Kaksi seuruetta otti väkivaltaisesti yhteen yökerhossa ja jatkoi tappelua Narinkkatorilla

Helsingin Narinkkatorilla oli viime yönä aamuneljän aikaan kahden seurueen välinen tappelu.

Todistajien ja pahoinpitelystä epäiltyjen mukaan tapahtumat alkoivat, kun seurueiden välille tuli riitaa yökerhossa Kampin kauppakeskuksessa. Tilanne kärjistyi käsirysyksi, ja järjestyksenvalvojat poistivat seurueet ravintolasta.

Tappelu jatkui pihalla, ja molemmin puolin lyötiin toisia nyrkeillä. Kaksi miestä kertoi poliisille, että toisessa seurueessa jollain oli puukko kädessä, minkä vuoksi he lähtivät juosten karkuun.

Poliisin tiedossa on kolmen pahoinpitelystä epäillyn henkilöllisyydet, mutta tappeluun osallistui myös muita tuntemattomaksi jääneitä henkilöä. Partio otti kiinni kaksi erittäin kiihtyneessä mielentilassa ollutta noin parikymppistä miestä, jotka käyttäytyivät aggressiivisesti vielä poliisinkin seurassa.

Lähde: Poliisi

4 thoughts on “Kaksi seuruetta otti väkivaltaisesti yhteen yökerhossa ja jatkoi tappelua Narinkkatorilla

 • 9.4.2018 at 17:32
  Permalink

  Ai että tappelu? Entäs naaman ja parran väri?

  Reply
 • 9.4.2018 at 17:39
  Permalink

  Kulmahousuja? Vai zippilän kutsuvieraita?

  Reply
 • 9.4.2018 at 19:27
  Permalink

  Mitä sitten, Poliisin voimavaroja on turhaa tuhlata ilmoittelmalla kapakkatappeluista, sillä kansallismieliset ovat suurin turvallisuusuhka Suomessa nykyään. Olkaa hyvät ihmiset tarkkoina ja varovaisia, sillä nämä suomi-terroristit saattavat laulaa Maamme laulua, Jääkärien Marssia, Porilaisten Marssia tai Hakkaa päälle Suomen poikaa ja itkeä samalla silmät päästään tunteen liikutuksesta ja koko huliganismin päättää raikuvat hernerokka -pierut sekä muistot wanhasta rakkaasta äidistä, jonka itsetehdyt lihapullat olivat aivan jotain jota ei sanoiksi voi pukea. Unohtamatta perunamuussia, josta ei ”paloja” löytynyt ja se oli ”höystetty” äidillisellä rakkaudella hänen hikikarpaloillaan, jotka tipahtelivat kuuman hellan ääressä seistessä pulkkimella peruna rikki pulkiten.
  Ja kun tämä tapahtuu soittakaa heti 112 ja polliisi paikalle sekä vaatikaa, että ovat kunnon kommunisteja ja väh. yksi ”sinivuori” -tasoinen politiikanvalvojatar, jolla on aina pamppu kovana kansallismielisiä varten, sillä jokainen säällisten ihmisten muotostelma on ”hääyö” tähtitaivaan Allah.

  Reply
 • 9.4.2018 at 20:36
  Permalink

  ”Iisakki järvenpää” on kaivettava kuopasta ja pantava syytteeseen.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.