Suomalaiset käyttävät paikannuspalveluita mieluiten lemmikkeihinsä ja yllättävän vähän lapsiinsa

Paikannuspalveluita tarjoavan Yepzon Oy:n tuoreen kansainvälisen asiakastutkimuksen mukaan suomalaiset turvaavat paikanninlaitteilla koiria ja muita lemmikkejään enemmän kuin lapsiaan. Tutkimus luonnollisesti käsittää vain yrityksen omat asiakkaat, joten kovinkaan räikeitä johtopäätöksiä ei tutkimuksesta kannata vetää.

Yhdysvalloissa tilanne on melkoisen toinen, sillä yli 40% paikannuslaitteiden käyttäjistä käytti niitä paikantaakseen lapsensa ja vain 7% koiransa. Suomessa ”vain” 23% paikantaa laitteilla lapsiaan ja lähes puolet paikansi koiriaan. Yhdysvalloissa ”trendinä” on myöskin musitisairaiden sukulaisten paikantamiseen käytettävät laitteet.

Yepzon Oy:n markkinointijohtaja Heidi Rantala kertoo Suomen kulkevan kohti Yhdysvaltoja tässäkin asiassa:

-”Henkilöpaikantaminen on suuri, mutta verrattain uusi toimiala. Amerikassa paikannusteknologian käyttö on arkipäiväisempää ja henkilökohtaiset paikannuslaitteet on omaksuttu koko perheen turvaksi. Tähän suuntaan olemme menossa myös Suomessa.”

Tutkimuksessa kysyttiin myös kuluttajien mielipidettä paikantamisen yleistymisestä arjessa. Kotimaasta riippumatta vastaajat olivat kysymyksestä melkoisen yksimielisiä: 93 prosenttia oli sitä mieltä, että paikantaminen tulee yleistymään tulevaisuudessa. Syiksi vastaajat kertovat muun muassa maailman muuttumisen turvattomammaksi. Vanhenevan väestön kasvun myötä myös muistisairaiden määrä lisääntyy, mikä kasvattaa vastaajien mukaan paikantamisen tarvetta. Samoin erityislasten lukumäärän kasvu tekee GPS-teknologioiden hyödyntämisestä tarpeellisempaa.

Lähde: Yepzon

5 thoughts on “Suomalaiset käyttävät paikannuspalveluita mieluiten lemmikkeihinsä ja yllättävän vähän lapsiinsa

 • 31.5.2018 at 10:44
  Permalink

  Sionistinen yeptzon on yrittänyt saada avattua markkinarakoa Suomeen jo monta vuotta. Mutta kas kummaa, turvallisena maana tänne on paha lietsoa paniikkia.

  Ja sen jälkeen kun laitta lapseesi ko. jäljittimen, niin kaikki ko. taajuudella pystyvät seuraamaan missä lapsesi kulkee. Ja ehkä silloin myös katoamiset yleistyvät.

  Mitä enemmän meillä on standardeja ja tekniikkaa mukana elämässä, sen helpompaa meihin on päästä käsiksi. Ilman kännykkää ja tunnistuslaitteita kulkevaa ihmistä on todella vaikea jäljittää. Vaikka google kuvaakin muiden ihmisten kameroilla ympärisöä ja havainnoi ohi vilistäviä kasvoja.

  Reply
  • 1.6.2018 at 02:19
   Permalink

   Juuri näin. Yepzon markkinoi jäljityslaitteita, jotta globalisti NWO eliitillä riittää lapsiuhreja Bohemian Growe rituaaleissa.

   Reply
 • 31.5.2018 at 11:29
  Permalink

  Tämänkaltaisessa paikantamisessa tunkeudutaan todella syvälle perusoikeuksien loukkaamisessa. Tarkkana pitää olla, yepson varmaan haluaisi sirun kaikien ihon alle?

  Edelliselle kirjoittajalle haluaisin sanoa, että laitteen taajuuden jäljittäminen harrastajaresurssein ei ole tehtävissä. Eri asia on sitten tiedustelupalvelut tai ne joilla on enemmän resursseja. Pelottava skenaario kuitenkin ja tälläisessä vakoilussa ei tarvitse olla tarkkailtavan lähietäisyydellä, vaan missä tahansa kunhan pääsee nettiin käsiksi.

  Reply
 • 31.5.2018 at 17:05
  Permalink

  Suomessa kaikilla on paikannin puhelimessa(+etähallinta kameraan ja mikrofoniin). Isoveli valvoo enemmän kuin Orwellin kirjassa,ikinä. Mutta manipuloiko se samalla tavalla?

  Reply
 • 1.6.2018 at 02:25
  Permalink

  Erityislasten lukumäärän kasvu?
  Sitä saa mitä Juha Sipilä tilasi. Punaporvarit ja vihervasemmisto on halunnut täyttää Suomen lähi-itäläisellä ja afrikkalaisella huippu rikkaalla geeniperimällä. Kohta intialaiset ja kiinalaiset ovat vuorossa. Sieltä tuleekin kerralla 62 miljoonaa elättiä, joille helsinginkaupunki tarjoaa ilmaisen terveydenhoidon, asunnot ja elämisen plus huvittelurahat. Bonuksena SPR:n suvakkikeijukaiset opettavat miten suomalaista naista pitää nussia.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.