Mauri Peltokangas: Olemme EU:ssa vain pelinappula ja kulujen maksaja

Perussuomalaisten Kaustisen kunnanvaltuutettu ja some-kannanotoillaan mittavan seuraajajoukon itselleen kerännyt Mauri Peltokangas kommentoi Facebook-sivullaan Euroopan Unionia.

Peltokangas kirjoittaa:

”Euroopan unioni on heikko, koska suurimmalla osalla sen jäsenmaiden johtajista ei ole munaa puolustaa omia rajojaan ja kansansa turvallisuutta. Näin koko himmeli on suojaton.

Koko paska perustuu vallan keskittämiskiimaan, johon ei sovi kansallisvaltioiden omat arvot. Me olemme tässä pelissä vain pelinappula ja kulujen maksaja.

Onnea Unkari!”

Lähde: Facebook

15 thoughts on “Mauri Peltokangas: Olemme EU:ssa vain pelinappula ja kulujen maksaja

 • 13.4.2018 at 16:18
  Permalink

  Ei Mauri ei, emme ole EU:ssa VAIN pelinappula ja kulujen maksaja!

  Olemme EU:ssa LIIAN PALJON pelinappula ja kulujen maksaja!

  Reply
 • 13.4.2018 at 16:33
  Permalink

  Suomi on EU:ssa VAIN pelinappula ja kulujen maksaja, koska suomalaiset antavat vaaleissa äänensä kerta toisensa jälkeen sielunsa pirulle myyneille, EU-diktatuurin ostamille EUnukeille, maanpettureille.

  Britti-patriootti David Noakes:

  ”The EU has bribed 28 Prime Ministers with £10 million per treaty to sign away their nations and their freedom. Ordinary Ministers get less. Its much cheaper than building weapons and going to war, as Adolf Hitler did.

  The EU is an unelected 3 tier dictatorship on the soviet model, with a sham parliament in Brussels. IN TIME, THAT’S SLAVERY FOR ALL OF US.” – ”Expose the EU dictatorship and its police state”, https://eutruth.org.uk/

  ”The EU is corrupt and cannot account for 95% of its expenditure (yes, ninety five % lost)
  The EU has over 200,000 offshore bank accounts from which it pays BRIBES.”
  http://www.eutruth.org.uk/50reasonseu.html

  EU-diktatuuria täydellistetään pienten askelten taktiikalla, jotta ihmiset eivät huomaisi minne ollaan menossa ennenkuin se on myöhäistä.

  Vastaa

  Reply
 • 13.4.2018 at 16:35
  Permalink

  Minusta tuntuu, että Suomi on ja on ollut lypsylehmä. Suomalaisia ennen kusettivat vain omat ”herramme”, mutta nyt koko maailma. Saatana, kun onkin hienoa olla ”kultapossukerhon” jäsen.

  Reply
  • 13.4.2018 at 16:57
   Permalink

   Olisiko se isänmaan petturuutta kun esimerkiksi joku Stubb lahjoittaisi EU:n eliitille muutaman miljardin suomalaisten veronmaksajien varoja ja saisi vastalahjaksi muutaman sadantuhannen vuosipalkkaisen viran EU:n herrakerholta???
   Onko näin tapahtunut???

   Reply
 • 13.4.2018 at 16:42
  Permalink

  Muistakaa valistaa kanssaihmisiänne heidän tyhmyydestään. Joo , koitettu on. Ihmisille on helpompi valehdella,kuin selittää ,että heille on valehdeltu.

  Reply
 • 13.4.2018 at 18:14
  Permalink

  Meitä on kusetettu.
  Helvetillinen korruptio vallitsee unionissa, se on saletti.
  Hillotolppia on jaossa ahkerimmille perseennuolijoille!
  Sylettää tuollaiset kataiset ja kumppanit!

