Reijo Tossavainen: ”Tappakaa homot kivittämällä”, opettaa esim. brysseliläinen suurmoskeija

“Belgian parlamentille valmistuneen luottamuksellisen raportin mukaan Brysselin suurmoskeijassa on opetettu vuosikausia leppymätöntä vihaa länsimaista yhteiskuntaa, demokratiaa, juutalaisia ja muun muassa seksuaalivähemmistöjä vastaan.” Näin kertoo Iltalehti.

“Belgialainen sanomalehti La Libre pääsi näkemään vuosia 2016 ja 2017 koskevat osat parlamentin raportista ja kuvaa niitä raportissaan pöyristyttäviksi. Moskeijasta löydetyt arabiankieliset oppimateriaalit ja opetuskäsikirjat oli tarkoitettu paitsi jyrkän linjan islamin opettamiseen, myös opetusmateriaaliksi uusille salafistista islamia opettaville imaameille.

Opetuksessa muun muassa seksuaalivähemmistöön kuuluvia neuvottiin kivittämään kuoliaaksi tai tappamaan heidät heittämällä korkeiden rakennusten ikkunoista. Arkkivihollisten, juutalaisten painotettiin olevan korruptoineita, ahneita ja kavalia.

Opetuksessa myös kaikenlainen muslimien sulautuminen belgialaiseen yhteiskuntaan tai yhteistyö viranomaisten kanssa kiellettiin islamin vastaisena.”

Edellä kerrottu uutinen koskee siis Brysselin suurmoskeijaa. Se ei ole ainoa, jossa saarnataan vihaa ja suvaitsemattomuutta. Samantapainen opetus on yleistä muissakin Euroopan maissa.

Minulle on täysin mysteeri, miksi Suomessa seksuaaliset vähemmistöt, feministit, punavihreät ja muut itseään suvaitsevina pitävät tahot ummistavat silmänsä ja sulkevat korvansa kaikelta tältä pahuudelta.

Muualla Euroopassa puhaltavat muutoksen tuulet. Ruotsissa puolueet nyt vaalien lähestyessä jopa kilpailevat, mikä niistä niistä eniten omaksuu ruotsidemokraattien näkemyksiä.

Suomessa vakavasti otettavista puolueista vain perussuomalaiset on nähnyt ja näkee islamilaisuuden vaarat. Olen kuitenkin varma, että Suomessakin melko pian joudutaan tunnustamaan arjen todellisuus.

………..

Klikkaa oheisia painikkeita, jotta tämä blogi ja media saavat uusia lukijoita. Anna sanan kiertää.

8 thoughts on “Reijo Tossavainen: ”Tappakaa homot kivittämällä”, opettaa esim. brysseliläinen suurmoskeija

 • 11.5.2018 at 17:39
  Permalink

  Suomen suvaitsevaiset idioottipoliitikot eivät mitään mistään ymmärrä, vain hillotolpat kiinnostaa ja EU-eliitin persvaon nuoleminen.

  Reply
 • 11.5.2018 at 17:44
  Permalink

  Islam on rauhan uskonto, eikö se niin mennyt?
  Radikalisoituneet vain tulkitsevat koraania väärin….
  TAJUTKAA JO SAATANA, KORAANIN TEKSTIT OVAT ALLAHIN SANAA, IKUISTA TOTUUTTA. SITÄ MOSKEIJOISSA OPETETAAN.
  VÄÄRÄUSKOISET PITÄÄ TAPPAA JNE JNE.

