Kärsämäen Lidlin pihalla ei GTA-tyylinen autovarkaus sujunut kuin videopelissä

Lounais-Suomen poliisi tutkii törkeän ryöstön yritystä, joka tapahtui Turussa Kärsämäentien Lidlin pihalla sunnuntaina n. klo 12.25. Poliisi epäilee, että vuonna 1994 syntynyt mies yritti ryöstää itselleen auton vuonna 1981 syntyneeltä naiselta.

Poliisin mukaan teko kuitenkin keskeytyi ja tekijä pakeni Tampereentien Prisman pihalle, jossa hän on ollut tekemisissä Volvo -merkkisessä henkilöautossa istuneen miespuolisen henkilön kanssa. Volvo on kartanomallinen ja vaalea. Syytä teon keskeytymiseen poliisi ei kerro. Tekijä on myttyyne menneen ryöstöyrityksen jälkeen poistunut Vanhaa Tampereentietä pitkin Kärsämäen tasoristeykseen suuntaan. Poliisi sai radan varrella olleen tekijän kiinni ja taltutti tämän käskyttämällä. Mies on pidätetty.

Poliisi pyytää etenkin Volvon kuljettajaa ottamaan yhteyttä poliisiin. Poliisi pyytää myös muita mahdollisia todistajia ottamaan yhteyttä poliisiin ja on kiinnostunut myös mahdollisesta kuvamateriaalista. Todistajat ja vihjeet voi ilmoittaa sähköpostiosoitteeseen: vihje.turku.lounais-suomi@poliisi.fi

Myös tekoväline, jonkinlainen teräase, on kateissa. Poliisi pyytää, että jos joku löytää mahdollisen tekovälineen kyseiseltä alueelta (Lidl piha – Tampereentien Prisma – Vanhan Tampereentien / Kärsämäen tasoristeys) on asiasta ilmoitettava hätäkeskukseen 112. Älä koske veitseen!

Lähde: Poliisi

9 thoughts on “Kärsämäen Lidlin pihalla ei GTA-tyylinen autovarkaus sujunut kuin videopelissä

 • 4.6.2018 at 09:12
  Permalink

  Mikä malli Volvosta on ”kartanon mallinen”? Ainakin kolmea mallia kutsutaan tuolla nimellä. Sama kun mersusta puhutaan ”Väyrysenä” ja niitä malleja on ainakin viisi.

  Reply
 • 4.6.2018 at 14:36
  Permalink

  Oliko Ruotsin kilvissä? Se voi olla Raineri, on täällä sukulaisissa.

  Reply
 • 4.6.2018 at 14:39
  Permalink

  Voi olla Raineri, auto on kyllä Tamaran nimissä.

  Reply
 • 4.6.2018 at 15:23
  Permalink

  Jospa 1981 syntynyt nainen vilautti ryöstöä yrittäneelle nielurisojaan ala kautta niin tekijä ruikki housuihinsa ja luikki häpeissään karkuun?

  Reply
 • 4.6.2018 at 18:05
  Permalink

  Miksi poliisi yleensä tiedottaa yhtään mitään, kun ”tiedote” sisältää vain ”tuppisuumaisuutta” alusta loppuun. Ovatko suomalaiset jotain pikku-kersoja, joille ei voi kertoa mitään ”suuresta pahasta maailmasta”.
  Maassa on samanaikaisesti 30 000 ISIS-terroristia vapalla jalalla, joka tietää sitä, että jokaisen suomalaisen henki on Herrassa.
  MOT-ohjelmassa taivastellaan tänä iltana vanhuksia ryöstelevistä valepoliiseista. Ensin vanhukset ryöstävät Sipilän hallitus ja sen jälkeen valepoliisit.
  Vanhustenhoidon alennustilan kaltainen häpeä Suomelle on se, ettei valtiovalta edes viitsi eväänsä heilauttaa vanhusten suojelemiseksi kunnon ryöstäjien jahdilla edes yhden kampanjan omaisen tempauksen muodossa siinä missä liikenneratsioitakin järjestetään. Olisihan edes se jotain osoitusta siitä, että edes vähän kunnioitetaan menneitä sukupolvia, jotka ovat tämän maan rakentaneet kusipäisten sipilöiden särettäväksi.

  Reply
 • 4.6.2018 at 19:31
  Permalink

  Tuosta GTA-pelisarjasta, niin melkoisen nössöksi on muuttunut nuo uudemmat GTA-pelitkin, verrattuna vanhempiin, esim. Vice City ja San Andreas. Noissa sentään vielä lähti raajat irti katanalla ja tehokkaalla sniperillä, uudessa ei tapahdu mitään noilla aseilla, muuta kuin vähän lentää veri.

  Tosin nuo GTA-pelit on aika pyhäkoulua, verrattuna vanhaan kunnon Postal 2 peliin ja sen lisäosaan mm. Eternal Damnationiin.

  Reply
 • 5.6.2018 at 08:49
  Permalink

  ”Syytä teon keskeytymiseen poliisi ei kerro.”

  Munaton poliisi ei tietenkään voi kertoa että miespuolinen kartanovolvoilija luultavasti veteli venkulaa pataan.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.