Kuolemaan johtanut moottorikelkkaonnettomuus Kittilässä

Poliisi sai hälytyksen maanantaina 16.4. noin klo 12.30 moottorikelkkaonnettomuudesta kelkkareitillä Kittilässä lähellä Muotkamaantietä.

Poliisin lisäksi tapahtumapaikalle lähti ambulanssi, pelastuslaitoksen yksiköitä sekä pelastushelikopterit. Onnettomuudessa loukkaantunut 54-vuotias mies kuitenkin menehtyi tapahtumapaikalla pelastusyrityksistä huolimatta.

Onnettomuus tapahtui, kun eteläsuomalainen ryhmä oli ollut omatoimisella kelkkareissulla. Tämänhetkisten tietojen mukaan yksin turmakelkalla ajanut mies on suistunut moottorikelkkareitiltä ja törmännyt puuhun.

Poliisi ja onnettomuustutkintalautakunta tutkivat onnettomuutta. Tässä vaiheessa ei ole tapahtuneesta enempää tiedotettavaa.

Lähde: Poliisi

Katso myös:

2 thoughts on “Kuolemaan johtanut moottorikelkkaonnettomuus Kittilässä

 • 16.4.2018 at 20:07
  Permalink

  No ei mikään yllätys kun etelän ”miehet” lähtee miesten hommiin.

  Reply
 • 17.4.2018 at 11:08
  Permalink

  Lanthalaiset menevät kuolemaan lanthalaisuuttaan Lappiin. Ei sitä sitten Etelän kaupunkien sivistyksellä ja osaamisella susirajoilla eletä. Moottorikelkkakortti olisi asiallinen vaatimus, eikä suoraan pystymetsästä olevaa tyyppiä pitäisi päästää moottorikelkansarviin. Nykyiset moottorikelkat ovat tehokkaita ja uskomattoman nopeita vempeleitä, joiden käsittelystä täytyy olla täysin perillä sekä sen hallintalaitteiden käyttötaito pitäisi olla suorastaan selkäytimessä. Jos noviisit päästetään ”rattiin”, sitten pitäisi olla ”varikkorajoitin”, joka estäisi hurjastelun. Sama koskee mönkijöitä. Molemmissa ei ole lisäksi turvakaarta, puhumattakaan katosta, joka suojelee kuljettajaa ajoneuvon kaatuessa.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.