Tämä naisihminen ei uhkaile, vaan toimii- Katso video ryöstäjän taltuttamisesta

”Chicago’s finest”, puhekielellä Chicagon poliisin mukaan nimetty twitter-kanava twiittasi eilen videokuvaa rikollisesta, joka uhkaili kadun poskessa seisoskelevia ihmisiä aseella, ilmeisesti ryöstämistarkoituksessa. Tilanteeseen hyppäsi väliin varsin ”neuvokas” naisihminen, joka otti tilanteen haltuun melkoisen äärimmäisellä tavalla. Katso videolta, kuinka ryöstötilanne hoidetaan Chicagossa:

https://twitter.com/twitter/statuses/995412493521571841

Tällaisen jälkeen voisi kuvitella alanvaihdon käyvän paatuneimmankin ryöstäjän mielessä…

Lähde: Twitter

18 thoughts on “Tämä naisihminen ei uhkaile, vaan toimii- Katso video ryöstäjän taltuttamisesta

 • 13.5.2018 at 21:12
  Permalink

  Röyhkeä rodullistettu hillui lasten nähden aseen kanssa. Sai juuri sitä, mitä tilasi. Suomessa tuo nainen istuisi linnassa vähintään kymmenen vuotta ja joutuisi maksamaan tuolle persereiälle kunnon korvaukset. Jenkeissä saa varmaan kunniamitalin.

  Reply
 • 13.5.2018 at 22:50
  Permalink

  Vapailla ihmisillä on oikeus kantaa asetta -orjilta ne kerätään valtiovallan toimesta pois.

  Reply
  • 14.5.2018 at 05:58
   Permalink

   Yhdysvaltain konstitutionaalisen lain mukaan ”jokaisella vapaana syntyneellä valkoihoisella miehellä” on oikeus kantaa asetta!

   Reply
   • 14.5.2018 at 15:01
    Permalink

    No sinä olet rasistinen mulkku ja täysin väärässä. Onneksi et ole lainsäätäjä

    Reply
    • 14.5.2018 at 15:06
     Permalink

     Sinä puolestasi olet pelkkä onneton ruikuttaja. Onneksi et vaikuta yhtään mihinkään.

     Reply
 • 13.5.2018 at 23:59
  Permalink

  Muuten hyvä mutta suoraan takana on nainen ja lapsi ja aina voi ampua ohi tai luoti mennä läpi. Kukaan asiansa osaava ammattilainen ei olisi tuosta kulmasta ampunut. Ettekö järkevämpiä videoita löydä? Siis sellaisia missä asiat tehdään oikein ja järkevästi?

  Reply
  • 14.5.2018 at 08:24
   Permalink

   Ei nyt juuri ohi voi ampua kun ade lähes kiinni ryöstäjässä..ihan oikein teki..vaikka olisi voinut ampua pallit paskaksi vielä varmuuden vuoksi ettei tyhmyys periydy

   Reply
  • 16.5.2018 at 16:09
   Permalink

   Hp- luoti ei läpäise vaan luodin energia jää kohteeseen eli konnaan, vapaalla ollut naispoliisi ampui kolme kertaa. Glaser Safety Slug on suunniteltu lentokoneessa ammuskeluun, reikäpää, ohut vaippa, täynnä pienenpieniä hauleja, useimmat tuolla luodilla ammutut ovat onnekseen kuolleet, vain muutama jäänyt henkiin. Tämä ryöstäjä sai osumat cardiovaskulaariselle alueelle, kuoli sairaalan tuotaessa, ihme jos eli niinkauan?

   Reply
 • 14.5.2018 at 02:10
  Permalink

  Onnistuiko tähtäys täydellisesti vai ei?

  Reply
 • 14.5.2018 at 05:54
  Permalink

  Ei mikään varsinainen seksuaalitypykkä. Ei Lara Croft eikä Xena. Hyvä kuitenkin, että pullervo hoiti homman.

  Reply
 • 14.5.2018 at 13:19
  Permalink

  Muuten hyvä mutta varmistuslaukaus päähän unohtui.

