Tere Sammallahti: Miksi kommunismi on Suomessa salonkikelpoinen aate? (video)

YouTube-vloggaaja Tere Sammallahti miettii uusimmassa videossaan sitä, miten kommunismi on Suomessa salonkikelpoinen aate.

Sammallahti muistuttaa videollaan aatteen verisestä historiasta. Hän myös ihmettelee,m miksi siitä ei nouse julkista kohua, että jotkut valtakunnan johtavista poliitikoista avoimesti ihailevat tällaista aatetta ja pitävät sitä ”kauniina”.

Katso koko video ohesta.

Lähde: YouTube

8 thoughts on “Tere Sammallahti: Miksi kommunismi on Suomessa salonkikelpoinen aate? (video)

 • 23.4.2018 at 16:35
  Permalink

  Kommunismi ja sen hieman vähemmän, mutta vain marginaalisesti, verelle löyhkäävä äpäräaate sosialismi, aatteet joita ei koskaan eikä missään ole onnistuttu pitämään vallitsevina muuten kuin väkivallan uhalla, väkivallalla ja murhaamalla.

  Reply
 • 23.4.2018 at 17:15
  Permalink

  Esimerkiksi EU on tuominnut luonnollisesti kansallissosialismin ja sen aiheuttamat ihmisoikeusrikkomukset, mutta Josif Stalinin synkän kommunistisen diktatuurin 10 miljoonat uhrit ja tuon pakkovallan rikokset ihmisyyttä vastaan ovat jääneet täysin EU:n huomioitta. Mutta siihen on olemassa täysi syy, koska EU on täynnä entisiä maolaisia, punaista armeijakuntaa lähellä olleita ja stalinisteja. Eli ”Ei korppi korpin silmää puhkaise”. Ei tarvitse kuin katsoo Suomenkin EU-parlamentissa toimivia edustajia, jotka edustavat vihreitä tai suoraan vasemmistoliittoa. Ei tarvitse ihmetellä asiantilaa. Aivan sama koskee kaikkia muitakin maita edustajiensa poliittisten taustojen suhteen. Siellä vilisee entisiä terroristeja ja äärikommunistisia anargisteja, jotka nuoruutensa innossa eivät kaihtaneet vähääkään viattomien sielujen verenvuodatusta aatteensa eteenpäinviemiseksi. Ja miksi olisivatkaan? Perustuuhan koko bolsheviki kommunistinen aate suoraan väkivaltaan ja vallankumoukseen, jossa veri vuotaa niin vuolaasti ettei maa sitä pysty sisuksiinsa vetämään. Eikä siinä kaikki. Kun nk. luokkaviholliset on suunnilleen kaikki tapettu ja viety työleireille, sen jälkeen vallananastajat rupeavat tappamaan toisiaan. Numeerisesti mitattuna kommunismi eri muodoissaan on tappanut maailmassa neljä kertaa enemmän ihmisiä kuin esim. se kauhea ”peikko” Kansallissosialismi. Kuvitelkaapa entistä Itä-Saksaa, joka WWII päättyessä joutui siirtymään vain diktatuurista ja totalitärismista toiseen. Eikä Suomen kommunistista ”ilmapiiriä” tarvitse paljoakaan ihmetellä, koska nk. ”Tiitisen listassa”, joka on suljettuna kassakaappiin vielä 60-vuodeksi vilisee täynnänsä suomalaisia vasemmisto- ja porvaripoliitikkoja, jotka toimivat DDR:n stasin vasikoina ja ajoivat muuten tuon raskaanluokan kommunistisen maan etuja Suomessa, jotka vielä tietenkin synkrosoituivat Neuvostoliiton KGB:n kanssa.

  Reply
 • 23.4.2018 at 17:47
  Permalink

  https://www.youtube.com/watch?v=Cw47AprdHY4&bpctr=1524496255
  neuvostoliitto oli juutalaisten valtaannousu venäjällä, aina romanovien murhasta lähtien. ruotsalainen nya bankenin olof aschberg seka new yorkista jacob schiff takanaan warburgien pankkidynastia rahoittivat juutalaisia kommunisteja.
  myös länsimaissa churchillin ja rooseveltin selän takana oli joukko vaikutusvaltaisia juutalaisia, muunmuassa bernard m baruch, henry morgenthau jne.
  suosittelen tutkimaan asiaa, koko toinen maailmansota saa aivan uuden merkityksen, josta ei puhuta virallisessa historiankirjoituksessa mitään, hitlerin pahuus ja juutalaiset viattomina uhreina on käännetty aivan ylösalaisin, toisessa maailmansodassa itsenäiset kansakunnat hävisivät ja niitä hedelmiä keräämme nyt mm valtavana massamaahanmuuttona, joka tulee tuhoamaan valkoihoiset omilta asuinalueiltaan mikäli ihmiset eivät ala tähän kysymykseen herätä

  Reply
 • 23.4.2018 at 19:46
  Permalink

  Aatteena hyvä. Kansa tekee työtä ja saa itse työn arvon. Ongelma on että siellä(kin) on yläluokka joka ottaa sen mikä kansalle kuuluu. Älkää nyt puhuko Neuvostoliitosta. Ei kommunismia lähelläkään.

