50 turvapaikanhakijaa hyökkäsi poliisien kimppuun Dresdenissä, Saksassa

Sputniknews kertoo tapauksesta, jossa Dresdeniläisessä pakolaiskeskuksessa kahden turvapaikanhakijan välille syttynyt riita johti lopulta kahden poliisin ja yhden vartijan pahoinpitelyyn.

Maanantaina paikallinen poliisi kutsuttiin setvimään pakolaiskeskuksessa leimahtanutta, ruokaan liittyvää riitaa kahden georgialaisen turvapaikanhakijan välillä. Poliisien saavuttua paikalle, hyökkäsivät keskuksen asukkaat poliisien kimppuun pahoinpidellen molemmat paikalle tulleet poliisit, sekä yhden keskuksen vartijoista.

Poliisin kertoman mukaan pahoinpitelyyn käytettiin palavia savukkeita sekä potkuja. Tämän lisäksi eräs asukkaista yritti lyödä poliisia sängystään irroittamallaan rautatangolla.

Saksa on ollut viime aikoina ongelmissa vastaanottamiensa miljoonien maahantulijoiden kanssa. Toukokuun alussa Nykysuomi kirjoitti tapauksesta, jossa tarvittiin satapäinen poliisijoukko poistamaan yksi karkoitettavaksi määrätty togolainen pakolaiskeskuksesta. Tuolloin saksalaispoliitikot ja viranomaiset kilvan tuomitsivat pakolaisten käytöksen.

Tilanne on Saksalle muutoinkin varsin kiusallinen, sillä sen maahantuloviranomaisen, ”BAMF”:n työntekijöiden on epäilty myöntäneen turvapaikkoja ja oleskelulupia lahjuksia vastaan. Viranomaiset epäilevät jopa 1200 maahantulijan saaneen lahjusten kautta turvapaikan, vaikkeivät nämä olisi sellaiseen olleet oikeutettuja.

Lähde: Sputniknews, Reuters

 

16 thoughts on “50 turvapaikanhakijaa hyökkäsi poliisien kimppuun Dresdenissä, Saksassa

  • 30.5.2018 at 17:33
    Permalink

    Rauhan uskonto. Ruotsissa yksin tullut pakolaislapsi eli nk. ”partalapsi” sytytti koko Vokin palamaan kun ei saanut karkkipäivänä karkkia.
    Tämä on täyttä totta, sillä totuus on tarua ihmeellisempää. Paikalle tietysti tarvittiin monta palokuntaa ja Vokki paloi tietysti maantasalle. Etteivät itsestäänselvyydet loppuisi tähän. Ei ”yksin tullutta pakolaislasta” ensinnäkään tuomittu minkäänlaiseen rangaisukseen, siis Kalifaatin vääräuskoisen lain kirjainten mukaisesti.

    Reply
  • 30.5.2018 at 18:03
    Permalink

    Nauttikaa nyt monikulttuurisuuden antimista.

    Reply
    • 31.5.2018 at 08:49
      Permalink

      se on sellaista nautintoa joka tarpeeksi pitkälle päästettynä ei lopu koskaan. lastensa tulevaisuuden vuoksi henkensä sodissa uhranneet pyörivät haudoissaan kun vieraiden rotujen annetaan vallata omat maat ilman taistelua. https://www.vastarinta.com/

      Reply
  • 30.5.2018 at 18:42
    Permalink

    Tästä pelleilystä ei seuraa kuin paskaa, paskaa ja paskaa!
    Kehitysmaalaiset ovat kehitysmaalaisia.
    Monilla ÄO 3-vuotiaan tasolla, lisäksi kun ovat oppineet kehitysmaan tavoille ja noudattavat rauhanuskonnon määräyksiä, mitään hyvää ei heistä koidu sivistyneelle yhteiskunnalle.
    Eivät arvosta länsimaalaisia, etenkään naisia, eivät välitä paskaakaan viranomaisista eivätkä kenenkään omaisuudesta.
    Kuinkahan monen kymmenen MILJARDIN arvosta ovat polttaneet kouluja, autoja ja irtaimistoa?
    Ja täällä SAATANA SUVAITAAN!!!

    Reply
  • 30.5.2018 at 20:49
    Permalink

    1/4 hässäkkä, 50 rikastajaa asialla…
    Oppii Saksan dialogipoliisi osoittamaan respektiä…

    Reply
  • 31.5.2018 at 05:14
    Permalink

    Oliko puuro kylmää ja huonoa, kuin koiranruokaa. Johan se alkaa vituttamaan pisemmän päälle.

