Huumekuski jäi kahdesti viidessä tunnissa poliisin haaviin – Toisella kerralla ei enää vapautettu

Rovaniemellä perjantaina iltapäivällä 31-vuotias ajo-oikeudeton mies ajoi henkilöautolla huumeiden vaikutuksen alaisena. Poliisipartio pysäytti miehen klo 15.15 Karpalokadulla. Valitettavan tavanomainen tehtävä poliisille ja verikokeiden jälkeen mies päästettiinkin takaisin vapaalle jalalle.

Muutamaa tuntia myöhemmin, klo 20.20 sama mies jäi kiinni uudelleen, vieläpä saman auton ratista Kajaanintien ja Jäämerentien risteyksessä. Miehelle tehty huumepikatesti osoitti positiivista kannabikselle sekä huumaaville lääkeaineille. Mies käytettiin uudelleen verikokeissa, minkä jälkeen hänet tuotiin kiinniotettuna poliisiasemalle.

Miehen käyttämään henkilöautoon tehdyn etsinnän tuloksena autosta löytyi kannabista, mutta ei ainakaan poliisin kertoman mukaan muita huumausaineita. Miestä epäillään kahdesta rattijuopumuksesta, kahdesta kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta sekä huumausainerikoksesta.

Artikkelissa käytetyn kuvan henkilö ei liity tapaukseen.

Lähde: Poliisi

5 thoughts on “Huumekuski jäi kahdesti viidessä tunnissa poliisin haaviin – Toisella kerralla ei enää vapautettu

 • 17.6.2018 at 13:52
  Permalink

  Epäilläänkö poliisia mistään?

  Reply
 • 17.6.2018 at 14:47
  Permalink

  ”Artikkelissa käytetyn kuvan henkilö ei liity tapaukseen.” Tällä kertaa!

  Reply
 • 17.6.2018 at 16:20
  Permalink

  Minua ihmetyttää että ne päästi sen ensimmäisellä kerralla vapaaksi. Huumeissa ajaminen ilman ajo-oikeutta on maalaisjärjen mukaan sellainen teko että siitä seuraa välittömästi kiinniotto ja putkareissu.

  Mutta ilmeisesti kyse ei ole niin vaarallisesta teosta kuin esim. matu-marssin videokuvaaminen tai laulujen laulaminen. Niistä kun joutuu pidätetyksi heti.

  Reply
 • 17.6.2018 at 16:27
  Permalink

  Nämä ovat nyt tosiasioita humalaisten kuskien lisäksi ja heitä löytyy kiitos lie minkä etelästä aivan pohjoiseen saakka. Nyt meillä on kahdenlaisia tikittäviä aikapommeja, vielä ”asennevammaisten” lisäksi, jota niin osuvasti ”syntymähumalaksi” kutsutaan.
  Ei sitten pitänyt ”kolmena kappaleena” kärähtää, vaan kaksi riitti, joka oli se viimeinen niitti.

  Reply
 • 18.6.2018 at 10:17
  Permalink

  Huumeita puolustellaan terveinä pittävinä, juu.. totta helvetissä kaikki niitä käyttävät on tuota mieltä, nytkin mitä ilmeisemmin huumeet teki kuskista oikein superkuskin, niinhän ne teki 20 vuotiaasta naisestakin entistä lahjakkaaman ulkomailla kun repi paljain käsin silmät päästään huumeripuloissaan.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.