Mauri Peltokangas Ylelle: Kuinka sairas sakki siellä oikein istuu?

Kaustisen kunnanvaltuutettu Mauri Peltokangas (ps) sivuaa tuoreessa Facebook-kirjoituksessaan mm. Ylen päätöstä hyllyttää suosittu lastenohjelma muutaman henkilön valitettua ohjelmassa esiintyneestä harmittomasta intiaanihahmosta. Yle yhtyi valittajien käsitykseen siitä, että hahmo on loukkaava ja rasistinen.

Peltokankaan päivitys kuuluu näin:

”Intiaani ja suomalainen…

Väitän, että jos Istuva Härkä ja muut suuret heimopäälliköt olisivat saaneet päättää, olisivat he hyvin mielellään laittaneet ”rajat kiinni”… eivät laittaneet ja mikä oli lopputulos? Faktahan on, että Pohjois- Amerikkaan kohdistunut holtiton maahanmuutto tuhosi lopulta useita alkuperäiskansoja kulttuureineen.

Tällä hetkellä Pohjois-Amerikassa elää n. kolme miljoonaa intiaania ja koko maailmassa arviolta enemmän, kuin suomalaisia on tässä maassa. Me suomalaiset olemme siis myös todellinen vähemmistöryhmä maailmassa.

Terveiseni Ylelle:
Te hyllytätte lasten ohjelman vähemmistöryhmään vedoten ja samaan aikaan kusette mielellänne omaa maataan rakastavan suomalaisen päälle kaikin mahdollisin tavoin!

Halveksitte suomalaista, hienoa maailman vähemmistökansaa päivittäin lokaamalla isänmaallisuuden! Kansaa, joka maksaa palkkanne pakkoverolla!

Kuinka sairas sakki siellä oikein istuu?”

Lähde: Mauri Peltokankaan Facebook-sivu

12 thoughts on “Mauri Peltokangas Ylelle: Kuinka sairas sakki siellä oikein istuu?

 • 30.4.2018 at 12:24
  Permalink

  YLE:n pitäisi lopettaa Kaarina Bastardin näyttäminen televisiossa, se on rikos koko ihmiskuntaa kohtaan.

  Reply
 • 30.4.2018 at 12:39
  Permalink

  YLE:n tuoleilla istuu todella sairas sakki, joka on vaarallinen itselleen ja etenkin kantasuomalaisille. Ihmetyttää kuinka harva kuitenkaan älyää miten suuressa valeessa elämme. Niin perusteellista YLE:n ja muiden agendamedioiden valehtelu on.
  Valistuneet kansalaiset tietävät mikä voima ja ketkä ovat YLE:n ja muiden agendamedioiden todellisia isäntiä ja kenen suulla he puhuvat. Samat voimat ohjaavat myös Eu:ta ja entisessä Suomen tasavallassa SDP:tä, vihreitä, vasemmistoa, keskustaa ja kokoomusta. Yhden asian puolue rkp laulaa kenen tahansa lauluja joka lupaa pakko ruotsin pysyvän.
  Onneksi Euroopan kansat ovat alkaneet herätä todellisuuteen. Ehkä tulee päivä jolloin poliitikot ja viranomaiset tajuavat mitä ovat tekemässä ja lopettavat NWO-globalistien verikoirina olemisen ja silloin alkaa poliittiset puhdistukset myös YLE:n toimituksessa.

  Reply
 • 30.4.2018 at 13:08
  Permalink

  Näin toimii vallankahvassa olevien maanpetturien propagandakone Yle:

  ”YLE ON HILJAA PUOLAN HALLITUKSEN FACEBOOK-SENSUURIN VASTAISISTA TOIMISTA

  Isänmaalliset ja konservatiiviset Facebookin käyttäjät ovat viime viikkoina huomanneet, että Zuckerbergin monopolimafian harjoittama sensuuri on noussut mielivallassaan täysin uudelle tasolle. Entisen bännipolitiikan tilalle on tullut tilien sulkeminen ilman spefisiä kerrottua syytä, ainoastaan ilmoitus, että tili on suljettu ”yhteisönormien rikkomisen vuoksi”. Myös yhteisösivuja on lakkautettu viime aikoina paljon, jopa pelkkää musiikkiin keskittyviä ryhmiä, koska niissä on mainostettu antikommunistisia yhtyeitä. Uuden kampanjan tarkoitus on luultavasti savustaa ulos viimeisetkin Facebookissa sinnittelevät avoimet kansallismieliset.

