Merikotka löytyi ammuttuna Kemiönsaarelta- Poliisi tutkii luonnonsuojelurikosta

Mökkiläinen löysi 28.4.2018 Kemiönsaarella Vänoxan itäpuolelta kuolleen merikotkan. Lintu oli aikuinen naaras ja se toimitettiin Eviran tutkimuksiin. Tutkimusten perusteella asiassa on syytä epäillä rikosta, koska merikotkassa on todettu ampumajäljeksi sopiva vamma.

Eviran erikoistutkijan mukaan ei pystytä varmuudella sanomaan, onko linnun löytöpaikka sama kuin missä se on ammuttu. On mahdollista, että lintu on osuman saatuaan lentänyt tai liitänyt ehkä pidemmänkin matkan. Varmuudella ei pystytä myöskään sanomaan, onko lintua ammuttu lennossa vai silloin, kun se on ollut paikoillaan. Kuolleella merikotkalla oli höyhenetön alue vatsan puolella, mikä on todennäköinen haudontalaikku. On todennäköistä, että lintu on ammuttu pienikaliiberisella kiväärillä.

Poliisi pyytää vihjeitä asiasta jotain tietäviä Kemiönsaaren poliisin numeroon 0295 417 321 tai sähköpostilla vihje.parainen@poliisi.fi.

Lähde: Poliisi

3 thoughts on “Merikotka löytyi ammuttuna Kemiönsaarelta- Poliisi tutkii luonnonsuojelurikosta

  • 17.5.2018 at 05:45
   Permalink

   Samaa ajattelin ja tuomio on mahdolliselle kiinni jääneelle lievä ja lempeä kun kotkat syövät kaikki HEIDÄN kalansa.

   Reply
 • 16.5.2018 at 18:00
  Permalink

  Maailma on epäreilu ja paha paikka kaikille. Siitähän sitä on lähdettävä. Kaikki ”bongarit” eivät malta olla poksauttamatta. On olemassa muitakin harminkappaleita (lintuja), jotka ovat sinällään vähäpätöisempiä, mutta paskovat ja varastelevat ruuat ihmisten käsistä kaupungeissa ja luodoilla. Ylen hienonpalttiset immeiset sitten yrittävät muotostaa ”dialogia” em. tahojen kanssa, joka joillekin itsestään selvänä asiana tuota edes toivottua tulosta, vaan siivekkäät rakkarit jatkavat sitä käytöstä, mitä ihmisten parissa demla fanittaa hevitukka peuhuten.
  Näitä lintuja voisi ampua siinä missä pihoille ja lasten leikkipaikoille paskovia karhuja ja koiria syöviä susia, jotka kuulemma ovat vain Disneyn aiheuttamaa päänsärkyä ja siten kolmen pienen porsaankin tuntema irrationaalinen pelkotila oli aivan turhaa, sillä Iso Paha Susi vain halusi ”kylvettää” niitä tulella olevassa padassa kunhan oli ensin polttanut karvan pois, mikä oli taas itämaista suisuketikkujen käyttöä haikujen valuessa pitkin Ison Pahan Suden suupieliä.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.