Pahoinpitely Turussa: ”Mies haukkui ulkomaalaistaustaista bussipysäkillä raiskaajaksi”

Turun poliisin mukaan kantasuomalainen vuonna 1992 syntynyt mies haukkui Jyrkkälänkadulla sijaitsevalla bussipysäkillä ulkomaalaistaustaista, vuonna 1997 syntynyttä miestä mm. raiskaajaksi.

Tämän jälkeen solvaaja otti miehen rinnuksista kiinni ja alkoi potkia häntä. Tästä suivaantuneena ulkomaalaistaustainen mies löi solvaajaa kerran nyrkillä päähän. Solvaaja löi takaraivonsa katuun ja menetti hetkeksi tajuntansa. Molempia epäillään toistensa pahoinpitelystä.

Poliisi on tiedotteensa perusteella saanut tapahtumista melko tarkan kuvan. Tämän lisäksi paikallista poliisia työllisti mm. yli 30 rikosilmoitusta tililleen kerännyt 1986 syntynyt nainen joka oli viranomaisten kertomuksen mukaan kaupitellut varastettua polkupyörää Tampereentiellä sijaitsevan kaupan pihalla. Polkupyörän lisäksi naisen hallusta löytyi kyseisestä kaupasta sekä läheiseltä grilliltä aiemmin varastettua tavaraa.

Lähde: Poliisi

7 thoughts on “Pahoinpitely Turussa: ”Mies haukkui ulkomaalaistaustaista bussipysäkillä raiskaajaksi”

 • 13.5.2018 at 15:37
  Permalink

  Voi vittu mikä tunari. Olis lyönyt yllättäen suoraan turpaan ilman suun soittoa, niin olisi kaunis tarina.

  Reply
  • 14.5.2018 at 06:22
   Permalink

   Natsi sai mitä tilasi. Syyttömiä ei syyllistetä.

   Reply
   • 14.5.2018 at 08:51
    Permalink

    Mistä luulet tietäväsi syyttömyyden?

    Reply
   • 23.5.2018 at 20:22
    Permalink

    suvakit ne vasta rotusortajia ovatkin, tahtovat tuhota suomalaisen rodun muilla roduilla. itsetuhoisia kusipäitä, jotka kilpailevat paremmuudesta toisten samanlaisten kusipäiden kanssa

    Reply
 • 13.5.2018 at 15:44
  Permalink

  Kylläpäs Turun poliisi nyt kertoo etnisyyden kovin hanakasti, kun kantasuomalainen oli oikein solvannut ulkomaalaistaustaista. Huhhuh mikä rikos.

  Ja mehän emme edes varsinaisesti tiedä oliko kyseessä edes solvaus, vaiko totuus?

  >>Poliisi on tiedotteensa perusteella saanut tapahtumista melko tarkan kuvan.<<

  Vai että poliisi muodostaa tapahtumista kuvan, ja vielä oikein tarkankin, oman tiedotteensa perusteella. Mielenkiintoinen kehäpäättelymetodi ja varmasti avuksi todellisuudentorjunnassa. 😉

  Reply
 • 13.5.2018 at 17:58
  Permalink

  Turussa lienee nekruja ja hiekkanekruja valtava määrä? Taitaa olla niin että mistään ei ole mahdollista saada tietää niiden lukumäärää suhteessa ihmisiin, siis paikkakuntakohtaisesti? Toki tieton tulleiden raiskausten, tappojen, sekä löydettyjen vainajien lukumäärästä saa jonkinlaisen karkean kuvan.

  Jeppe ilmeisesti humalassa meuhkannut kun otti yhdestä iskusta lukua.

  Reply
 • 13.5.2018 at 19:12
  Permalink

  Syyttäkööt ”ulkomaalainen” omaa rotuaan siitä, että maine on raiskaajanan kulkee mukana aina, vaikka asianomainen itse ei olisi tuota kannusta vielä toistaiseksi itselleen hankkinut.
  Suomalaiset saavat (ainakin miehet) kantaa mukanaan mainetta armottomina alkoholinkäyttäjinä ja siitä seuraavine nk. ”lieveilmiöineen”.
  Yhdysvalloissa wanhoina hyvinä päivinä eräänkin juottolan ulkopuolella kyltissä luki: ”Viinaa ei tarjoilla intiaaneille ja suomalaisille!”

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.