  Epädemokraattisen EU-komission vaatima sensuuripolitiikka Facebookille on yllättäen kohdannut valtiotason vastustusta, sillä Puolan hallitus on perustamassa työryhmän, jonka tehtävänä on torjua sosiaalisen median käyttäjien eriarvoista kohtelua poliittisen suuntauksen perusteella. Puolan hallitus katsoo aivan perustellusti, että EU:n puristusruuivin alla oleva Facebook syrjii oikeistolaisia somen käyttäjiä. Suomessa tästä EU:lle kiusallisesta asiasta on kertonut vain MV-media, mutta maamme suurin valtamedia Yle on vaiennut asiasta täysin. Tämä tulee tuskin kenellekään yllätyksenä.

  Suomessakin on alettu heräämään Facebookin harjoittamaan virtuaaliseen punaterroriin. Arvostettu Kanava-lehti sisältää uusimmassa numerossaan (3/2018) emeritusprofessori Timo Vihavaisen painavan kirjoituksen Facebookin poliittisesta sensuurista. Yle Watch suosittelee jokaisen kynnelle kykenevän lukemaan sen. Lehti on saatavilla lähes jokaisesta kirjastosta.”

  http://ylewatch.blogspot.fi/2018/04/yle-on-hiljaa-puolan-hallituksen.html

  Yleisradiolle on pitkin matkaa ollut tyypillistä, ettei se edes tunnusta sensuurin olemassaoloa. Silloinkin kun länsimaisille arvoille vieras sensruuri mainitaan, Yle puolustaa sitä kulttuurimarxilaisella termillä vihapuhe. Se on puolestaan eräs repressiivisen toleranssin muoto, josta kerrotaan Kupuramiekka-blogissa:

  Repressiivinen toleranssi tarkoittaa pähkinänkuoreen tiivistettynä ajatusmallia, jonka mukaan marxilaisille ideaaleille vastakkaisia ideoita ja käsityksiä ei tule suvaita ja niitä esittävät ihmiset tulee kompromettoida – ja toisaalta länsimaiselle kulttuurille ja yhteiskunnalle vihamieliset ja tuhoisat ideat tulee nostaa päivänvaloon ja niistä tehdä hyväksyttäviä, ideaalisia ja suvaittavia.
  Päivänvalo sensuurikysymyksessä on pahinta mitä EU ja Yle voivat toivoa. Siksi Puolan valtiovallan suunnittelmista ei haluta kertoa suurelle yleisölle, koska asian esille ottaminen paljastaisi EU:n ja Facebookin toimien kulttuurimarxilaisen luonteen. Euroopan Unionin komissiossa ollaan luultavasti kauhuissaan siitä, että Puolan digitaalista asioista vastaava ministeri Marek Zagórski sanoo haluavansa taistella oikeistomielisten sosiaalisen median käyttäjien eriarvoista kohtelua vastaan.

  Reply
  • 30.4.2018 at 13:12
   Permalink

   Korjaus: linkki edellisessä kuuluu tekstin loppuun.

