Reijo Tossavainen: Loikkaripuolueen elvytys ei onnistu. Letkut voi irrottaa.

Minäkö olisin Juudas Iskariot, kysyi Timo Soini suurieleisesti, tyylilleen uskollisesti ennen perussuomalaisten puoluekokousta. Soini halusi uskotella, että hän eikä kukaan muukaan ei ollut aikeissa loikata perussuomalaisista. Mutta ennen kuin kukko kiekaisi, olivat soinilaiset pettäneet ja loikkineet posket punottaen hillotolpilleen.

Kansalaiset eivät hyväksy poliittisia loikkareita. Varsinkaan silloin, kun se tapahtuu moraalisesti harvinaisen tuomittavalla tavalla.

Kansalaisten ankara tuomio on näkynyt gallupluvuissa. Ne ovat olleet kuin aivokuolleen käyrä – tasainen viiva nollan lähellä. Elvytystoimet eivät enää onnistu. Letkut voi irrottaa viimeistään seuraavien eduskuntavaalien jälkeen.

Alussa loikkarit korostivat olevansa keskustaoikeistolainen vaihtoehto. Mitä se tarkoitti, se ei selvinnyt ensimmäisen vuoden aikana edes loikkareille itselleen, saati sitten kansalaisille.

Siksi piti keksiä jotain uutta. Nyt järjestettiin suurieleisesti tiedotustilaisuus, jossa loikkarit ilmoittivat olevansa uudistusmielisiä konservatiivejä.

Kuuntelin tarkalla korvalla loikkareiden tiedotustilaisuuden. En havainnut mitään sellaista uutta, mikä antaisi puolueelle elintilaa puoluekentässä. Samat henkilöt ja samat ajatukset, mutta uudelleen puettuna. Kuin keisari Soinin uudet vaatteet.

Loikkareiden uudesta logosta tulee väistämättä mieleen S-kaupan logo. Sekin on nyt halpuutettu.

Tämä oli loikkaripuolueen viimeinen taisto. Ja hyvä niin, sillä Juudas Iskariot  pienen kannattajakuntansa kera ei ansaitse paikkaansa suomalaisessa politiikassa.

…………….

Klikkaa oheisia painikkeita, jotta tämä blogi ja media saavat uusia lukijoita. Anna sanan kiertää.

14 thoughts on “Reijo Tossavainen: Loikkaripuolueen elvytys ei onnistu. Letkut voi irrottaa.

 • 16.5.2018 at 16:11
  Permalink

  ”loikkarit korostivat olevansa keskustaoikeistolainen vaihtoehto. Mitä se tarkoitti, se ei selvinnyt ensimmäisen vuoden aikana edes loikkareille itselleen, saati sitten kansalaisille.”

  Kyllä on selvinnyt erityisesti ministereiden Lindström sekä Mäntylä-Mattila ajamien ”uudistusten” myötä.

  Reply
 • 16.5.2018 at 17:50
  Permalink

  Miksi tämä irvokas näytelmä piti käydä?.. Jopa Reijolta luettuna aika painavaa tekstiä ja hyvä niin. Vastaan itse; kokoomuskeskusta tarvitsi aikaa sote- ym. sisäpiirisidonnaissotkuihinsa. Kiitos Siniset, vai mikä nyt milloinkin satutte olemaan.. Mandaattia kansalta on turha kuvitella olevan hjallitukselle olemassa… kun jopa pääkaupunkisekopääseutu on monikulttuuri-isis-rasmus-antifoineen vastapuolella.

  Reply
 • 16.5.2018 at 18:11
  Permalink

  Myötähäpeää, kokoomuksen alaosasto, ei muuta.Nakki lindström yrittää puisto-osastosa nousta kokoomuksen edustajaksi, ei taida onnistua.

  Reply
  • 18.5.2018 at 11:44
   Permalink

   Kyllä ovat niin kokoomuksen apupuolue koskahan loikkaavat kaikki kokoomukseen Perussuomalaiset nousee vaikka ylekin halveksii ohjelmissaan Yle kortille niin lakkaa halveksimasta

   Reply
 • 16.5.2018 at 18:52
  Permalink

  Juudas halusi vain säilyttää ministerinpallinsa, paskat puolueesta ja sadoista tuhansista äänestäjistä.
  Tuolle pellelle on jo EU:n isot pojat pedannu palkkioviran, se on saletti.
  Bilderbergin eliitti jo vapisee, kansallismielisyys ja EU-vastaisuus kasvaa koko Euroopassa.
  Hajotkoon koko himmeli.

  Reply
 • 16.5.2018 at 18:54
  Permalink

  Soini, kaikkien takinkääntäjien äiti, isä, veli, serkku ja kummisetä!
  Millonkahan mätisäkin pumppu pettää?

