Jussi Halla-aho: Euroopan väestönvaihdos on käynnissä ja se on nopeaa

Perussuomalaisten puheenjohtaja, europarlamentaarikko Jussi Halla-aho ottaa Facebook-sivullaan esiin faktoja ja tilastoja Euroopan väestönvaihdokseen liittyen.

Halla-aho kirjoittaa:

”Kun maahanmuuttokriittisissä piireissä puhutaan ”väestönvaihdoksesta”, sitä yleensä pidetään foliohattuiluna tai vähintään liioitteluna. Minusta kuitenkin tuntuu, että suuri yleisö ei täysin hahmota sitä, miten suuri demografinen muutos Euroopassa juuri tällä hetkellä on käynnissä.

Otetaan esimerkiksi Ruotsi. Siellä asui Tilastokeskuksen (SCB) mukaan virallisesti vuoden 2017 lopussa n. 10 113 000 henkeä. Näistä n. 8 236 000 on syntynyt Ruotsissa. Sellaisia ruotsalaisia, joiden kumpikin vanhempi on syntynyt Ruotsissa, oli 6 935 000.

Huomionarvoista on muutoksen vauhti ja muutokset tulijoiden taustoissa. Vuonna 1990 suomalaiset olivat ylivoimaisesti suurin ulkomailla syntyneiden ryhmä (218 000). Toisena olivat norjalaiset (53 000) ja kolmantena tanskalaiset (44 000). Suurimpia ei-eurooppalaisia väestöryhmiä olivat islamilaista vallankumousta paenneet iranilaiset (40 000) sekä turkkilaiset (26 000).

Suomalaiset muodostivat vuonna 1990 lähes kolmanneksen kaikista n. 790 tuhannesta ulkomailla syntyneestä.

Vuonna 2017 Suomessa syntyneiden määrä oli pudonnut 151 tuhanteen. Myös norjalaisten ja tanskalaisten määrä oli laskussa. Suurin ulkomailla syntyneiden ryhmä olivat syyrialaiset, joiden määrä oli noussut vuoden 1990 kuudesta tuhannesta 172 tuhanteen. Irakilaisten määrä oli noussut 10 tuhannesta 141 tuhanteen. Muita merkittäviä nousijoita vuosien 1990 ja 2017 välillä olivat somalialaiset (1400 > 66 000), turkkilaiset (26 000 > 48 000), afganistanilaiset (500 > 44 000), eritrealaiset (0 > 40 000) ja intialaiset (9000 > 30 000).

Ruotsalaisille vanhemmille syntyneitä ruotsalaisia on siis n. 6,9 miljoonaa eli 68,5% koko väestöstä. Koska tulijat ovat kuitenkin väestön keskiarvoa nuorempia, ja koska etenkin kehitysmaista tulleiden syntyvyysaste on paljon korkeampi kuin kantaväestöllä, tilanne on nuorissa ikäluokissa aivan toisennäköinen. Vanhoissa ikäluokissa taas kantaväestön osuus on suurempi. Luonnollisen poistuman myötä maahanmuuttajataustaisen väestön osuus siis nousisi koko ajan, vaikka maahanmuutto loppuisi kokonaan.

Viime vuonna Ruotsiin muutti 144 000 ihmistä. Tulijoiden top-ten oli syntymämaan mukaan Syyria, Ruotsi (paluumuuttajat), Afganistan, Irak, Intia, Puola, Iran, Eritrea, Somalia ja Kiina.

Kehitys on samanlaista kaikkialla Länsi-Euroopassa. Saksassa koko väestöstä saksalaisia on 85% mutta alle viisivuotiaista 64%.

Ranskassa ei saa tilastoida mitään etnisyyteen viittaavaa, mutta tätä kierretään tilastoimalla sellaisten syntyneiden lasten osuus, jotka kuuluvat sirppisoluanemian riskiryhmään. Globaalisti 80% taudista kärsivistä asuu Saharan eteläpuolisessa Afrikassa ja suurin osa lopuista arabimaissa ja Intiassa. Ranskassa vuonna 2015 syntyneistä lapsista 30% kuuluu riskiryhmään, Pariisin alueella syntyneistä 74%.

Voidaan keskustella siitä, onko väestönvaihdoksessa mitään pahaa. On kuitenkin epärehellistä sanoa, että se ei olisi käynnissä, että se ei olisi nopeaa, ja että se ei jatkuisi juuri niin kauan kuin sen annetaan jatkua.

[Lisäys:] Suomessa tullaan hiukan jälkijunassa, mutta vauhti on melkoinen. Tilastokeskuksen mukaan maassamme oli vuonna 1990 25 000 muun kuin kotimaisen kielen puhujaa. Vuonna 2015 heitä oli 350 000.”

Lähde: Facebook

Katso myös:

11 thoughts on “Jussi Halla-aho: Euroopan väestönvaihdos on käynnissä ja se on nopeaa

 • 18.4.2018 at 10:58
  Permalink

  Miksei Jussi tee mitään muuta kuin lausahtelee entuudestaan tunnettuja tosiasioita? Luulisi että Brysselistä käsin voisi vaikuttaa jotenkin, edes oman puolueen politiikkaan. Mutta Jussi on vissiin päättänyt jäädä Brysselin lihapatojen ääreen. Silloin ei tarvitse vaikvautua oman kotimaan ongelmia ratkomaan. Ja virkamiehenkin paikkaakin lienee jo suunniteltu.

