Salon ja Someron viikonlopun huumevalvontaiskusta 23 rikosilmoitusta

Lounais-Suomen ja Länsi-Uudenmaan poliisilaitokset tekivät yhteisen huumevalvontaiskun Salon alueella 20.-22.4.2018.

Yhteensä operaation tuloksena kirjattiin 23 rikosilmoitusta. Tehtyjen rikosilmoitusten rikosnimikkeistä pääosaa näytteli huumausaineen käyttörikos, joita kirjattiin 23 kappaletta. Lisäksi kirjattiin 5 huumausainerikosta ja 4 rattijuopumusepäilyä huumaantuneena ajamisesta, sekä ampuma-aserikos.

Marihuanaa takavarikoitiin epäiltyjen hallusta yhteensä yli 200 grammaa, amfetamiinia joitain grammoja ja alfa-pvp:tä n. 15 grammaa. Lisäksi paljastettiin kaksi kotikasvattamoa, joista löytyi runsaasti kannabis-kasveja. Epäiltyyn ampuma-aserikokseen liittyen takavarikoitiin laiton käsiase.

Lounais-Suomen poliisilaitos kehittää edelleen yhteistyötään muiden poliisilaitosten kanssa. Aikaisemmin vastaava yhteisisku on toteutettu Hämeen poliisilaitoksen kanssa ja nyt viikonloppuna yhteistyötahona oli Länsi-Uudenmaan poliisilaitos. Hyvin sujunut yhteistyö jatkuu varmasti myös tulevaisuudessa.

Lähde ja kuva: Poliisi

2 thoughts on “Salon ja Someron viikonlopun huumevalvontaiskusta 23 rikosilmoitusta

  • 23.4.2018 at 15:03
    Permalink

    Huumeiden käyttäjille keppiä je keppiä ja vielä kerran keppiä. Pitäisihän se ymmärtää että elimistö ei tarvitse huumeita toimiakseen normaalisti.

    Reply
  • 23.4.2018 at 17:18
    Permalink

    Montako poliisia kärähti samalla?

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.