KSML: Teuvo Hakkarainen eduskuntavaaliehdokkaaksi

Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho kertoi keskisuomalaiselle, ettei Teuvo Hakkaraisen mahdollisesti saama tuomio entisen persun, nykyisen sinisen Veera Ruohon ahdistelusta ja pahoinpitelystä yksiselitteisesti sulje pois mahdollisuutta eduskuntavaaliehdokkuuteen puolueen listoilta. ”Voita leivän päälle” saatiinkin jo lauantaina, kun Perussuomalaisten Keski-Suomen piiri asetti lauantaina Hakkaraisen eduskuntavaaliehdokkaaksi, vieläpä yksimielisellä päätöksellä.

Halla-ahon mukaan puolueessa päätetään tapauskohtaisesti, hyväksytäänkö tuomion saanut puolueen ehdokaslistalle. Vaikkakin tapaus on sekä puheenjohtajan että Hakkaraisen itsensä mielestä vakava, loppujen lopuksi piiri tekee päätöksen henkilön asettamisesta ehdokkaaksi.

-”Piirit päättävät ehdokasasettelustamme. Henkilökohtaisesti katson, ettei Hakkaraisen mahdollisesti saama rikostuomio automaattisesti estä hänen ehdokkuuttaan.”

Teuvo Hakkarainen on toisen kauden kansanedustaja. Hän on aiemmin saanut tuomion kiihoittamisesta kansanryhmää vastaan tammikuussa 2017.

Lähde: KSML

8 thoughts on “KSML: Teuvo Hakkarainen eduskuntavaaliehdokkaaksi

 • 30.4.2018 at 02:39
  Permalink

  Keski-Suomalaiset saivat hyvän ehdokkaan. Hakkarainen sanoo ääneen sen mitä muut eivät uskalla, mutta tarvitaan pari sataa Teuvo Hakkaraista ennenkuin järki voittaa eduskunnassa.

  Reply
 • 30.4.2018 at 06:23
  Permalink

  Lopettaisi sen viinan kanssa läträämisen ensin. Tekee hallaa puolueelle ja selkääntaputtelulla asia vain pehenee. Muut puolueet ottavat tästä kaiken irti vaalien alla, mies on kuukausikaupalla sairaslomalla omista töppäilyistä ja samaan aikaan vaaditaan sitä sun tätä muilta. Itseä ainakin vituttaa nämä lässyttäjät, noo tavallinen suomalainen rehellinen työmies joka ottaa viinaa aina silloin tällöin. Mielestäni tästä on järki kaukana.

  Reply
 • 30.4.2018 at 08:17
  Permalink

  Jean Claude Juncker saa ahdistella ihan rauhassa, pussailee kaikkia. Ei Teukka sen kummempaa tehnyt.
  Ja kiihotustuomiot ovat naurettavaa ajojahtia. Haistakoon oikeuslaitos paskat.

  Reply
  • 30.4.2018 at 20:19
   Permalink

   Niin mutta katsos kun keski-eurooppalainen saa vaikka kuorruttaa kuolallaan toisten naamat ja väkisin kuten Junckerin on dokumentoitu yrittäneen tehdä, se on sitä eurooppalaista sivistystä. Mutta suomalainen ei saa pusutella keski-eurooppalaiseen tyyliin.

   Reply
 • 30.4.2018 at 10:38
  Permalink

  Jos nyt Teuvo ymmärtäisi vaihtaa puoluetta esim. reformiin niin minäkin voisin äänestää Teuvoa.

  Persut kun eivät oikeasti aja suomalaisten etua ja vaikka uuvatit erosivatkin persuista, niin persut on luisunut todella nopeasti vanhoihin kaavoihin/uriin.

  Reply
 • 30.4.2018 at 11:10
  Permalink

  Hyvä Teuvo! Peli jatkuu!

  Reply
 • 30.4.2018 at 17:38
  Permalink

  Kyllä kannatan Tevuvon jatkoa.

  Reply
 • 2.5.2018 at 17:19
  Permalink

  Eduskunta on ollut kautta historian täynnänsä lukuisia alkoholisteja ja krapula -humalassa olevia ministereitä, joihin lukeutuu rattijuopumuksesta tuomittu Sirpa Pietikäinen (KOK), joka tuoksahti kuulemma aina wanhalta viinalta viikonlopun jälkeen. Miehiä on ollut useita, etten vain naisista puhuisi niin kuin paha tapanani ole pitänyt. Ennen puhuttiin nk. ”henkilökohtaisesta ongelmasta” kuten esim. Ahti Karjalaisen (Kesk) kohdalla tuli tavaramerkiksi kohta 40-vuotta sitten. Kun on kyse perussuomalaisesta kansanedustajasta tai poliitikosta, riittää punavihreän valtamedian vihat päälle saamiseen jo sekin, että häneltä pääsee pieru täysistunnossa (ei vessassa) kun sen sijaan minkä muun puolueen edustaja saa vaikka sekaantua lapsiin tai eläimiin. Sen mölyn pitää valtamedia pötsissään tai todennäköisemmin tekee tuosta ”rohkean” esimerkin kuinka sovinnaisuuden rajoja rikotaan sekä tehdään uutta genreä, johon täytyy ja pitää suhtautua suvaitsevaisesti niin rikollista kuin se onkin. Mutta otappa pikku-tyttö Raamattu kouluun ja lue sitä siinä sivussa itseksesi. Silloin kaatuu kulttuurimarxistinen ja muslimien ”loukkaamisen” kuppi nurin narin, niin ettei toimittajien ym. sivistyneistön sekä intellektuellien hysteerisyydellä ole mitään rajaa

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.