  Reply
 • 13.4.2018 at 20:34
  Permalink

  Peltokankaan sanoman asian tietää jokainen, joka ajattelee omilla aivoillaan, siis tavallinen veronmaksaja, jonka verorahoja lapioidaan Brysseliin voitelurahoiksi jonkin paskaviran saamiseksi EU uskolliselle suomalaiselle pikkutekijälle (poliitikko), sillä Europarlamentin kynnysmatollekin maksetaan sellaiset liksat ja juomarahat, joista ei voi edes uneksia peräpohjolan hangilla ja lossakoilla.
  Suomi lisäksi on maksanut nk. ”suurten maiden” puolesta niiden jäsenmaksuja jakaakseen ”taakkaa” suomalaisten veronmaksajien (jälleen kerran) harteille, sillä jo Ruostin kuninkaan Kustaa Vaasan ajoista tämä katajainen kansa on saanut kokea, mitä on olla kolonialismin uhrina ja kyltymättömän ahneuden sekä sydämettömyyden kohteena sieltä, josta hyttysen ääni ei kuulu Tukholmaan eikä Brysseliin.
  Suomalaisten jäsenyyssopimusneuvottelut EU:hun olivat sinänsä täysi farssi ja malliesimerkki siitä kuinka noita neuvotteluja ei pitäisi käydä. Tuosta kirjoittanut suurlähettilään kirjaa ei ole saatavissa mistään kirjakaupoista eikä kirjastoista Suomesta. Ainoastaan yksittäisiä kappaleita yksityisiltä omistajilta, jotka ehtivät sen hankkia ennen kuin tuo kirja tuhottiin. Ulkomailta voi saada englanninkielisiä kappaleita. Kirjaa käytetään Puolassa ”oppikirjana” kuinka ei pidä tehdä. Eli silloinen kauppa- ja teollisuusministeri Pentti Salolainen (Kok) touhotti kuin heinämies innostuksissaan eikä pysynyt housuissaan kun sellainen kiima oli päästä niihin ”pöytiin, joissa päätetään suurista kysymyksistä”. Puhumattakaan nyk. presidentin Sauli Niinistön (kok) ja Paavo Lipposen (Sdp) ”ytimiin menemisistä” eli taas ”niihin pöytiin menemisistä, joissa päätetään meitä koskettavista kysymyksistä”. Totta tosiaan olemme olleet nyljettävinä ja kaltattavina antamassa kansantuotettamme pois niille, jotka sitä vähiten tarvitsevat ja näin hyödyttäneet omia maitaan meidän kustannuksellamme. Siis meidän. EI ppliitikkojemme.

  Reply
  • 13.4.2018 at 21:45
   Permalink

   Kertoisitko juha. miten ja keiden nk. ”suurten maiden” puolesta Suomi on maksanut niiden jäsenmaksuja…

   Mielestäni on totta että Suomi on maksanut liikaa ja saanut liian vähän, mutta Suomi on maksanut vain sen osan jonka ”Suomi” tai oikeammin meidän hölmöt päättäjät ovat sitoutuneet maksamaan suomalaisten verovaroista…

   Reply
   • 14.4.2018 at 09:48
    Permalink

    Suomi on maksanut Saksan, Hollanin, Ruotsin ja Itävällan jäsenmaksuja. Niin ja Britannian puolesta 1,7 miljardia Kataisen aikana.Mistähän ansioista Ktainen sai hillotolppansa? Mieti sitä.

    Reply
    • 14.4.2018 at 14:46
     Permalink

     Suomi ei ole maksanut Saksan, Hollanin, Ruotsin ja Itävällan jäsenmaksuja. Niin ja Britannian puolesta Suomi ei ole maksanut 1,7 miljardia Kataisen aikana.

     Mistähän ansioista Ktainen sai hillotolppansa? Mieti sitä.

     Reply
 • 13.4.2018 at 20:43
  Permalink

  Siis todellakin. Muistaako kukaan sitä saatanan kiimaa (juuri oikea sana) mikä oli esim. Paavo Lipposella? Mennään ytimiin päättämään asioista!
  Vittu mitä paskaa. Siellä ei ketään kiinnosta mitä yks pieni Suomi sanoo, pääasia että SE MAKSAA!
  Mulkut ovat itselleen haalineet sitä sun tätä, Katainen ehkä suurin näistä perseennuolijoista. Ja näitä meillä riittää.
  Itse Soinikin saanee palkintovirkansa.

  Reply
  • 13.4.2018 at 20:58
   Permalink

   Suomalaiset ovat siellä ”ytimissä” pöydän alla kuuntelemassa mitä isot pojat pöydän ympärillä päättävät!

   Reply
 • 14.4.2018 at 09:56
  Permalink

  Eu jäsenyys maksaa 1117 euroa minuutissa, mutta ei hätää suomalaisilta köyhiltä ja pienyrittäjiltä voi aina leikata lisää, kuten olemme nähneet.
  Poliitikot ovat tuhonneet Suomea järjestelmälliseti viimeiset 30 vuotta. Kansan kärsimykset ovat mittaamattomi ja taloudelliset menetykset mega-luokkaa.
  Idiootti poliitikot ovat myyneet valtion omaisuutta pilkkahinnalla, lahjoittaneet luonnnvaroja kansainvälisille kaivosyhtiöille. Kanadalaiset louhivat Kittilän kultakaivoksesta 6000 kiloa kultaa vuodessa ja ohessa muitakin mineraaleja kansan nenän edestä. Noin Tanskan kokoinen alue on ulkomaalaisten kaivosyhtiöiden hallussa ryöstettävänä.
  On aivan varma että Euroopan suurin litium esiintymäkin Keski-Pohjanmaan Kaustisella suorastaan lahjoitetaan pois idiootti poliitikoiden toimesta Brysselin hillotolppia lahjuksina käyttäen.

  Reply
  • 14.4.2018 at 14:55
   Permalink

   Röhkäle: ”… suomalaisilta köyhiltä voi aina leikata lisää,,,”

   Emppu Vuori: Miten niin köyhiltä voi leikata??? Onko köyhillä paljonkin leikattavaa??? Mielestäni ei ainakaan pitäisi leikata!

   Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.