   Reply
 • 30.4.2018 at 13:55
  Permalink

  On todellakin olemassa ”suomalaisia intiaaneja” Amerikoissa eli Fintiaaneja, jotka ovat suomalaisten siirtolaisten ja sikäläisten intiaanien jälkeläisiä. Heistä on ollut joskus ohjelmakin erikoisuutena, joka on jäänyt, voisi sanoa vuosisadaksi piiloon ei rasismin vaan erityislaatuisuutensa ja marginaaliryhmänä amerikansuomalaisten suomalaisesta kulttuuriperinnöstä niin Yhdysvalloissa kuin myös Kanadassa. Näillä ”risteytyksillä” on selväpiirteisesti havaittavissa intiaanitausta ulkonäkönsä suhteen, mutta heistä myös näkee suomalaisen kansallisrodun havaittavia piirteitä. Tietääkseni he ovat osallistunee Lapissa saamelaisten isännöimään maailman alkuperäisväestöjen kokoukseen ja tapahtumaan, jonka tavoitteena on puolustaa ja suojella alkuperäiskansojen oikeutta maahan ja omaan kulttuuriinsa maailmanlaajuisesti valtaväestöjen puristuksessa. Nk. fintiaanit ovat kulttuurinsa ja tapojensa suhteen suuntautuneet enemmänkin elämäntavassaan intiaaneihin kuin elämään valkoisten keskuudessa Amerikoissa, mutta ei tietenkään täysin ”suomalaisuuttaan” unohtaen, sillä sehän kulkee erottamattomana osana heitä läpi elämäntaipaleen.

  Mitä tulee YLE:n ”Omituisten otusten kerhoon” -by Rölli. se jääköön jo kaiken naurun ja suuttumuksen ulkopuolelle. Ei sanota turhaan, että joku / jotkin ovat ”Tynnyrissä kasvaneet”, silä YLE:läisistä voi käytännössä nähdä sen, mitä tuo käytännössä tarkoittaa ja etenkin näkyy.

  Reply
 • 30.4.2018 at 14:21
  Permalink

  YLEä vastaan on hyökättävä säälittä ja armottomasti tämä perkeleen pelleily on saatava loppumaan vaikka lähettimet tuhoamalla jos muu ei auta.

  Reply
 • 30.4.2018 at 14:40
  Permalink

  Mistä näitä saatanan perseileviä vihervassareita riittää?

  Reply
  • 30.4.2018 at 18:33
   Permalink

   Tuoreen Voima-lehden kansikuvasta voi tarkistaa, minkä tason politrukki on ollut valituksen tekijänä. Päävastuullinen on tietysti YLE, joka käy ankaraa taistelua maalaisjärkisyyttä vastaan.

   Reply
 • 30.4.2018 at 15:17
  Permalink

  Kerro vitsi!

  ”No YLE:llä kun puhuttiin demokratiasta niin….”

  Ei helvetti, tuo on jo liian naurettavaa! Lopeta heti! En halua kuolla nauruun!

  Reply
  • 30.4.2018 at 15:27
   Permalink

   Melkoinen vitsi ovat myös YLE:n ”keskusteluohjelmat” joissa oikea mielipide ja lopputulema on päätetty jo etukäteen ja asetelma on yleensä kolme ”oikean mielipiteen” edustajaa huutamassa vihaisesti yhden ”väärän mielipiteen” edustajan päälle. Ihan tulee entinen itäblokki nostalgisesti mieleen…

   Reply
 • 30.4.2018 at 15:51
  Permalink

  Eikö tästä Ylestä pääse millään eroon? Joudunko pakkomaksamaan lopun elämääni kelvotonta, propagandistista, manipulovaa ohjelmaa ilman mahdollisuutta päästä siitä irti? Eikö voi nostaa joukkokannetta oikeudessa tai kansalaisaderessia tai muuta kansanliikettä tätä vastaan? Vastatkaa viisaat, jos jotain tiedätte! Itse katson vain avaraa luontoa, josta voin kyllä luopua.

  Reply
 • 30.4.2018 at 20:02
  Permalink

  Suomessa on edelleen yli puolet kansasta sitä mieltä, että kaikki on hyvin.. YLE on ihan ok ja riemumielin maksavat YLE veron, jotta saavat lisää oksennusta päällensä. Kummallista, mutta niin totta.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.