Nopeusvalvontamaraton tavoitti yli 5 000 ylinopeutta ajanutta kuljettajaa

Vuorokauden mittaisessa nopeusvalvontamaratonissa poliisi tavoitti yhteensä 5 159 ylinopeutta ajanutta kuljettajaa. Heistä automaattivalvonnassa todettiin 3 850 ja poliisimiesten suorittamassa valvonnassa 1 309.

Kiinnijääneiden määrä on Poliisihallituksen poliisitarkastaja Timo Ajasteen mukaan valvonnan määrään suhteutettuna samaa suuruusluokkaa kuin vuosi sitten toteutetussa vastaavassa valvontaoperaatiossa.

Valvonnan yhteydessä tavoitettiin lisäksi 17 etsintäkuulutettua ja todettiin 26 muuta rikosta.

Valvonta aloitettiin keskiviikkona klo 6 ja se päättyi tänään torstaina klo 6. Valvontaa toteutettiin samaan aikaan yli 20 Euroopan maassa. Valvonnan ja siihen liitetyn tiedottamisen tavoitteena on ennalta estää liikenneonnettomuuksia ja saada kuljettajat kiinnittämään huomiota ajonopeuksiin.

Lähde: Poliisihallitus

Katso myös:

2 thoughts on “Nopeusvalvontamaraton tavoitti yli 5 000 ylinopeutta ajanutta kuljettajaa

 • 19.4.2018 at 16:26
  Permalink

  5000kpl * 170e/kpl = 850 000e

  Ei huono tulos valtion virkamiehiltä. Nyt pitääkin sitten tiedustella että jääkö piilovero Suomen valtion käyttöön vai siirretäänkö se tullin tulojen mukaisesti EU:n kanssaan?

  …jos samalla tavalla valvottaisiin liikennettä ympäri vuoden niin valtion kassaan kilahtaisi 310 miljardia euroa. Ja se on viidesosa valtion vuosibudjetista, jolloin jokaisen veroprosenttikin vähenisi viidesosalla. Se olisi mahtavaa… 20% vähennys veroprosenttiin niin kunnallis- kuin valtionverotuksessakin.

  …ja kaikki saavat ajaa samalla tavalla kuin nytkin…

  Reply
 • 19.4.2018 at 16:40
  Permalink

  Kiinnitettäispä loisiviin matuihin samalla tavalla huomiota. Levittävät sairauksia, tekevät rikoksia, edistävät harmaata taloutta, varastelevat, tekevät petoksia, väkivaltaa, raiskauksia, murhia..

  Tällainen kuona pitäisi kipata välittömästi pois kuormasta. Mutta ei. No koska meillä on mielenvikainen hallinto.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.