Näin Ravintola Kaisaniemen edustaja vastaa Dan Koivulaaksolle

Ravintola Kaisaniemen edustaja vastasi vasemmistoliiton Dan Koivulaakson lokakirjoituksiin.

Sosiaalisessa mediassa on viime päivinä levinnyt vasemmistolaisten junailema vihakampanja, jonka puitteissa muun muassa vasemmistoliiton poliitikot Suldaan Said Ahmed ja Dan Koivulaakso ovat ulostuloillaan pyrkineet lokaamaan Ravintola Kaisaniemen maineen ja kehottaneet ihmisiä olemaan asioimatta kyseisessä paikassa.

Ravintola Kaisaniemen Facebook-sivulle on myös jätetty runsaasti aiheettomia negatiivisia palautteita kiusantekomielessä. Kaikki tämä sen vuoksi, että ravintolan tiloissa järjestettiin viime viikonloppuna kansallismielisten Awakening-konferenssi.

Uutisoimme alkuviikosta, mitä Ahmed ja Koivulaakso ovat sosiaalisessa mediassa asiasta kirjoitelleet. Ravintola Kaisaniemen edustaja Mika Hult vastasi Koivulaakson loanheittoon Koivulaakson julkisella Facebook-sivulla seuraavasti:

Kuten kuvakaappauksesta käy selville, Koivulaakso vastaa Hultin kirjoitukseen sopertamalla jotain epämääräistä valkoisesta ylivallasta, tuosta vihervasemmiston suosikkimantrasta.

Keskustelun seuraajien reaktiot puhuvat puolestaan: Hultin vastine Koivulaakson agitaatioon on saanut 116 peukutusta ja vain kaksi vihaista hymiötä.

Runsaasti peukutuksia on saanut myös erään keskustelijan laittama kommentti:

”Dan Koivulaakso, sinun toimintasi on täysin edesvastuutonta. Harjoitat juuri vapaan ja avoimen yhteiskunnan kannalta ala-arvoista toimintaa.

Oletko koskaan kuullut yrittämisen vapaudesta? Oletko sitä mieltä, että sinun poliittisten näkemysten pohjalta on hyvä järjestää boikotointikampanja yritystä vastaan joka vain ja ainoastaan harjoittaa liiketoimintaansa ja tuottaa maksua vastaan palveluita henkilöille, jotka eivät jaa poliittista näkemystäsi.

Käytöksesi ja kampanjointisi on kaikkea muuta kuin sopivaa asemassasi olevalle miehelle.
Taidankin käydä viikonloppuna osoittamassa tukeni Ravintola Kaisaniemelle, yrittämisen vapaudelle, sananvapaudelle ja avoimelle yhteiskunnalle.”

Lähde: Facebook

Katso myös:

26 thoughts on “Näin Ravintola Kaisaniemen edustaja vastaa Dan Koivulaaksolle

 • 11.4.2018 at 13:11
  Permalink

  Toi dan o iha pihalla.Vihervassari suosii antifatia liikettä se sentäs on terrodisti järjestö.

  Reply
 • 11.4.2018 at 13:13
  Permalink

  Danilla on ”peppu kipeänä” eikä se tunnu pääsevän siitä yli, ei sitten millään. Se olisi sille itselleenkin helpostus jos se hakisi ammattiauttajan apua. Silloin voisi Daninkin maailma on kauniimpi eikä joka nurkassa näkyisi ”valkoisen ylivallan” kannattajia. Varsinkin kun Dan itse on valkoinen ja värillisiä maapallolla on moninkertainen määrä valkoisiin verrattuna.

  Toivon sydämestä että Dan löytää rauhan itsensä kanssa ja onnen elämästään elämästä.

  Reply
  • 11.4.2018 at 15:00
   Permalink

   Toivottavasti hän pääsee yli tästä ja hyväksyy itsensä sellaisena kuin on, siis valkoinen
   mies oletettu.

   Reply
  • 12.4.2018 at 10:51
   Permalink

   Dan, JUmala rakstaa sinuakin!!

