Ajo-oikeudeton puukkomies ajeli huumeissa Pälkäneellä

Hätäkeskukseen tuli tiistaina klo 16.29 ilmoitus, jonka mukaan henkilöautoilija oli lähellä ajaa päin vastaantulevaa liikennettä Lahdentiellä Pälkäneellä.

Törmäyksen oli estänyt vastaan tulleen henkilöautoilijan ripeä toiminta ja väistäminen. Väärälle kaistalle ajautunut henkilöauto oli suistunut tieltä. Romuttuneesta autosta oli tullut mies ulos puukko kädessä.

Poliisipartio meni paikalle ja otti kiinni auton vieressä olleen 1970-luvulla syntyneen miehen. Puukko oli auton vieressä maassa. Mies puhalsi alkometriin nollatuloksen, mutta hänen käytöksensä oli uneliasta ja sekavaa.

Alustavan huumetestin tulos näytti positiivista tulosta mm. amfetamiinille ja kannabikselle. Kuljettaja osoittautui myös ajo-oikeudettomaksi. Kiinnijääminen oli neljäs kerta vuoden sisään. Auto oli liikennekäytöstä poistettu.

Mies vietiin terveyskeskukseen tarkastettavaksi ja verikokeisiin. Tapahtumia tutkitaan mm. törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena, rattijuopumuksena ja huumausaineen käyttörikoksena.

Lähde: Poliisi

3 thoughts on “Ajo-oikeudeton puukkomies ajeli huumeissa Pälkäneellä

 • 18.4.2018 at 10:55
  Permalink

  Olikos tämä eilen vai viime sunnuntaina? Silloinkin oli auto ojassa ja huumausainemies pidätetty.

  Reply
 • 18.4.2018 at 11:51
  Permalink

  Avoimet rajat vuotavat myös huumeet läpi. Viranomaiset ovat tahallaan aiheuttaneet yhä pahenevan huumeongelman. Kuinka mobella poliitikolla on huumebisnes kytkös? tai huumevieroitushoitola bisnes kytkös?

  Reply
  • 18.4.2018 at 13:16
   Permalink

   Monella. Poliisi, tulli, korkeat virkamiehet, poliitikot ja ulkomaiset diplomaatit. Näistä ryhmistä löytyy huumebisneksen isot tekijät. Paljon hehkutettu tapaus Jari Aarnio oli vain pieni pipertetelijä joka uhrattiin kovempien tekijöiden suojaamiseksi.

   Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.