Kevytmoottoripyöräilijä loukkaantui vakavasti törmättyään mönkijään Nummelan mopomiitissä

Nummelassa Veikkointien ja Kuskinkierroksen risteyksessä sattui lauantaina 14.04.2018 iltakuuden jälkeen vakava liikenneonnettomuus, jossa osallisena olivat kevytmoottoripyörä ja traktorimönkijä.

Kevytmoottoripyörän kuljettaja loukkaantui onnettomuudessa vakavasti. Tapahtumien kulku on osittain epäselvä ja poliisi tekee tutkimuksia niiden selvittämiseksi.

Tapahtumapaikalla oli meneillään niin sanottu mopomiitti, jossa oli osallisena useita nuoria mopoilla ja muilla kulkuvälineillä. Onnettomuutta on silminnäkijöiden mukaan edeltänyt jonkinlaista temppuilua tai keulimista ainakin kevytmoottoripyöräilijän osalta.

Kevytmoottoripyörän kuljettaja vietiin sairaalaan saamaan hoitoa vammoihinsa, mutta poliisin tämän hetkisten tietojen mukaan hänellä ei ole hengenvaaraa.

Lähde: Poliisi

Katso myös:

One thought on “Kevytmoottoripyöräilijä loukkaantui vakavasti törmättyään mönkijään Nummelan mopomiitissä

  • 16.4.2018 at 16:51
    Permalink

    Kannattiko ”näyttää” kavereille?

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.