   Reply
 • 11.4.2018 at 13:36
  Permalink

  Kehotan kaikkia Suomen ammattiliittoja, ammattiosastoja ja muita edistyksellisiä toimijoita olla olematta missään tekemisissä tuon yhteiskunnalle vaarallisen ja anarkistista maailmankuvaa levittävän puikula perunan kanssa.

  Reply
 • 11.4.2018 at 14:46
  Permalink

  Koivulaakso voisi vetää itsensä hirteen. Tekisi palveluksen yhteiskunnalle.

  Reply
 • 11.4.2018 at 14:49
  Permalink

  Danilla on paha olla kun mokkamuna kundikaveri kävi vieraissa eli Tundra Taunon vuohi tilalla pikkasen harrastamassa kotimaan tapoja.

  Reply
 • 11.4.2018 at 15:09
  Permalink

  Dan Koivulaakso on kiihottanut kansanryhmän edustajaa yrittäjää vastaan ja julkaissut laajalle yleisölle rasistista vihapuhetta yrittäjästä vahingoittaen tahallisesti yritys toimintaa.

  Reply
 • 11.4.2018 at 15:13
  Permalink

  Eikö aiheuta mitään toimenpiteitä, kun yrittää tuhota toisen elinkeinon. Luulisi että hänen puolueensa reagoisi tähän. Täyttää rikoksen tunnusmerkit.

  Reply
  • 11.4.2018 at 17:12
   Permalink

   No siis se puoluehan on niillä olemassa sitä varten että se tuhoaa toisten elinkeinot. Tai tuhoaisi jos joskus pääsisi valtaan, mitä se ei onneksi tee.

   Reply
 • 11.4.2018 at 17:15
  Permalink

  Tämä on suoraa vihapuhetta ja vihakampaja yrittäjää kohtaan, toisin kuin turkulaistytön väittämä Halla-ahon häntä kohtaan lanseeramasta vihakampanjasta.
  Ravintoloitisjan pitäisi tehdä tästä Dania kohtaan rikosilmoitus, kunnianloukkaus, haitanteko yritystoiminnalle ja mitä mahdollisia nimikkeita vain voi keksiä, kaikki kehiin.

  Ei ole näkynyt valtamedian uutisissa puhetta kuinka yrittäjää kohtaan hyökätään julkisesti, taholta jolla on SUURI vaikutus ja sitä kautta haitta erittäin suurta. EN ihmettele jos ja kun jollakin jossakin vaiheessa kilahtaa näitä vassareiden kiusantekoja kohtaan, silloin syntyy rumaa jälkeä, eikä syyttä!

  Reply
 • 11.4.2018 at 17:47
  Permalink

  Selvääkin selvempää vihapuhetta ja vielä yllytystä yhtä yritystä vastaan. Toivottavasti järkevät kansalaiset äänestävät jaloillaan ja täyttävät Ravintola Kaisaniemen sankoin joukoin.

  Reply
 • 11.4.2018 at 20:42
  Permalink

  On muuten aika ironista että juuri äärivasemmisto ulisee ”vihasta” samalla kun pyhittää sen itselleen ”hyvän” tarkoituksen muka oikeuttamana, ja tämä vieläpä sen faktan valossa että sosialismia ja kommunismia ei koskaan missään ole kyetty pitämään valtajärjestelmänä muuten kuin pakolla, väkivaltakoneiston suorittaman väkivallan ja sen uhan avulla, siis juuri sillä vihalla josta paskemmisto tekopyhästi uikuttaa.

  Reply
 • 12.4.2018 at 00:46
  Permalink

  Siellähän yritettiin polttaa autoja ja koko paikkaa.

  Reply
 • 12.4.2018 at 17:46
  Permalink

  Tämä kommunisti polttaa vielä koko paikan. On se niin vihainen että.