  Reply
 • 11.5.2018 at 17:59
  Permalink

  Tyhmät eivät kuole ja viisastu kuin tappamalla. Tässä tarkoitan nimenomaisesti länsimaalaisia kermaperseitä, jotka ovat etääntyneet reaalielämästä niin kauaksi, että heitä voi aivan hyvällä syyllä sanoa aikuisiksi lapsiksi, jotka menee vatsa sekaisin jo siitä, että siili on jäänyt auton alle.
  Vaikka itse kunnioitan suomalaisuutta ja etnistä taustaani voin siitä huolimatta sanoa, että jos länsimaalainen idioottimaisuus vielä nousee ja saavuttaa sen lakikorkeuden, joka määrää yksiselitteisesti sen, että ”laji” kuolee ja tuhoutuu maan päältä aivan kuin sellaiset eläinlajit ovat tehneet, joiden ohi aika on mennyt. En tästä vedä hernettä nenään, vaan en yksinkertaisesti jaksa katsoa ”lajikumppanien” pohjatonta typeryyttä, eikä muutoin kukaan muukaan, jolla vielä edes pieni järjen valo kajastaa päänupissa.
  Lopuksi voin todeta ilman Putinin ruplia sen tosiasian, että Venäjä on ja pysyy jo kansanluonteensa vuoksi, joka nyt muutoinkin on itsestäänselvyys, jos vähääkään viitsii katsoa tuon valtakunnan historiaa. Eikä Venäjän suuruus johdu pelkästään siitä, että se on jumalattoman suuri, vaan juju onkin tuon kansakunnan kansanluonne, joka on sopivasti raaka ja alkukantainen vetämään jokaista ulkomaan pelleä pataan mitä suorinta tietä, jos vähääkään siihen aihetta ilmenee. He eivät ehkä länsimaiden katsantokannasta katsottuna ole sivistyneitä eikä muutoinkaan fiinejä, mutta yhtä kaikki, venäläiset elävät, syövä, juovat ja naivat vielä senkin jälkeen kuin kusipäistä EU:ta ja muita löyhäpäisiä löyhäperseitä ei enää ole löydettävissä edes historiankirjoista.

  Reply
 • 11.5.2018 at 19:35
  Permalink

  kuva vinkki

  pistäkää kuva suomalaisesta kristin uskovaisita mummoista kirkoissa
  ja siihen viereen ISISIN ÄÄRI ISLAMISTIEN Uskon harjoitamis kuva

  joku profesori sanoi että niiden kummankin uskonon harjoittajissa on paljon samaa

  olisi kiva nähdä
  kuva suomi mumoista patruuna voihin vuoratuna kirkossa
  löytyykö jostain

  patruuna vöitä suomi kirkossa ööööö……………………………………………………

  Reply
 • 11.5.2018 at 22:51
  Permalink

  No..kaipa vihervassureilla oma agenda..saada lisää äänestäjiä..anarkisteilla ja kommareilla omansa..saada maa sekaisin..

  Reply
 • 12.5.2018 at 07:49
  Permalink

  Tossavainen, missä on linkki viittaamaasi Iltalehden juttuun?

  Reply
 • 12.5.2018 at 16:37
  Permalink

  Muualla kyllä seksuaalivähemmistön edustajat ovat järkeviä mutta täällä he ovat pää pensaassa. Esimerkkinä Milo Yiannopoulos ja Alice Weidel AfD:sta. Eikös Ranskan Front National-puolueessakin ole jokunen homoseksuaali? Ei katso nyt nimi muistu mieleen, on niin helvetin vaikeeta kirjoittaa vieraskielisiä nimiä lukihäiriön takia. Onhan meillä tietysty Sebastian Tynkkynen. Eihän se tietenkään Vihreitä ja Vasemmistoliittoa lohduta millään, koska maahanmuutto- ja varsinkin islamkriittinen on aina rasisti, oli sitten homo, hetero, musta tai vaikkapa arabi! Muistankin yhden kirjoituksen Rasmus-ryhmästä parin vuoden takaa missä joku oli järkyttynyt kuinka hänen mökkeilystä ja kalastuksesta pitävä arabiystävänsä ei pidä näistä
  turhapaikanhakijoista ja oli ihmeissään, että näinkö nopeasti se suomalaisuus tarttuu 😀

  Reply
 • 21.5.2018 at 18:17
  Permalink

  Jutkut on samaa paskaa kun muslimit.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.