Laura Huhtasaari sensuurista: Pehmo-DDR (video)

Perussuomalaisten kansanedustaja Laura Huhtasaari on huolissaan sananvapaudesta.

YouTube-kanavallaan julkaisemallaan videolla Huhtasaari pitää nykyistä yhä pahemmaksi menevää sensuuria pehmo-DDR:nä.

Videolla Huhtasaari myös esittelee Riikka Purran kirjoittaman, pakolaisasiaa käsittelevän kirjan.

Katso koko puolituntinen video ohesta.

Lähde: YouTube

6 thoughts on “Laura Huhtasaari sensuurista: Pehmo-DDR (video)

 • 27.4.2018 at 13:43
  Permalink

  En jaksa katsoa. Tiedän suurin piirtein katsomattakin mitä se sisältää.

  Sen sijaan haluan tehdän lyhyen yhteenvedon missä mennään.

  Keinovalikoimassa on tällä hetkellä käytössä mielenosoituksia, vaaliehdokkuuksia, blogikirjoituksia, striimejä ym.

  Näillä me ei pötkitä pitkälle. Itse asiassa ollaan edelleen lähtöruudussa.
  Jos ja kun kansalliset haluaa todellista muutosta aikaiseksi se vaatii aivan erilaista toimintaa.

  On ymmärrettävää että kynnys on korkea monelle osallistua sellaiseen toimintaan jossa venytetään vallan reunaehtoja. Nyt me ajelehditaan virran mukana eikä aloite ole meidän käsissä. Me tullaan häviämään tämä sota ja meidät murskataan niin poliittisesti kuin oikeudellisesti ellei me kyetä muuttamaan toimintatapojamme. Järjestelmä on vahva ja me olemme siihen nähden vielä heikkoja. Sen takia pienet, rajalliset voimavarat tulisi kohdistaa sinne missä sillä on suuri vaikutus – järjestelmän heikkoihin kohtiin. Avoimesti emme voi kohdata vastustajaa taistelukentällä. Meidän on omaksuttava nykyajan moniulotteinen suora toiminta.

  Omalta osaltani tulen karsimaan pois kaiken turhan mikä vie aikaa ja voimavaroja oleellisimmasta. Paikallaan polkeminen turhauttaa ja uuvuttaa, ja kun huomaa että mitään konkreettista ei todella saada aikaiseksi on parasta laittaa siihen piste.

  Alaoleva saattaa olla seurausta suorasta toiminnasta. Jos näin on niin siinä on esimerkki onnistuneesta suorituksesta.

  Reply
  • 27.4.2018 at 14:31
   Permalink

   Täysin samaa mieltä kanssasi.

   Reply
 • 27.4.2018 at 16:58
  Permalink

  Laura Huhtasaari on ainoita kansanedustajia, jotka ovat suoraan tietoisia siitä, millaisessa todellisuudessa ja maailmassa kansallismieliset, siis aivan tavalliset suomalaiset isänmaalliset ihmiset elämään arkeaan odottamassa milloin aamuyöllä klo. 3. poliisi hakkaa oveasi ja raahaa putkaan määräämättömäksi ajaksi edes kunnolla määritetyn syyn vuoksi ilman sinulle määrättyjä reseptilääkkeitä, puhdasta vettä, saniteettipalveluitta ja kaikkea sellaista kohtelua, joka katsottaisiin rasistiseksi viharikokseksi, jos kyseesä olisi negridi, arabi, romaani, saamelainen tai ruotsinsuomalaien.

  Reply
 • 27.4.2018 at 17:49
  Permalink

  Voi olla että on.

  Lopulta sillä ei juurikaan ole merkitystä. Mielivaltainen hallintokoneisto jyrää, eikä siinä yksittäinen lainsäätäjä paljon paina.

  Koneistolla on niskalenkki kansallisista.

  Se on aivan samantekevää vaikka kirjoittaisi miljoona twitter viestiä. Ei vaikutusta.

  Reply
 • 28.4.2018 at 07:25
  Permalink

  Jos twitter viestien kirjoittaminen on turhaa; MIKSI sen käyttöä pyritään rajoittamaan ? Ainoa mitä vallassaolijat todella pelkäävät on TOTUUS heidän rikoksistaan … kun kaikki kansalaiset ne tietävät ja jättävät äänestämättä !

  Julkisia ”lakeja” jo peitellään kansalta sen takia … PL 118 § ( julkinen lakitietokanta Finnlex) ..Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.

  Tämän ”perustuslain” pykälänkin tekeminen oli PELKOA !

  Pelkoa joutua Valtakunnanoikeudessa vastaamaan rikoksistaan julkisesti koko kansalle !

  Se ehkä viivytti rikosten tutkintaa; mutta toi valtavan JÄRJESTELMÄKORRUPTION taas tuhansien ja tuhansien suomalaisten tietoisuuteen . ( miksi tehdä rikosten tutkintaa estävä ”laki”, jos mitään sellaisia tutkittavaia rikoksia EI ole olemassa ….on mm. ”laki 444/2012” miljardien varastamiseksi pienyrityksistä).

  Jos jokainen vieti tavaoittaa vaikka 100 ihmistä; kauanko kestää, että kaikki Suomessa tietävät totuuden ?

  Totuus on JO kulman takana; siksi NATO järjestää ”kyberharjoituksen” Suomeen… siivotaan valatiovallalle epämieluisaa aineistoa pois bittiavaruudesta .

  archive.is / kimmoleaks.fi … voipi lukea ja jakaa kansan silmien avaamiseksi !

  Reply
 • 4.5.2018 at 03:58
  Permalink

  Se on aivan samantekevää vaikka latelisit netin täyteen miljoonia youtube videoita tai twitter viestejä tai blogikirjoituksia. Ne eivät muuta tilannetta.

  Vain se että päättäjät saadan pois vallasta – tavalla tai toisella ratkaisee. Ja se että saadaan yhteiskunnallinen valtarakennelma muutettua.

  Ei virkarikossyytteitä poliisijohtoa vastaan nostettu sen takia että – suvakki, valtakunnansyyttäjä Raija Toiviainen olisi lukenut tuhansia valituskommmentteja netistä.

  Vaikka lataisit netin täyteen asiakirjoja, miljoonia, kukaan ei niitä jaksa kahlata läpi.

  Jo Indymedian ajoilta lähtien 1999 on nettiin tulvinut ruohonjuuritason änkytystä, länkytystä ja myös jonkin verran hyvää materiaalia.

  Missä näkyy? ’

  Lopputulos on kaikesta marmatuksesta ja valittamisesta huolimatta se että poliisivaltion ote on nyt tiukempi kuin aikaisemmin ja kaiken maailman lainsäädäntö on ajanut sananvapauden todella ahtaalle!

  Se on lopputulos – miljoonista valituksista ja kommenteista huolimatta.

  Jos sinä tyydyt tuohon, niin se on sinun ratkaisusi.

  Minä en tyydy,.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.