Ville Tavio (ps): Mikseivät Vihreät tajua?

Perussuomalaisten juristikansanedustaja Ville Tavio kommentoi Facebook-sivullaan kansanedustaja Olli Immosen (ps) puheita Suomen uutisten artikkelissa.

Tavio kirjoittaa:

”Olli Immonen on oikeassa. Väestönkasvu on maapallon suurin ongelma ja typerä länsimaiden maahanmuuttopolitiikka kasvattaa tätä ongelmaa monella tapaa.

Mikseivät Vihreät tajua, etteivät maapallon resurssit vain yksinkertaisesti riitä tarjoamaan kaikille elintasoa länsimaisessa kulutusyhteiskunnassa. Yksi länsimaisen kulutusyhteiskunnan ihminen tuottaa elinaikanaan 80 miljoonaa tonnia jätettä. Muidenkin Suomen puolueiden politiikassa tämä länsimainen elintaso on silti kaikille kuuluva ihmisoikeus.

Mitä Vihreiden epäloogisuuksiin vielä tulee niin väestömäärän lisääminen kylmässä pohjoisessa on omiaan lisäämään myös kasvihuonepäästöjä. Jos aidosti tahdottaisiin vähentää energiankulutusta niin pohjoisen lämmitettävän asumisen piirissä pitäisi asua mahdollisimman vähän ihmisiä, kun taas valtaosan maapallon väestöstä lähempänä päiväntasaajaa.”

Lähde: Facebook

14 thoughts on “Ville Tavio (ps): Mikseivät Vihreät tajua?

 • 19.4.2018 at 17:58
  Permalink

  ”Mikseivät Vihreät tajua” ??

  – Moraalisäteily houkuttelee liikaa
  – Kognitiivinen dissonanssi
  – Arvojen mädättäminen, kuten nyt punikkiuteen historiallisesti kuuluu
  – Erottautuminen tavallisten ihmisten arjesta, ts. matuja ei pyöri omissa asuinympäristöissä riittävästi, jotta realiteetit ampuisivat hulluuden läpi ainuttakaan järjenvalonsädettä

  Reply
 • 19.4.2018 at 18:31
  Permalink

  Jos aidosti tahdottaisiin vähentää energiankulutusta niin pohjoisen lämmitettävän asumisen piirissä pitäisi asua mahdollisimman vähän ihmisiä, kun taas valtaosan maapallon väestöstä lähempänä päiväntasaajaa.”
  Niin kuin nyt asiat on.suomi on alaskan korkeudella ja tihein asutus näin korkealla.

  Reply
 • 19.4.2018 at 18:31
  Permalink

  Kehittyneet maat toimivat evoluutiota vastaan.
  Heikompien ja tyhmempien kuuluukin kuolla sukupuuttoon. Nyt vaan käy niin että me kuolemme sukupuuttoon ja kehitysmaalaiset valtaavat maapallon ja kehitys loppuu siihen.

  Reply
 • 19.4.2018 at 18:50
  Permalink

  ”Yksi länsimaisen kulutusyhteiskunnan ihminen tuottaa elinaikanaan 80 miljoonaa tonnia jätettä.”

  Omistaako jokainen länsimaalainen ihminen jonkun jo suht’koht hyvän kokoisen tehtaan jos ne saa tuotettua keskimäärin 75vuotiaaksi eläessään joka päivä ~2900tonnia jätettä, aika moinen määrä. Siis 2900000 kiloa per päivä, ? Miten tämä saavutetaan? Ei oo ihmekkään, että on selkä välillä kipeä kun moisia määriä tulee kanniskeltua vessaan mennessä ja ehkä jopa kerran viikossa roskikselle.

  Eipä pitäisi eduskunnassa olla näitä ulkolukukoulutusalalaivitunpaska10@gmail.comsia kuten myöskin opetusministeri joka vielä suuressa neroudessaan on tuhonnut aika hyvin suomen koulujärjestelmää edeltäjänsä tavoin ja _nämä (”laskee”)/päättää budjetista :(_ No muuten ei valitettavaa tässä kirjoituksesta.