  Reply
  • 12.4.2018 at 18:32
   Permalink

   Tuskin nyt kommariguru itse sentään mitään polttaa, vaan se kiihottaa jonkun tai jotkut opetuslapsistaan, keskenkasvuisista anarkomaaneista, tekemään sen likaisen työn.

   Reply
 • 12.4.2018 at 20:47
  Permalink

  Taitaa vaan olla omia intohimoja kyseistä kiinteistöä kohtaan. Tiedä sitten minkälaisia bakkanaaleja siellä pidettäisiin. Oikeesti. Jos kyseessä on vain omat pelot, pyydän, että Dan, otat oikeasti selvää tulevista vuokralaisista tutustumalla heihin. Ihan rohkeasti vaan ja kätellen. Ehkä kahvin, minttuteen tai oluen kanssa rauhoittuen. En tiedä, mistä olet saanut kuvan uusien vuokralaisten oikeistolaisuudesta, mutta heidät tuntien olet saanut väärää tietoa. Ja jos ei ole oma lehmä ojassa, niin anna kaikkien kukkien kukkia. Markkinataloudessa on myös omat pelisääntönsä, jotka täytyy vaan osata. Ja kyllä se naamakin vaikuttaa jos on kovasti negatiivinen. Jalla jalla, joskus ihan hyvä vähän ottaa ja dalla. Ja ajatella.

  Reply
 • 13.4.2018 at 00:05
  Permalink

  Suomi on todella todella sairas paikka nykyään. Nämä Danit ja Ahmedit kumppaneineen ovat vieneet Suomen jonnekin Neuvostosensuurin aikaan. Hyi helkkari mitä jengiä. Pitääkö yrittäjän tosiaan nykyään kysyä asiakkaan poliittisia kantoja? Saako Stockmann myydä minulle, kansallismieliselle, enää kahvikuppia? Pitääkö heidän kysyä poliittiset mielipiteeni ja näkemykseni kassalla? Nuo vihervasemmistolaiset suvakit ovat todella sairaita ihmisiä ja demokratian sekä yrittämisen/kaupankäynnin vihollisia. Ja siten myös yhteiskunnan vihollisia! Maalittavat rehelllisiä yrittäjiä. Ovat kuin jotain inkvisiittoreita. Kuka heille antoi moisen mandaatin? Tälle on saatava loppu ja vähän äkkiä kanssa.

  Reply
  • 13.4.2018 at 09:10
   Permalink

   Madia antaa niille mandaatin, myös äänestäjät.

   Reply
 • 13.4.2018 at 09:09
  Permalink

  Vassarit (ja Virheet) on kyllä täysiä kuspäitä.

  Reply
 • 13.4.2018 at 14:45
  Permalink

  molopää ja itsekeskeinen narisisti koko dan

  Reply
 • 13.4.2018 at 15:52
  Permalink

  Kahvia ei saa juoda mustana. Se loukkaa jotakin.

  Reply
  • 13.4.2018 at 18:50
   Permalink

   Joo, mutta jos laitat liikaa maitoa on se puolestaan valkoista ylivaltaa. Ja kaikesta sillä välillä loukkaantuu joku varmasti. Varmasti kahvista olisi nykyteknologialla tehtävissä väritöntä aidon korrektisti.

   Reply
 • 15.4.2018 at 13:25
  Permalink

  Siis mitä helvettiä?
  eihän kyse ole mistään valkoisesta ylivallasta!
  Jos joku kansakunta haluaa pysyä omanlaisena, ihan sama. voivathan mustatkin haluta mustan väestön maahansa, ei se mitään mustaa ylivaltaa ole.
  Varsinkin jos maassa ei ole muunvärisiä ei edes rasismi ole mahdollista!

  Reply
 • 18.4.2018 at 21:21
  Permalink

  Huonosti suunniteltu on puoliksi ihminen.

  Reply
 • 24.4.2018 at 08:26
  Permalink

  Yritysten ei tarvitse piitata äärivasemmiston vaatimuksista. Kuinka moni asiakkaista esimerkiksi jakaa saman arvomaailman äärivasemmiston kanssa?

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.