    Reply
  • 31.5.2018 at 06:20
    Permalink

    Vanha ennustus tulee toteutumaan. Muslimit ottavat ylivallan muutamissa Euroopan maissa muutaman kymmenen
    vuoden kuluttua. Mitäs sitten tehdään…

    Reply
    • 31.5.2018 at 06:32
      Permalink

      Soditaan niinkuin Espanjassa ja Balkanilla
      aikoinaan. Minkäs teet kun päättäjät ei osaa päätellä…

      Reply
  • 31.5.2018 at 08:20
    Permalink

    Orpopipilä meinas että näitä pitää suomeenki saada lisää…maksavat meidän eläkkeet ja tuovat yhteiseen pottiin mukavan siivun.Vaikka epäilen että taitaa miinukselle mennä!!!

    Reply
  • 31.5.2018 at 08:47
    Permalink

    Miksei nuo saksalaiset pamputa noita matuja niin paljon että palaisivat mieluusti kotimaahansa takaisin?

    Sama olisi suomalaisten pitänyt tehdä jo -90 luvulla niill ensimmäisille somaleille jotka tulivat tänne. Nyt niistä on riesaa oikkeuksetta kaikkialla missä ne ovat.

    Reply
  • 31.5.2018 at 10:04
    Permalink

    Saksalaisista on tullut vellihousuja. Aatun aikana oli kuri ja järjestys. Leirit olivat leirejä ja työhaluttomat kitkettiin vahvuudesta. Mellakat osattiin lopettaa tehokkaasti. Nyt sakslaiset antavat loisten tuhota oman maansa. Hirvittävävillä kärsimyksillä ja ponnistuksilla raunioista rakennetun maansa.
    Dresdenillä on kammottava historia. Milloin liittoutuneet pyytävät anteeksi tekemiään Sotarikoksia Saksan kansaa vastaan? Liittoutuneet murhasivat, ryöstivät ja raiskasivat miljoonia saksalaisia.

    ” Natsi-Saksan maailmanherruus pyrkimykset ovat tulitikkulaatikko kartanon kuistilla verrattuna Englannin ja amerikn maailmanherruus pyrkimyksiin”. Lause Erkki Hautamäen luennosta Suomi myrkyn silmässä.

    Reply
    • 31.5.2018 at 10:59
      Permalink

      saksa ei missään vaiheessa pyrkinyt maailman herruuteen, vaikka voittajien kirjoittama historia niin väittääkin. saksa pakotettiin sotaan, englanti ja ranska antoivat turvatakuut puolalle joka alkoi murhata saksalaisia ensimmäisessä maailmansodassa puolalle jääneilla saksalaisalueilla, tämäkin tulee esille hautamäen kirjassa ja muualla. googlaa esim brombergin verilöyly. tästä johtuen saksa teki neuvostoliiton kanssa sopimuksen puolan jaosta, koska halusi versaillesin sopimuksen viemät maa-alueet takaisin ja turvata saksalaiset näillä alueilla. venäjä lykkäsi sovittua hyökkäystä kahdella viikolla ja näin saksa oli toisen maailman aggressori, englanti ja ranska julistivat sodan saksalle mutta eivät lähteneet
      hyökkäämään. saksa lähti puolustavaan hyökkäykseen ja ei kohdannut saksan politiikalle myötämielisistä naapurimaista juuri mitään aseellista vastustusta ja eteni nopeasti koko länsi eurooppaan myös ranskaan.

      olisiko saksan pitänyt jäädä odottamaan liittoutuneiden hyökkäystä omien rajojensa sisään niin kauan että englanti, ranska ja neuvostoliitto olisivat saaneet sotakoneensa valmiiksi ja tulleet saksan rajoille joka puolelta? tästä johtuen saksaa syytetään maailmanvalloitusaikeista.
      kannattaa tutkiskella asiaa muualtakin kuin valtavirtaisesta voittajien kirjoittamasta historiasta.
      1900-luvun suurin huijaus nimeltä holokausti on täysin poliittinen, jonka tarkoitus on valkopestä liittoutuneiden hirvittävät sotarikokset.

      https://pewtube.com/user/AlertaJudiada/YsDnLU6

      Reply
      • 31.5.2018 at 19:46
        Permalink

        Älä jauha p…..kaa.

        Reply
        • 1.6.2018 at 09:21
          Permalink

          uskot typerät väitteet hitlerin maailmanvalloitusyrityksesta? absurdia

          Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.