Laura Huhtasaari: Lastentarhanopettajat ovat palkkansa ansainneet (video)

Perussuomalaisten kansanedustaja Laura Huhtasaari kertoo eilen eduskunnasta suorana lähettämässään videoblogissa, että perussuomalaisten tavoitteena on lastentarhanopettajien palkkojen nostaminen.

Huhtasaaren mukaan kyseinen ammattikunta ei tällä hetkellä nauti sitä arvostusta, mitä se ansaitsee. Lastentarhanopettajien työolot ja palkka eivät houkuttele, joten paikkoja on auki satamäärin.

– Päiväkodinopettajista on huutava pula, Huhtasaari sanoo.

Katso kaikki Huhtasaaren kommentit asiaan liittyen oheisesta videosta.

Lähde: YouTube

3 thoughts on “Laura Huhtasaari: Lastentarhanopettajat ovat palkkansa ansainneet (video)

  • 19.4.2018 at 14:00
    Permalink

    Ansaitsisivat korkeamman palkan.
    Mutta arvostusta ja korkeampaa palkkaa tarvitsevat heidän kollegansakin, ne ketkä tekevät samaa työtä, vieläkin hunommalla palkalla.
    On valitettavasti näyttänyt vahvasti siltä että lastentarhanopettajat pyrkivät ”ratkaisemaan” arvostuksen puutetta – nokkimalla alaspäin niitä joilla on sitä osaamista, koulutusta ja hyvää asennetta, mutta vain ei lastentarhanopettajan titteliä. Se ei kerro hyvää älyllisistä lahjoista jos näin toimitaan vaan pikkumaisuudesta ja katkeruuden väärästä suuntaamisesta.
    Ei siis riitä että heillä on rekrytoinnissa pitkä etumatka suhteessa muihin, kuten myös jatkuvan työsuhteen solmimisen suhteen, vaan pyrkivät aktiiviseen estämiseen että olisi sama palkka samasta työstä. Asiasta onkin kuulemma käräjäjillä keissi jossa joku jaksaa muistuttaa nykyisestä laista.

    Reply
  • 19.4.2018 at 15:13
    Permalink

    Äidinpalkka perustuslakiin.

    Reply
  • 19.4.2018 at 16:22
    Permalink

    Ööö…. Kuka työtätekevä ei olisi ansainnut? Taas tyhjä aivopieru. Maailmoja syleilenvä latteus.

    Kansanedustajat eivät tee työtä joten he eivät ansaitse palkkaansa.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.