilun parin vuoden takaa. Yle ja muut agendamediat halusivat osoittaa kuinka osaavia ja työnhaluisia maahantulijat ovat. Järjestettiin lumenluontitalkoot! Hyvinhän tuo lumilapio näytti käsissä pysyvän, mutta vain niin kauan kuin toimittajat ja kuvaajat olivat paikalla.

Medioille poliittinen mielipidevaikuttaminen on liian usein tärkeämpää kuin objektiivinen ja neutraali journalismi.

Onneksi on myös some, joka kertoo sen mikä agendamedioilta jää kokonaan kertomatta tai kerrotaan tosiasioita valikoiden.

……….

Klikkaa oheisia painikkeita, jotta tämä blogi ja media saavat uusia lukijoita. Anna sanan kiertää.

4 thoughts on “Reijo Tossavainen: Punavihreän agendajournalismin kesäteatteri

  • 20.6.2018 at 22:57
    Permalink

    Tärkeimpiä syitä, miksi Brysseliä kumartavat rikolliset vallanpitäjät, heidän oma propagandakoneensa Yle ja heitä tukeva koko muu valtaVALEmedia ovat Ilja Janitskinia kohtaan leppymättömän kostonhimoisia, on se että Janitskin MVlehdessään paljasti seuraavassa esille tuotuja asioita:

    ”VALTAMEDIAN TARKOITUSHAKUISET TARINAT LÄNSIMAIHIN PYRKIVISTÄ ”SIIRTOLAISISTA” SATUA

    Hallitsevat liberaalit uutismediat ovat lännessä verkostoituneita ja siksi ne kertovat kaikille länsimaalaisille samaa tarinaa asioista, joista ne haluavat meidän ajattelevan tietyllä tavalla. Globaalien tiedotusvälineiden yksipuolisuus tulee esiin räikeimmin kolmessa uutisryhmässä, joita ovat länteen kohdistuva muukalaisinvaasio, sukupuoli- ja seksuaalisuus ja Lähi-idän kriisi.

    Yleisradio ei poikkea juuri mitenkään länsimaisesta mediavaltavirrasta, jonka vuoksi se selittää maahanmuuttoinvaasion olevan kuin väistämätön luonnonilmiö, josta ”meidän pitää kantaa vastuu”. Kaikki tätä tarinaa kyseenalaistavat totuudet retusoidaan uutisista pois ja jätetään yksi narraatio voimaan, josta tulee virallinen totuus (Pravda). Tuon narraation kyseenalaistaminen leimataan monesti ”Venäjän trollitehtaiden” ja ”sen rahoittamien valemedioiden” levittäminä valeuutisina länsimaista monikulttuuriharmoniaa vastaan.

    Jotta yleinen maahanmuuttonarraatio säilyttäisi voimansa sohvaperunat eivät saa koskaan kuulla Ylen puoli yhdeksän uutisissa, että avustusjärjestö SOS Mediterranée ei viime viikolla tosiasiassa ”pelastanut 629 siirtolaista keskeltä Välimerta”, vaan kyse oli jostain aivan muusta. Ensinnäkään kyse ei ollut meripelastuksesta, vaan teatteriesityksestä, jossa muukalaismielinen avustusjärjestö otti sovitusti vastaan Mayday-kutsun sen jälkeen kun maahantulijat oli jätetetty pari merimailia Libyan merirajan ulkopuolelle. Sitten avustusjärjestön Aquarius-laiva ja Italian merivartiosto paikansivat ”hädässä olleet alukset”, joita oli Libyan edustalla useita. Toisin kun Yle uutisessaan kertoi, ”pelastetuissa” oli kyse laittomista maahantulijoista turvallisiksi luokitelluista mustan Afrikan maista. Jos nämä faktat olisi kerrottu, kansalainen olisi päätellyt helposti, että ”maahanmuuttokriisi” on vain eri intressiosapuolien järjestämä ongelma. Tämän vuoksi tavallisten eurooppalaisten ei tarvitse hyväksyä organisoitua laitonta massamaahanmuuttoa eikä varsinkaan ottaa siitä vastuuta elättämällä miljooniin kasvavaa vapaamatkustajaporukkaa maailman tappiin asti…”

    Koko artikkeli: http://ylewatch.blogspot.com/2018/06/valtamedian-tarkoitushakuiset-tarinat.html

    Reply
  • 20.6.2018 at 23:32
    Permalink

    Toivottavasti mahdollisimman moni hukkuu.

    Reply
  • 21.6.2018 at 00:02
    Permalink

    Valitettavasti seuraava näyttää pätevän myös suureen ellei suurimpaan osaan suomalaisiakin:

    ”Mielipidemittaus osoittaa, että amerikkalaiset eivät ajattele itsenäisesti. Kun ihmiset eivät ajattele tai eivät osaa ajatella itsenäisesti, niin valta on niillä joiden hallinnassa media on.”

    ”Poll shows Americans don’t think for themselves
    When people don’t or can’t think for themselves, power rests in the hands of whoever controls the media”,
    http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=171909

    Reply
  • 21.6.2018 at 12:02
    Permalink

    Siirtolaisia- vittu mitä paskaa!

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.