Ville Niinistö: Hallitus ajaa itseään lähellä olevien edunsaajien ja lobbareiden etua

Vihreiden kansanedustaja Ville Niinistö ottaa Facebook-sivullaan kantaa hallituksen käyttämään ”uuskieleen”.

Niinistö kirjoittaa:

”Kehysriihen päätösten jälkeen voi jälleen vaan ihmetellä kuinka Sipilän hallitus on sietämätön uuskielessään:
– työttömien tukien leikkaaminen on ”aktivointia”
– potkujen helpottaminen ja nuorten määräaikaistaminen on ”sosiaalista vastuuta” ja ratkaisu ”eriarvoistumisen kehitykseen”
– öljy-yhtiöiden öljysuojavastuun purkaminen ja ympäristöhallinnon heikentäminen on ”normienpurkua”.
– korkeakoulujen indeksijäädytystä jatketaan mutta hallitus ”kantaa huolta koulutuksen ja tutkimuksen tilanteesta”

Hallituksen arvomaailma on lyhytnäköinen ja ajaa vain kapeaa, tiettyjen itseään lähellä olevien edunsaajien ja lobbareiden etua. Sitten sitä koetetaan sanoilla korjata. Orwellin 1984 uuskieli kalpenee Orpon ja Sipilän rinnalla.”

Lähde: Facebook

5 thoughts on “Ville Niinistö: Hallitus ajaa itseään lähellä olevien edunsaajien ja lobbareiden etua

 • 16.4.2018 at 12:30
  Permalink

  Virheiden uuskieltä on ”vihapuhe”, joka tarkoittaa kaikenlaista haittamaahanmuuton arvostelua.

  Myös Virheiden mielestä oli ”julmaa”, kun aiempi hallitus eväsi laittomasti maassaolijoiden (olijoiden) ilmaisen terveydenhuollon.

  Virheet ajaa kaikenkarvaisten matujen etuja tavan suomalaisten kustannuksella.

  Reply
 • 16.4.2018 at 12:47
  Permalink

  Ja entäs vihreät? Matujen, laittomasti maassa olevien ja kaikenmaailman perverssien puolestapuhuja.
  Ei jatkoon.

  Reply
 • 16.4.2018 at 13:21
  Permalink

  Muistaakseni ”Nyky Suomessa” joku blogisti kirjoitti samaa tai sitten persu poliitikko sanoi näin. Joka tapauksessa tuo niin kunniakkaasti Niinistön suvun AÖ:ta kantava heitto-onkija toistaa jonkun viisaamman puheita. Eli syyllistyy plagiointiin, jos oikein pirullisen tarkkoja ollaan. Ja olenhan minä, sillä minä olen minä. Mutta jokainen Sipilän Nukkehallituksen toimia seurannut taviskin tuon tiettää, että markkinamiehet ja -naiset eli nämä lobbarit voitelevat ja lahjovat poliitikkoja mielinmäärin aivan kuten varsinaisessa hieromalaitoksessa EU:ssa, joka toimii kuin Euroopassa ei olisi jäsenvaltiossa kansoja ollenkaan. Sillä EU:lla on ”suljettu maksa” ja kyltymätön ahneus kaikkeen mikä kiiltää ja terrorisoi tavallisia valkoihoisia ihmisiä jäsenvaltioissa. Puhutaan pakkohoidoista ja psykiatrisen mielivallan käytöstä suljetuissa hoitopaikoissa. EU olisi syytä sinetöidä ja sementöidä sisältöineen ja upottaa syvimpään rotkoon meressä jonka syvyys tietääkseni on tähtitieteellisissä mitoissa. Tuon tempun jälkeen ensimmäinen vallankumouksellinen teko olisi potkaista ahterille kellon siirtelyjä tuniilla sinne tänne, jonka järkevyyden tasosta ei pääse selville ainutkaan lypsävä nauta (eläin).
  Suomalaiset – lue EU:laiset – poliitikot eivät kuuntele kansan ääntä koskaan, sillä vaalit ovat teatraaliset performanssit aivan kuten ent. kommunistimaissa, joissa kaikki oli jo ”valmiiksi naurettua” propagandaa. Sillä kuten huomasimme demokratia ei toimi ja se on ”kriisissä” välittömästi, jos kansa ”äänestää väärin” ts. globalismia, valkoisen rodun kansanmurhaa ja Euroopan islamisaatiota vastaan ja kannatta rajojen pitämistä suljettuina, kansallismielisyyttä ja ymmärtämällä muslimien olevan sama asia kuin Ebola.

  Reply
 • 16.4.2018 at 18:02
  Permalink

  Kova on Niinistöllä hinku päästä itse hallitukseen ja lobbareiden hillotolpan ääreen. Voi voi Villeä.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.