”Yksikin hukkunut on liikaa” – Amnesty kampanjoi maahantulijoiden turvallisten reittien puolesta

Kyseessä ei ole juhannuksen kynnyksellä, ”Selvänä vesillä” kampanjan osaksi pystytetty tempaus, vaikka joku niin voisi luulla. Sen sijaan Amnesty international vetoaa pakolaisille turvallisten saapumisreittien puolesta levittämällä huomenna, 20.6 Töölönlahdelle väitetysti Välimeren ylittäneiden siirtolaisten pelastusliivejä. 

”Muistamme Välimerellä kuolleita ihmisiä ja korostamme turvallisten reittien, kuten pakolaiskiintiön, merkitystä osana toimivaa pakolais- ja siirtolaispolitiikkaa.”- Kuuluu osa Facebookiin perustetun tapahtuman kuvauksesta.

Viesti kuitenkin aavistuksen muuttuu, sillä kuvauksen seuraavassa kappaleessa vaaditaan pakolaiskiintiön nostoa, eikä Välimereen hukkuneista puhuta enää halaistua sanaa. ”Eduskunta päättää Suomen pakolaiskiintiön suuruudesta joka vuosi erikseen talousarviota tehdessään. Suomen kiintiön koko on tänä vuonna vain 750, kun taas esimerkiksi Ruotsissa se korotettiin 5 000 ihmiseen. Tule mukaan vaatimaan pakolaiskiintiön nostoa!”

Lähde: Amnesty- Facebook

 

 

12 thoughts on “”Yksikin hukkunut on liikaa” – Amnesty kampanjoi maahantulijoiden turvallisten reittien puolesta

 • 19.6.2018 at 07:19
  Permalink

  Elintasopakolaiset pysykööt kotimaissaan.
  Käärisivät hihat ja alkaisivat rakentamaan omia yhteiskuntiaan.
  Eivät he pakene sotaa ja köyhyyttä, he pakenevat todellisuutta, sitä etteivät ota vastuuta itsestään.
  Meidän esi-isämme raivasivat pellot keskelle korpea, rakensivat itse kaatamistaan puista talonsa ja kasvattivat karjaa kylmässä pohjolassa.
  Heillä oli SISUA, sitä ei näillä vätyksillä taida olla.

  Reply
  • 19.6.2018 at 18:22
   Permalink

   Puhut täyttä asiaa. Eivät suomalaiset ole lähteneet maastaan siirtolaisiksi kuin siksi, ettei tässä köyhässä Jumalan hylkäämässä maassa ole ollut kaikille työtä, jolla elättää itsensä. On lähdetty Yhdysvaltoihin, Kanadaan, Australiaan ja viimeisimmäksi Ruotsiin terässulattojen ja alumiinitehtaiden myrkylliseen kuumuutten, osan päästessä Volvon kokoonpanolinjoille tekemään kolmivuorotyötä. Ja mikä merkillepantavaa, suomalaiset olivat ahkeria ja säntillisiä työssäkävijöitä, jotka eivät lintsanneet töistä joutavanpäiväisten syiden tai yksinkertaisesti siksi, ettei huvittanut lähteä työmaalle. Vaikka perisuomalaiset viikonloppu kännit otettiinkin, se merkitsi hyvin harvoin edes maanantaipäivän rokulia, vaan työhön mentiin heti viikonlopun päätyttyä, joskin pää jyskyttäen.

   Reply
 • 19.6.2018 at 07:24
  Permalink

  Oleellista ei ole määrä vaan laatu. Mitä enemmän elintasopakolaisia otetaan Suomeen sitä vähemmän autetaan oikeasti hädässä olevia.

  Reply
 • 19.6.2018 at 07:59
  Permalink

  Turvallisin reitti on, että jäävät kotiin. Mitä ihmettä kuuluu jollekin Amnestylle tai YK:llekaan yrittää kehitellä reittejä ”siirtolaisuudelle”?

  YK:ssa on enemmistö köyhiä maita. Monet niistä, etenkin islaminuskoiset haluaisivat täyttää Euroopan omillaan, vieläpä eurooppalaisten sossujen piikkiin.

  Miksi länsimaat edes suostuvat kuuntelemaan niiden haluamaa politiikkaa? Kaikki on pekkää teatteria ja puheet silkkaa kauniiseen pakettiin käärittyä valhetta ja paskaa.

