Emma Kari: Sipilän hallitus lisää pätkätöitä ja ikäperustaista syrjintää

Kansanedustaja Emma Kari (vihr) on huolissaan hallituksen toimien vaikutuksista etenkin nuorten naisten työllistymismahdollisuuksiin.

Kari kritisoi Sipilän hallitusta Facebook-sivullaan seuraavasti:

”Sain taas tänään seurata, kuinka keskustan ja kokoomuksen miehet taputtelevat toisiaan selkään eduskunnassa. He, jotka eivät taputa, ovat pienipalkkaisissa pätkätöissä viruvat naiset. Ja nyt kokoomuksen Petteri Orpo esittelee hienona uudistuksena sitä, että jatkossa nuoria voi ottaa pätkätöihin jopa ilman, että sille on nykyisen lain mukaista perustetta. Ja keille pätkätyöt kasaantuvat? Nuorille naisille.

Tämä hallitus lopetti lasten tasa-arvoisen päivähoito-oikeuden, joka osui juuri nuorten naisten työllistymismahdollisuuksiin. Lisäksi se leikkasi julkisen sektorin naisvaltaisten alojen työntekijöiden lomarahoja kikyssä. Samalla se päätti olla tekemättä perhevapaauudistusta, joka olisi merkittävin nuorten naisten työllistymismahdollisuuksiin vaikuttava asia. Nyt Sipilän hallitus lisää pätkätöitä ja ikäperustaista syrjintää tekemällä nuorten työelämän entistä epävarmemmaksi.

Hallitus on toistuvasti leikannut pienituloisilta naisilta ja antanut hyvätuloisille. Siinä ei pitäisi olla mitään, mistä ylpeillä ja onnitella toisiaan. Sitä pitäisi hävetä.”

Lähde: Facebook

7 thoughts on “Emma Kari: Sipilän hallitus lisää pätkätöitä ja ikäperustaista syrjintää

 • 18.4.2018 at 17:34
  Permalink

  Putkinäköistä umpifeministisvihreää vaalipuhetta. Todellisuudessa hallitus on leikannut rajusti sukupuoleen katsomatta.
  Sipilän hallitus on saanut myös vihreiltä luottamuslauseen joka kerta kun hallituksen luottamuksesta on nappeja paineltu.

  Reply
 • 18.4.2018 at 20:21
  Permalink

  Nii…parempihan se olisi kun nuorilla ei edes pätkätöitä..jäisi enemmän aikaa osallistua yhteiskunnallisiin tapahtumiin..vaikkapa miekenosoituksissa itkustamalla ja valittamalla että maahankävelleillä vaikeaa..Emmahan näytyi jo esimerkkiä..vaikka naisia ja lapsia ei näkynytkään..he kun kotimaassaan.
  Rahat voi sitten hakea seinästä kun ei töiihn aikaa

  Reply
  • 19.4.2018 at 05:45
   Permalink

   Ne on unohdettu, pääasia että suuret ikäluokat saatiin eläkeputkeen ja siitä sievästi eläkkeelle. 60-luvulla syntyneille vielä nostettiin reippaasti eläkeikää ja suljettiin eläkeputki ettei vaan tarvitse maksaa eläkkeitä, koska moni päätyy vitutuksessa narunjatkoksi.

   Reply
 • 18.4.2018 at 22:56
  Permalink

  Emma Kari on yksi hallitun opposition myyristä jonka tehtävänä on ottaa kantaa vähemmän merkittäviin seikkoihin todellisten ongelmien peittelemiseksi. Emman ”hallituksen vastaiset” kannanotot ovat hallituksen itsensä hyväksymiä ”vastakkaisia mielipiteitä” kansalle tarjottavan näytelmän pyörittämiseksi -niihin on helppo vastata, ne on helppo kumota ja jo etukäteen tiedetään etteivät ne johda mihinkään. Näin syntyy mielikuva demokratian toteutumisesta.

  Suomen työmarkkinoilla on vain yksi todellinen ongelma -ulkomainen halpatyövoima. Siitä ei kuitenkaan keskustelua synny, tai jos syntyy se koskee ainoastaan ulkomaisen halpatyövoiman saatavuuden helpottamista jota kannattavat kaikki puolueet paitsi PS joka ainakin puheiden tasolla hieman vastustaa olematta kuitenkaan mikään todellinen vastavoima. Edustuksellinen demokratia tuhoaa Suomen koska se mahdollistaa jatkuvat KANSAN enemmistön vastaiset päätökset. Äänestä vasemmistoa tai oikeistoa niin lopputuloksena virolaiset vie sinun työt ja maa täyttyy kehitysmaalaisilla. Näihin karuihin faktoihin peilaten ikäsyrjintä ja nuorten naisten työllisyys ei pitäisi olla edes keskustelun aiheena.

  Reply
 • 19.4.2018 at 09:16
  Permalink

  Tämä ”hallitus” on pelle porukkaa!
  Kyllähän sen nyt maalaisjärjellä näkee

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.