  Reply
 • 16.5.2018 at 19:44
  Permalink

  No, kyseessähän oli vain Timo Soinin oma ”projektiluontoinen” hanke, niin kuin koko persupuolue hänen ollessaan Führer eli Johtaja.
  Se, että lauma keltanokkia ja vanhoja hölmöjä lähtivät mukaan kuin rotat, osoitti vain sen lyhykäisyydessään etteivät he muutoinkaan olleet penaalin terävimpiä kyniä, puhumattakaan jostain kunniallisuudesta tai periaatteellisuudesta kannattajakunnan syvien rivien mukaisten eli äänestäjäkunnan todellisten tavoitteiden ajamisen olevan se perimmäinen syy olla jäsen edes alunalkujaan kyseisessä puolueessa.
  Kauppiaat ostavat mielellään puolukoita, heille ei kelpaa sen sijaan niiden perkaustähteet, vaikka niitä kuinka tyrkyttäisi. Eli suomeksi sanottuna mikään normijärjellä varustettu puolue ei koe saavansa sinänsä mitään näistä sinisten loikkareista, jotka pyrkivät sullomaan itseään ”pelastuveneisiin” eli valtapuolueisiin, jotka harjoittavat EU:ta palvelevaa federalistista, globalistista ja viimeisinpänä, mutta karmeinpana yksiselitteistä suomalaisen elämänmuodon ja kulttuurin kansanmurhaa, joka on vain 5 miljoonainen kansakunta kun Keski-Euroopankin nk. suuret kansakunnat tulevat häviämään sellaisina kuin ne on tunnettu muutamassa kymmenessä vuodessa vaihtuen ”Saatanallisten säkeiden”, Salman Rushdien kirvoittaman kirjan ”yhteiskunnalliseksi” ja ”uskonnolliseksi” hirmuhallinnoksi, joka kaikilta osin muistuttaa ent. kommunististen valtioden totalitääristä pakkohallintoa, joissa yksi humalapäissään lausuttu ajattelemattomuus ”paratiisi -valtion” suuresta johtajasta tiesi kuolemaa ja lantin pudotessa syrjälleen työleiriä, joka vain siirsi lopullista ratkaisua nyt tällä kertaa Herran säätämän ajan.

  Reply
  • 16.5.2018 at 22:22
   Permalink

   Tietysti tuhannet tyytymättömät lähtivät Soinin kelkkaan ja Perussuomalaisia äänestämään.
   Olihan se AINOA VAIHTOEHTO jossa kuului järjen ääntä, toisinsanoen ”eurokritiikkiä”.
   Ensin oli vain epädemokraattinen liittovaltio ja yhteisvaluutta joka oli kritiikin kohteena.
   Sitten tuli kaupanpäälle pakolaiskriisi.
   JA VIELÄKIN SUURIN OSA SUOMALAISISTA ON TÄYSIN UNESSA!
   Britit heräsivät, unkarilaiset, tsekit ja puolalaiset ovat heränneet.
   Viimeisenä Italia jonka hallitus tavoittelee eroa eurosta ja maan tyhjentämisestä pakolaisista!
   KANSALLISVALTIOT, ISÄNMAALLISUUS JA TERVE JÄRKI VOITTAA.
   Bilderbergin eliitin liittovaltiounelmat saa työntää Junckerin perseeseen!

   Reply
   • 2.6.2018 at 11:35
    Permalink

    Amen! Täyttä asiaa ja mahtava lopetus xD

    Reply
 • 16.5.2018 at 23:53
  Permalink

  Eräs uutinen, jota täällä on katsottu aivan väärästä tulokulmasta, on Sinisen Tulevaisuuden tämänpäiväinen tiedotustilaisuus. Tärkeintä EI OLE puolueen uusi logo! Medialle kerrottiin jotain hyvin paljon hälyttävämpää.

  Siniset sanoivat, että he haluavat ”PIENEMMÄN VALTION”. Tämä kuulostaa aika lailla YÖVARTIJAVALTION kaipuulta, siis minarkialta (googlettakaa).

  Minarkia eli ns. yövartijavaltio on hallintomalli, jossa valtio vastaa ainoastaan väkivaltakoneistosta (lainsäädäntö, tuomioistuimet, poliisi, vankilalaitos, armeija) voidakseen pitää valtion koossa minimihallinolla.

  Kaikki muu, esim. sairaanhoito, koululaitos, vedenjakelun ja viemäröinnin sekä jätehuollon hallinta, maanteiden ja rautateiden ylläpito, postilaitos ym. on ulkoistettu yksityisille firmoille. Näistä muista palveluista sitten kansalaiset maksavat erikseen jokaiselle niitä hoitavalle firmalle.