  Reply
  • 18.4.2018 at 11:05
   Permalink

   Tekee ja on jo tehnyt enemmän kuin mitä sinä mitätön uikuttaja tulet koskaan elämässäsi tekemään.

   Reply
   • 18.4.2018 at 18:09
    Permalink

    Kuten etnonationalistien monottaminen puolueesta, vihapuhelakien kannattaminen, sananvapauden rajoittaminen, valehtelu, äänestäjien huijaaminen, Israelin etujen ajaminen, TTIP-sopparin kannattaminen, persujen tukeminen ja auttaminen suureksi puolueeksi (valeoppositioksi) ym. ym. ym.

    Reply
 • 18.4.2018 at 11:17
  Permalink

  Richard Nikolaus Coudenhove-Kalergin suunnitelma Paneurooppalaisen rodun jalostuksesta on täyttä totta ja sitä EU ajaa eteenpäin valheen kaikella voimalla, sensuurilla ja pakko taakan jako politiikalla.
  Merkille pantavaa on että kun Halla-aho on ottanut maahanmuutto ja haittamaahanmuuttoasiat esiin niin heti on lennellyt rasisti-fasisti ja natsi huudot vihervasemmiston ja kokoomuksen suusta. Kysymys kuuluu kuinka paljon väestön vaihtoa ajaville poliitikoille ja elinkeinoelämän edustajille on maksettu oman kansansa tuhoamisesta?

  Reply
  • 18.4.2018 at 12:09
   Permalink

   Britti-patriootti David Noakes:

   ”The EU has bribed 28 Prime Ministers with £10 million per treaty to sign away their nations and their freedom. Ordinary Ministers get less. Its much cheaper than building weapons and going to war, as Adolf Hitler did.

   The EU is an unelected 3 tier dictatorship on the soviet model, with a sham parliament in Brussels. IN TIME, THAT’S SLAVERY FOR ALL OF US.” – ”Expose the EU dictatorship and its police state”, https://eutruth.org.uk/

   ”The EU is corrupt and cannot account for 95% of its expenditure (yes, ninety five % lost)
   The EU has over 200,000 offshore bank accounts from which it pays BRIBES.”
   http://www.eutruth.org.uk/50reasonseu.html

   EU-diktatuuria täydellistetään pienten askelten taktiikalla, jotta ihmiset eivät huomaisi minne ollaan menossa ennenkuin se on myöhäistä.

   Reply
  • 18.4.2018 at 22:36
   Permalink

   Erinomainen puhe Hirvisaarelta Arkadianmäelle hankkiutuneille vain omaa etuaan ajaville ja Suomea tuhoaville psykopaateille!

   Reply
 • 18.4.2018 at 12:10
  Permalink

  Nooh, valtiot ympäri Eurooppaa ovat velkaantuneet huikeasti viimeisen 10 vuoden aikana samoin niiden kotitaloudet… ja korot alkavat nousemaan vuoden , parin päästä.
  Se taas johtaa verojen korotuksiin joka johtaa kulutuksen vähenemiseen ja edelleen lamaan… Eli tulemme kaikki näkemään sen, kuinka kansakunnat toisensa perään kääntyvät kansallismieliseen suuntaan ja vahvasti… eli ongelma tulee hoitumaan, kunhan jaksamme pitää asioita ”tapetilla”…

  Reply
 • 18.4.2018 at 21:11
  Permalink

  Emme pysty hoitamaan niin raskasta taakkaa, elintasoloisijoita kulmilamme, rikollisia joiden aikeena on ja vain ainoastaan tuhota meidät orjuuttaa meidät elättämään itseään ellahhija..ja pitää vääräuskoisia, siis meitä, omien halujensa välikappaleena..

  Reply
 • 18.4.2018 at 21:38
  Permalink

  Maailma pelkäsi 1950-luvulla kylmän sodan aikoina aina 1980-luvulle saakka ydinsotaa. Mitä pelättävää siinä olisi ollut. Siisti moninkertainen joukkokuolema melkeinpä koko maailman väestön kärsimyksiä.
  Tämä on paljon pahempi kauhuskenaario, että Lähi-idästä ja mustasta Afrikassa työntyy selvää paskaa 100-miljoonien tsunamina ryöstämään, raiskaamaan, murhaamaan, varastamaan, särkemään etc, ect. Ei tarvitse kuin katsoa LiveLeakia Yhdysvalloissa tehdyitä ryöstöistä ja väkivallanteoista. Asialla ovat aina negridit voittopuolisesti. Eurooppa ja Suomi tulevat kokemaan sen terrorin, joka vallitsee Etelä-Afrikassa, jossa teurastetaan buureja kuin kärpäsiä ANC:n eli sikäläisen kommunistipuolueen ja neekereiden toimesta, jotka eivät ole sen enempää oikeutettuja omistamaan tuota maata kuin buurit. Päinvastoin buurit olivat siellä ensin. Näin on näppylät. Huutakovat kommarit mitä tahansa.

  Reply
 • 19.4.2018 at 08:10
  Permalink

  Niinpä, se on surullinen totuus. Tätä vauhtia suomessa on 2050 vähän. 1,5miljoonaa ei länsimaisia arvoja omaavaa olioita. Mutta todennäköisempää kuitenkin on se,että luonnonvarojen loppumisen ja syvän teknologia kuiluntakia tullaan 30-80 vuoden päästä näkemään 3. Maailmansota joka kyllä puhdistaa maan pinnan näistäkin olioista.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.