  Reply
  • 19.4.2018 at 18:56
   Permalink

   ulkolukukoulutusalavitun… …comilaisia

   Reply
 • 19.4.2018 at 19:29
  Permalink

  Vihreät eivät ole ympäristön suojelu puolue, vaan totalitaristista yhteiskuntaa halajava ääriliike. Ensin Vihreät tuhoavat pieruverotuksella ja monikulttuurisuudella vallitsevan järjestelmän ja demokratian, kuten olemme saaneet kokea.

  ” Entiset kommunistit ja kansallissosialistit perustivat yhteishankkeenaan Vihreät puolueen Offenbachissa Saksassa 1979. Heilllä kun oli runsaasti yhteisiä tavoitteita: antiamerikkalaisuus, ydinvoiman vastaisuus, antikonsumerismi, auringon palvonta, vaihtoehtoinen lääketiede, vaihtoehtoinen ”tiede”, kemikaali- ja säteilyhysterian lietsonta ym. ym.” : Lainaus Mikko Paunion Uuden Suomen plogista: Kuva, jonka maailman vihreät haluaisivat hävittää 7,8.2016

  Reply
 • 20.4.2018 at 00:09
  Permalink

  Vihreät eivät halua ymmärtää koska eivät ole oikeasti vihreitä. Pentti Linkola harvoja aitoja vihreitä.

  Reply
  • 20.4.2018 at 07:57
   Permalink

   Ei lakimiehen tarvi osata laskea tai omata suhteellisuuden tajua, eikä sitä niiden opintoputkessa edes opeteta.

   Reply
  • 20.4.2018 at 17:22
   Permalink

   Jep. 80-vuotiaaksi elävä henkilö tuottaisi em. luvun mukaan päivässä n. 2740 tonnia jätettä!? Mun tietämykseni mukaan suur Helsingin alue reilulla miljoonalla asukkaallaan tuottaa noin tuhat tonnia jätettä vuorokaudessa

   Reply
 • 20.4.2018 at 07:28
  Permalink

  Virheet kun ei välitä. Verrattavissa kommunismi diktatuureihin. Niissähän kansalla oli kurjat olot ja paljon teloituksia, pakkotyötä, nälkää, kidutuksia, kuolemaa,

  Virheillä on aivan sama aivovamma kuin kommareilla ja ei ne mitään hyvää halua muuta kuin itselleen.

  Reply
 • 20.4.2018 at 08:27
  Permalink

  Vihreät eivät tajua, koska kuplan ulkopuolisia ajatuksia / mielipiteitä ei tarvitse kuunnella. Jos vihreä joskus eksyy kuplasta pois tai saattu kuulemaan jotain kuplan ulkopuolelta, sen voi helposti leimata rasistiseksi, fasistiseksi tms.
  Olen joskus kateellisena miettinyt sitä, millaista olisi elää vihreässä kuplassa, faktoista ei tarvitse välittää, sukupuoli on valintakysymys, monikulttuurisuus on rikkautta… ja sokerina pohjalla: kun kirjoittelet netissä tai lehdissä levottomia ja joku oikaisee sinua faktoihin nojautuen, aina voi loukkaantua ja uhriutua! Näppärää!!! taas voi jatkaa sekoilua…

  Reply
 • 20.4.2018 at 10:56
  Permalink

  Ei voi kauhalla vaatia kun on lusikalla annettu.
  Toisinsanoen aivokapasiteetti ei vaan riitä hahmottamaan tätä maailmaa.
  Vihreydestä tehtiin joskus trendikästä ja onhan luonnonsuojelu toki arvokas asia.
  Nykyiset vihreät ajavat kyllä luontoa tuhoavaa politiikkaa tämän pakolaispolitiikkansa ja avoimien rajojen kanssa.
  Tämä kehitysmaalaisten siirtäminen länsimaihin tuhoaa kehittyneemmän kulttuurin ja sivistyksen.

  Reply
 • 20.4.2018 at 11:55
  Permalink

  Vihreät, teillä ei ole mitään saumaa puhua hiilijalanjäljistä! Menkää asumaan susienne sekaan tuonne metsiin ja jättäkää kaupungit meille muille!
  Miten h……ssä on mahdollista, että vihreät ovat enemmistönä lentokoneita käyttävistä poliitikoista?
  VIhreät johtajat: kulkekaa apostolinkyydillä, lentäminen ei pitäisi teidän ideologiaan kuulua!

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.