”Vapauttakaa Tommy Robinson”- kaikui Lontoon kaduilla: Poliisi pidätti viisi, viisi protestoijaa loukkaantui

Eilen, lauantaina nähtiin Lontoon kaduilla useampisatapäinen mielenosoitus entisen ”English Defence Leaguen” johtajan Tommy Robinsonin vapauttamiseksi. Robinson tuomittiin 13 kuukauden vankeuteen tämän kuvattua sosiaaliseen mediaan salaiseksi määrättyä oikeudenkäyntiä. Oikeusprosessi oli Robinsonin kohdalla kenties yksi kaikkien aikojen nopeimpia. Mies pidätettiin, syytettiin ja tuomittiin viidessä tunnissa.

Mielenosoituksessa poliisi pidätti viisi henkilöä ilkivallasta, henkilön vahingoittamiseen tarkoitetun esineen hallussapidosta ja virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta/pahoinpitelystä. Metropolitan-alueen poliisin mukaan viisi poliisia on saanut lieviä vammoja protestien aikana.  Kyseessä oli toinen huomattavampi mielenosoitus kahteen viikkoon ja paikallinen poliisi on kertonut aloittavansa tutkimukset protestien tiimoilta.

Sivulliset eivät toistaiseksi saatavilla olevan tiedon mukaan ole joutuneet väkivallan kohteeksi, mutta mielenosoittajat ”valloittivat” protestin aikana turistibussin, joka bussin omistavan yrityksen mukaan jouduttiin hinaamaan pois paikalta. Väkijoukko myöskin tukki kulun Trafalgarin aukiolle. Poliisi lopulta asetti miesvoimin sulun alueelle, estääkseen mielenosoittajia pääsemästä Buckinghamin palatsille, missä valtakunnan hallitsijat viettivät perinteistä ”Trooping the Colour”-juhlaa. ” Trooping the Colouria” vietetään brittiläisten ja entisen brittiläisen imperiumin sotilasjoukkojen perinteiden kunniaksi.

Hollantilaisen vapauspuolueen johtaja Geert Wilders tuki mielenosoitusta videoidulla kannanotollaan, jossa hän kuvaili Robinsonin saamaa tuomiota häpeälliseksi.

– Vapauden valot ovat sammumassa ja johtajat yrittävät hiljentää meidät!

Wilders huomautti videolla sananvapauden tulevan alituiseen loukatuksi ympäri Euroopan.

Lähde: Independent, Guardian, Guardian 2,

 

 

13 thoughts on “”Vapauttakaa Tommy Robinson”- kaikui Lontoon kaduilla: Poliisi pidätti viisi, viisi protestoijaa loukkaantui

 • 10.6.2018 at 12:29
  Permalink

  Miksi tämä Mossadia ihaileva EDL-mies saa kaiken huomion liittyen Britannian nykytilanteeseen? No tietäähän sen: koko keissi on Mossadin ohjaama näytelmä, jota persumediat auliisti hehkuttavat

  Reply
  • 11.6.2018 at 23:51
   Permalink

   Ketä sinä hehkutat? Palestiinalaisiako? Pakistanilaisako? Mielestäni on ihan oikeutettua tuoda esiin lastenraiskaajien teot raportoimalla niistä kun valtamedia mitä ilmeisemmin haluaisi vaieta.

   Reply
   • 14.6.2018 at 05:10
    Permalink

    En ainakaan teitä israelilaisia.

    Koko maailman persut halusivat tehdä kohun vain tästä Robinsonista tai siis heidät määrättiin se tekemään. Robinson on kuitenkin eliitin mies ja vihollisagentti selkeästi

    Reply
 • 10.6.2018 at 14:12
  Permalink

  Simsalabim, punikki yrittää.. heh.

  Reply
  • 10.6.2018 at 15:49
   Permalink

   Noinhan te persusionistit aina kuittaatte arvostelut. Omitte kaiken ja sitten ”jos et ole puolellamme…”

   Reply
 • 10.6.2018 at 14:37
  Permalink

  kaveri kuvaa kadulla pedofiili paskavarpaita ni johan se häkki heilahti ennätysajassa. melko lepposaa.

  Reply
 • 10.6.2018 at 16:35
  Permalink

  Olen saanut jostakin sen käsityksen, että Englannissa hillittömästi käyttäytyvät pakistanilaiset muslimit olisivat erityisen inhottuja ja jopa muslimeiksi pahatapaisia. Tässä suhteessa Englanti saa rangaistuksen entisestä siirtomaa-isännyydestään. Tosin sikäläinen yläluokka ja suvaitsevaisto tunkee siirtolaiset työväenluokan riesaksi ja Englantia riivaava tyttöjen joukkoraiskausaalto koettele tietenkin pahiten juuri työväenluokan tyttöjä. Tommy Robinson on näitä puolustava sankari ja hänen vangitsemisessa on suuri skandaali.

  Liekö yhteensattumaa, että Englannin kotimaan turvallisuudesta vastaavaksi ministeriksi valittiin juuri ennen Tommyn tapausta muslimi?

  Reply
 • 10.6.2018 at 16:39
  Permalink

  Useampi satapäinen mielenosoitus??! Geert Wilders tuki mielenosoitusta videoidulla kannanotollaan??! Tehkää nyt jumalauta edes jonkunlainen faktantarkistus ennenkuin julkaisette säälittävät juttunne! Katsokaa siellä toimituksessa vaikka muutama striimi kyseisestä mielenosoituksesta ennenkuin kopioitte kälyset juttunne!

  Reply
 • 10.6.2018 at 19:09
  Permalink

  YLE varmaankin kertoo kuin ”natsit” riehuivat Isossa-Britanniassa.-
  Ikäväkseni ennustan, että tuo jannu pysyy kiven sisässä ja piste. Se, mitä tulee pakistanilaisiin raiskausrinkiläisiin niin tuolloin ”oikeuden jumalatar” löytää itsensä ja monta muuta korruptoitunutta perverssiä sekä globalistia, jotka eivät piittaa ihmisoikeuksista ja -hengistä, vaan raha ja mammona on on heidän johtotähtensä sekä jumala, jota he palvovat polvet verillä.

  Reply
  • 11.6.2018 at 11:50
   Permalink

   Natsithan siellä riehuivatkin. Mutta Yle ei tyypilliseen tapaansa noteerannut asiaa mitenkään. Ainoastaan vasemmiston mellakat kelpaa uutisiksi. Äärioikeiston väkivallasta vaietaan hys hys.

   Reply
 • 11.6.2018 at 02:39
  Permalink

  Tämä on sitä parempaa äärioikeistolaista väkivaltaa.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.