  Reply
 • 17.5.2018 at 01:59
  Permalink

  Veikko Vennamon reinkarnaatio koko tämä Soinin aikaan saama Persutivoli. (Perus = Suomen Maalaisten Puolue (=Sirkka, Minä ja Pekka)) boostattuna nykyajalle valitettavan tyypillisenä omanedun etusijalle asettamisen markkinaliberaallisen ajattelun, höystönä ja yrttinä antamassa soppaan pikantin lisämakunsa individualismin, utilitarismin sekä Suomeksi sanottuna ihanteena olevan härskin ahneuden ihannoilla.

  Suomalainen wannabe-Demokratia kusee valitettavasti Lestadiolaispellen kipparoimaan kanoottiin ihan itse.

  Itse olen elänyt lapsuuteni 70-luvun duunaritaustaisessa kodissa hartiapankilla tehdyssä melko keskiluokkaisessa omakotitalossa, ja edelleenkin kiitän nuoruudestani jumalaa ja allahia tai What so Ever myöten sitä, että eipä onneksi ollut mitään somea vastaavaa vitsausta olemassakaan! Oli meilläkin sentään väritelkkari ja kaksi kanavaa ja kaikilla OMAT AIVOT käytössä. Nykyisin kaikki on valitettavasti ulkoistettu ml. omien aivojen käyttö. Eipä tarvi kun lukea hetki ihan mitä tahansa forumia, niin aivot on koulutustaustasta huolimatta samassa ”narikassa”.

  Yhtään paremmin en en arvosta Sekoomuslaisia enkä sitäkään vähää maalailiittolaista romantiikkaa, joiden viimeisin missio on ajaa uusilla Massey Fergusoneilla vanhaan kunnon 80-luvun tyyliin jossain Hrynsalmella.

  Muutto Ruotsiin tai vielä kauemmas etelää kohti, jossa ei ole laturaivoa, ei talvea eikä mitään muutakaan Suomalais-Ugrilaiseen kulttuuriin liittyvää juttua.
  Täytin Maanantaina 50-vuotta, ja työni puolesta matkustellut 20-vuoden ajalla Kiinassa, Intiassa, Venäjällä ja useasti Jenkeissä sekä kaikkialla siltä väliltä. Täällä on Suomessa myyty nähtävästi pari numeroa liian pieniä hiihtopipoja sekä tuulitakkeja asenneilmapiiristä päätellen.

  Valitettavasti itsellä on vielä 18 vuotta (???) eläkeikään, joka saattaakin mennä jossain muualla kuin täällä Kaikkosten ja muiden Orpojen ankeuttajien valtakunnassa. Ilma piiri haisee, näyttää ja tuntuu varsin tunkkaiselta täällä Lestadiolaisohjatussa kuplassa.

  Pitäkääpä tunkistanne hyvää huolta.

  Reply
 • 17.5.2018 at 02:16
  Permalink

  Pahoittelen ed. sepustuksen TYPOja, unohtui sanoa, että lapsuudesta asti nähneenä että edustksellisessa demokratiassa (?,nykyisin..?) tuppaa aina nämä yhdenasian hihhulihommat hajoamaan omaan mahdottomuuteensa; POP, SMP, LIB, SKDL, jne.. Nyt näyttää että tämä jatkumo saa lisää seuraajia tyyliin Siniset S-Marketin logoineen, Harkimot sun muut.

  Näillä kilometreillä ja aamuilla toteaisin vaan että menkää nyt hyvät ihmiset vasemmalta oikealle, nuorista vanhoihin käyttämään ääntänne AINA vaaleissa. Olen satasella vieläkin sitämieltä, että nukkuvien jäsenellä EI OLE mitään oikeutta kritiikkiin millään forumilla, jos EI OLE käynyt äänestämässä vuorollaan!
  Homma on aika yksinkertainen pähkinänkuoressaan seuraavasti; JOS et käy äänestämässä, niin KEPUlais mummo käy ja siksi meillä on nyt kohta neljä vuotta kansansa ansaitsema hallitus.
  Jos meininki ei miellytä, niin kävitkö sinä ja ystävänne AINA äänestämässä?

  Usein tuntuu että suurimmat möyhääjät netissä on juuri nukkuvia -Toivottavasti ei ja olen väärässä. Minua vaalien tuloksissa kiinnostaa juuri äänestysprosentti eniten, siitä voi laskea, mitä tuleman pitää.

  Reply
 • 17.5.2018 at 12:49
  Permalink

  Juuri näin! Tossavainen kirjoittaa asiaa. Mitenkäs se hillotolppa mies Soini sanoikaan: Jos itsensä pettää, mitä jää jäljelle? Soinilta voi kysyä, hän varmaan tietää.

  Reply
  • 17.5.2018 at 15:40
   Permalink

   No, aikamoinen läjä näyttää kuitenkin jääneen jäljelle…

   Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.