  Reply
 • 14.5.2018 at 17:42
  Permalink

  Siinä taas nähdään mitä hyötyä näistä rullaturvista on yhteiskunnissa. Tietääkseni nainen oli ”Off duty poliisi”, joita aika usein sattuu tällaisten tapahtumien ollessa kyseessä olemaan paikalla ja oli sitten kyseessä mies tai nainen, heillä on aina ase saatavilla ja myöskin he käyttävät sitä kylmän viileän ammatimaisesti, jolloin demlan parhaat ystävät saavat kuulan nahkaansa alta aikayksikön.
  Myöskin yksityisillä henkilöillä varsinkin Meksikossa, Brasiliassa ja muissa kyldyyri rotujen sulatusuuneissa on ase, koska ryöstöt, murhat ja jengiväkivalta ovat arkipäivää, johon voi törmätä ensimmäisen 10 metrin aikana.
  Myös noissa kulttuureissa, joissa pienet kylät ja paikkakunnat ovat kaukana kaupungeista ja poliiseista, siellä käytetään Suomessakin wanhaan aikaan käyttettyä ”kyläoikeutta” eli yleistä ns. sakinhivutusta, jossa rikollista hakataan kuin vierasta sikaa jokaisen kynnelle kykenevän taholta ja lasten raiskaajat yms. yksinkertaisesti poltetaan elävältä bensalla palaen, eikä Demla, eikä muutkaan sosialistiset kalkkuna itkijänaiset pääse persettään tarjoamaan raskaaseen rikokseen syyllistyneelle ja raiskatun ja kuolleen lapsen hauta kumpukin jää näiden samojen ”laupiaiden” tahojen kusitolpan viran ulkopuolella.
  Tätä samaa kaivataan täälläkin, koska kysymällä voi löytää tien, mutta siten voi menettää myös järjen käytön voiman ja alkukantaisen voiman lähteensä, joka sanelee loppuviimeksi evoluution tavoin alfalttiviidakon elämänkulun aivan kuten Etelä-Afrikan savanneilla kylmä elämän laki ”Syö tai tule syödyksi!”

  Reply
  • 15.5.2018 at 00:09
   Permalink

   Itse ammattini puolesta ja ihan töiden ulkopuolellakin puolustan itseäni jos joku matu yrittää käydä päälleni. Siinä matut helposti vapisee kun tällainen Lara Croft tulee ja lyö. Ei tarvitse aina tuota kääpiöpinseri-rotuistakaan koiraa olla mukana vaan hyvin helposti pelkäävät 178 cm, koripalloa pelaavaa ja taistelulajeja harrastavaa naista. Kerran baarissakin joku irakilaisen näköinen yritti tulla iholleni kunnes tönäisin sen ja vielä kehtasi seurata mua sillä iljettävällä katseella. Piti vielä käyttää kovempia otteita mikä hoituukin multa. Mun käsittelyssä lentää jopa parimetrinen kaverikin maahan. Ei käy tuuria muslimilla jos minut kohtaa. Tämä on sitä oikeaa kotoutusta.

   Reply
   • 21.5.2018 at 18:15
    Permalink

    Hyvähän tuo, mutta kalskahtaa aika pahasti tuo itsekehu, kuin olisi siellä kersa kirjoittamassa.
    Muslimit on paskaa mutta tuollainen itsekehuminen kyllä lähinnä naurattaa.

    Reply
  • 15.5.2018 at 15:10
   Permalink

   Ruotsin poliisivoimat on niin heikot mitä tulee viimeksi näkemääni videoon; pari poliisia ajoi mamulähiöön ja yrittivät pysäyttää kahta (?) muslimimiestä. Ihmettelin että koristeinako ne pamput oli heillä vyötäröllä kun eivät ottaneet niitä esimle. Jossain kohdin vartija tuli apuun mutta eipä edes siitäkään ollut mitään apua. Pitää tulla itse näyttämään kuinka muslimit pidetään ruodussa kun on kokemusta asiasta.

   Reply
   • 15.5.2018 at 20:47
    Permalink

    Ruotsin kukoldipoliisi on pelkkä vitsi, kuten alkaa olla suomenkin.

    Reply
 • 16.5.2018 at 08:25
  Permalink

  Brasilia, ei USA (tämä oli Liveleakissa)

  Reply
 • 29.5.2018 at 14:31
  Permalink

  No, nainen oli poliisi siviiliasussa.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.