Turussa tasoristeysonnettomuus- Useita poliisipartioita ja yksi ruumis

Auto ja juna ovat törmänneet Turussa maanantaina noin klo 07.30 Vaalantiellä olevassa puomitetussa tasoristeyksessä. Ajoneuvo vaurioitui poliisin tietojen mukaan pahoin ja yksi henkilö on menehtynyt. Paikalla on ollut useita poliisipartioita ja tapahtuma ei enää aiheuta liikenteellistä haittaa.

Poliisi tutkii tapahtuman syitä ja ei tiedota asiasta toistaiseksi enempää. Nykysuomi ei tavoittanut paikallista poliisia kommentoimaan asiaa.

Lähde: Poliisi

 

5 thoughts on “Turussa tasoristeysonnettomuus- Useita poliisipartioita ja yksi ruumis

 • 7.5.2018 at 10:26
  Permalink

  Isishän julisteli talvella kohdistavansa iskuja rautatieliikenteeseen. Ilmankos poliisia on kielletty tiedottamasta enempää.

  Reply
 • 7.5.2018 at 11:34
  Permalink

  Tuskin oli sattumaa. Huono mäihä lopulta saavuttaa kiinni piittaamattoman kuskin.
  Rauha sielulleen silti.

  Reply
 • 7.5.2018 at 14:14
  Permalink

  ”Turussa tasoristeysonnettomuus- Useita poliisipartioita ja yksi ruumis”

  Otsikko on hieman harhaanjohtava – äkkiä vilkaistuna voisi ehtiä ilahtumaan siitä että useita poliisipartioita olisi jäänyt junan alle.

  Reply
 • 7.5.2018 at 20:24
  Permalink

  Eipä noita tasoristeyksiä saada vartioiduiksi sen enempää kuin Intiassa. On nääs parempaakin rahanreikää tässä maassa. Jos kuolisi edes muslimeita, niin asia korjattaisiin mitä pimimmiten, sillä sehän voidaan katsoa rasismiksi ja valkoiseksi ylivallaksi tappaa toiseutta kuin kärpäsiä.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.