  Reply
 • 19.6.2018 at 08:36
  Permalink

  Yksikin maahantunkeutuja on jo liikaa.

  Reply
 • 19.6.2018 at 08:41
  Permalink

  Heikentyneeseen turvallisuustilanteeseen sopisi paremmin, yksikin terroristi-isku on liikaa tyyppinen slogan.

  Reply
  • 19.6.2018 at 08:59
   Permalink

   ”Montako raiskausta on hyväksyttävä määrä?”, ”Yksikin terroristi on liikaa” ”Yksikin puukotus on liikaa” ja ”yksikin elätti on liikaa”.

   Reply
 • 19.6.2018 at 08:51
  Permalink

  P*skat ne mitään pakolaisia ole.

  Vaativat määrän nostoa vain jotta saisivat meidät nopeammin korvattua omissa maissamme.

  Reply
 • 19.6.2018 at 08:58
  Permalink

  No, kampanjoidaan sitten niiden turvallisuuden puolesta:”Yksikin lähtenyt on liikaa” tai ”Yksikin tullut on liikaa”.

  Sitten voidaan aina kampanjida jälleenrakennuksen puolesta:”Kuole jälleenrakennuksen marttyyrina, taivaspaikka odottaa” tai ”Jälleenrakenna kotisi neitsyet mielessä”. Tai ”Uhraa 70 päivää taistelemalla 70 neitsyen vuoksi”.

  Kyllähän näitä ala-arvoisia sloganeja keksii kuka tahansa.

  Reply
 • 19.6.2018 at 10:26
  Permalink

  Amnestyä voisi verrata terroristijärjestöjen alaosastoksi. Tekee hyvää työtä terroristien soluttamisessa Eurooppaan. Jälki on ollut todella veristä.

  Reply
  • 19.6.2018 at 13:08
   Permalink

   Amnesty on hyväntekeväisyyden savuverhoon piilotettu terroristijärjestö.

   Reply
 • 19.6.2018 at 18:09
  Permalink

  Ja PAH!
  Suomalaisia hukkuu joka juhannus ja kohta siitäkin iloitaan avoimesti. Mitä tulee onnenonkijoiden uhkapeliin päästä lihapöytiimme ja taikaseinän ääreen on aivan sama kuinka paljon on hukkuneiden määrä, sillä ME EMME ole VASTUUSSA siitä ihmiskaupasta, jota EU ja poliittinen eliitti harjoittaa kääriäkseen itselleen ja lähipiirilleen miljardeja vero(e)nmaksajien kovalla työllä hankittua rahaa. Lisäksi hukkuneet ovat sotakuntoisia miehiä, jotka voivat paksusti niin lopsaltaan kuin fysiikaltaan.
  Amnesty on umpipoliittinen kommunistinen laitos, joka kannattaa valkoisen rodun tuhoa ja avointa riistoa, joka ei omista pienintäkään ajatusta etnisen ryhmämme kohtalolle tai edes arvosta sitä hyvinvointia ja toimivia yhteiskuntia, jotka ovat luodut verellämme ja hiellämme, vaan kevytmielisesti ovat valmiit ulosmittaamaan sen muille alempi arvoisille ja tyhmemmille kansoille, jotka ovat raunioittaneet ensin omat maansa eivätkä ole 40-vuodessa saaneet mitään aikaan vaan ne ovat rapistuneet hiljalleen kivipölyksi sen jälkeen kun länsivallat (siirtomaaisännät) lähtivät ja jättivät kaiken toimivan yhteiskuntarakenteen ja poliittisen demokratian sekä terveydenhuoltopalvelut. Kaikki tuo on mennyttä vain siksi, että jatkuvat sodat ulkovaltain ja etenkin sisällissodat ovat repineet noita kansakuntia kappaleiksi ja raunioittaneet kaiken asunnoista aina sairaaloihin saakka, eikä yksinvaltaiset diktaattorit ole laittaneet tikkuakaan ristiin niiden korjaamiseksi, vaan pönkittäneet omaa valtaansa ja hankkineet sotavoimilleen viimeiset lelut ja härvelit, jotka ovat maksaneet maltaita vain siksi, että näin saadaan itsetuntoa kohotettua ja rustattua komeaakin komeammat sotilasparaatit korostamaan vähämielisen, mutta julman yksinvaltiaan egoa ja vallan symbolia kuin riikinkukko leyhyttelee pyrstösulkiaan kahisuttaen.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.