  Reply
  • 24.4.2018 at 12:53
   Permalink

   Ei ole koska se ei perustu wanhan aikaiseen länsimaiseen demokratiaan eli kansalaisvapauksiin, sananvapauteen, oikeuteen toimia yhteiskunnassa eli perustaa poliittisia puolueita tai yhdistyksiä, joissa voi ajaa omia yhteiskunnallispoliittisia tavoitteitaan, kokoontumisvapaus, oikeus perustaa hallituksesta riippumattomia sanomalehtiä / radiokanavia etc. etc.
   Kommunismissa ei ole mitään hyvää, vaan se pohjautuu väkivaltaiseen vallan anastamiseen eli Proletariaatin diktatuuriin eli despoottiseen yksinvaltaan, jossa muut poliittiset puolueet likvidoidaan ”kansavihollisina” luonnollisesti ulottuen mielivaltaisesti kehen tahansa, jopa kommunistisen vallankumouksen ”puuhamiehiin” itseensä valtataistelullisten syiden vuoksi, jossa naidaan pilkkua ”oikeaoppisuudesta” keppihevosena käyttäen. Mikään poliittinen järjestelmä ei tuo paratiisia maan päälle, koska se tulee säännönmukaisesti romuttumaan sen raadollisuuden takia, mikä on ihmisessä itsessään eli vallanhimo, kateus, pahansuopaisuus ja ahneus vain muutamia mainitakseni.
   Missään maassa ei ole ollut puhdasta kapitalismia tai sosialismia puhumattakaan kommunismista, koska se on utopia, joka ei voi koskaan toteutua käytännössä missään. Neuvostoliittokin pysyi pystyssä ainoastaan 70-vuotta, vaikka sillä periaatteessa oli itsellään kaikki mahdolliset luonnonvarat ja rikkaudet maaperässään, jota maailmassa vain pystyi esiintymään. Se, ettei noissa olosuhteissa ei koskaan sallittu tapahtuvan oli yksityinen yrittäjyys tai maanomistus eli se moottori, jota esim. Kiina nykyään harjoittaa säännellysti ja jonka varsinainen isä on Deng Xiaoping (1904-1997), jonka kuuluisin sanonta on ”ettei sillä ole väliä minkä värinen kissa on kunhan se vain pyydystää hiiriä”. Puhdasoppinen kommunisti ja Kiinan kansantasavallan perustaja Mao Zedong (1893-1976) sen sijaan johti maansa katastrofista toiseen älyttömine ”happauksineen” ja valtapoliittisine (kulttuurivallankumous) vehkeilyineen.

   Reply
 • 23.4.2018 at 19:53
  Permalink

  Goyim nimimerkiltä hyvä kommentti.

  Ei suuri massa herää. Eikä sitä pidä jäädä odottamaan.

  Nyt on toiminnan aika.

  Opiskelkaa ja opetelkaa nykyajan sissi sodankäyntiä.

  Reply
 • 23.4.2018 at 22:45
  Permalink

  Mitään massojen nk suurta heräämistä asiaan ei tule tapahtumaan. Pelko toimeentulon menetyksestä ja mukavan ja suhteellisen helpon elämän menettämisestä tekee suuresta massasta kyvyttömän ja haluttoman toimia.

  Vaikka Ruotsi vieressä esimerkkinä viestittää koko ajan siitä tuhosta mikä myös on Suomella edessä, se ei ole riittävän tärkeä syy suurimmalle osalle suomaloisista. Ei vaikka menettäisi lähiomaisen matun puukotusterrorissa se ei saa aikaiseksi sellaista reaktiota ja toimintaa mitä juuri nyt tarvitaan.

  Tämä tietysti kertoo sekä suuresta itsekkyydestä että näköalattomuudesta. Ja miten syvälle yhteiskunnallinen aivopesu ja indoktrinaatio on uponnut kansaan. Nykyinen Suomi ei ole enää se Suomi jonka meidän isovanhemmat tunsivat ja tunnistivat ja jonka eteen oltiin valmiita tekemään suuria uhrauksia tarvittaessa. Yltiöindividualisimi, äärimmäinen yksilökeskeisyys paljastuu kuoreksi jonka sisällä on vain tyhjyyttä.

  Valtio jatkaa velan kasvattamista niin kauan kuin se on mahdollista. Tämä takaa osaltaan yhteiskuntarauhan. Päättäjät alistavat Suomen ulkomaisten pankkien ja päättäjien hallintaan.

  Jos nk massojen heräämistä aikoo jäädä odottamaan sitä saa silloin odottaa loppuelämänsä. Onko lopulta edes typerä, välinpitämätön massa ansainnut parempaa? Miksi siitä pitäisi olla edes huolissaan? Jos typerä, välinpitämätön massa vaipuu sille tasolle että se tyytyy syömään torakoita ja kiljuu vain lisää viihdettä, eikö tällainen massa ansaitse oman tuhonsa – tai vähintään että sitä kuritetaan kovalla kädellä?

  Reply
 • 24.4.2018 at 15:06
  Permalink

  CFF . Niinpä….Omassa lähipiirissäni ei kukaan uhkaa huomaa/tunnista. Ehkä tuleva kohtalo on oikein mistään piittaamattomalle/ymmärtämättömälle goyimille. Itseäni on ruvennut suunnattomasti vituttamaan ympärillä olevien ihmisten ajattelemattomuus. Riittää kun (((nurkkajumalasta))) tulee Emmerdalet, salkkarit , selviytyjät jms luokatonta paskaa.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.