Korkea-arvoinen Pohjois-Korean edustaja toimitti Trumpille henkilökohtaisesti kirjeen Kim Jong-Unilta

Yhdysvaltojen ja Pohjois-Korean väleissä on viime aikoina tapahtunut selkeää lämpenemistä ja maat ovat jo kertaalleen ehtineet sopia korkeimman tason tapaamisestakin, joskin Trump perui tapaamisen Pohjois-Korean suunnalta vihamieliseksi näkemänsä suhtautumisen jälkeen. 

Tänään noin klo 13 paikallista aikaa saapui valkoiseen taloon Pohjois-Korean entinen tiedustelupalvelun johtaja sekä ydinaseneuvottelija Kim Yong-chol. Kyseessä oli ensimmäinen kerta sitten vuoden 2000, kun valkoisessa talossa on vieraillut ketään kyseisestä maasta.

Yong-chol toimitti Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpille kirjeen, jonka sisältö on toistaiseksi pysynyt salassa, eikä edes presidentti itse omien sanojensa mukaan tiennyt, mitä aiheita kirjeessä käsiteltäisiin.

Erikoisen vierailusta tekee se, ettei presidentti itse ollut ottamassa vieraita vastaan rakennuksen ulkopuolella, vaan tehtävä jäi diplomaattikunnalle. N.Y Times lehden mukaan Trumpilla on normaalisti tapana ottaa arvovieraat vastaan itse.

Lähde: N.Y Times

One thought on “Korkea-arvoinen Pohjois-Korean edustaja toimitti Trumpille henkilökohtaisesti kirjeen Kim Jong-Unilta

  • 2.6.2018 at 01:53
    Permalink

    Niin, tuo suodatin vain ei liene kovin älykäs. Haastava homma toki.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.