Ville Tavio: Soinilaisten takki on kääntynyt täysin kaikissa asiakysymyksissä

Perussuomalaisten kansanedustaja Ville Tavio kommentoi puolueesta viime kesänä irtautuneita sinisiä Facebook-sivullaan.

Tavio kirjoittaa:

”En yleensä vaivaudu kommentoimaan soinilaisia, koska heidän roolinsa on merkityksetön muuna kuin sote-uudistuksen tukipuolueena, mutta teen nyt poikkeuksen eräästä mielenkiintoisesta huomiosta.

Sinisten turhanpäiväisiä puheenvuoroja kun on joutunut eduskunnassa kuuntelemaan niin olen alkanut vakuuttua siitä, että Siniset tähtäävät Soinin jalanjäljillä jollain tapaa populistiseksi fraasipuolueeksi, joilla ei ole mitään selkeää linjaa, kun taas Perussuomalaisista on tullut entistä puhtaampi looginen asiapuolue.

Soinilaisten takki on kääntynyt täysin kaikissa asiakysymyksissä ja linjaukset ovat täsmentämättömiä ja ympäripyöreitä kuten ”keskiluokan verokapina” tai ”ilon ja toivon puolue”.

Esimerkiksi eilen kun PS kysyi kyselytunnilla erittäin asiallisesti laittomasti maassa olevien poistamisesta, niin siniset moittivat PS:ää yhden asian puolueeksi, jonka jälkeen nostivat esiin, että siniset eivät ole rasisteja. Kaikki siniset kansanedustajat ovat saaneet aiemmin perussuomalaisina kokea aiheetonta kiusaamista rasistiksi haukkumalla, mutta mitä he tekevät nyt, pyrkivät kaikin tavoin haukkumaan perussuomalaiset rasistiksi. Tämä on kerta toisensa jälkeen vähän hämmentävää. En keksi tälle muuta selitystä kuin loikkarien pyrkimykset miellyttää hallituskumppani puolueita, jotta heidät hyväksyttäisiin tulevissa vaaleissa niiden ehdokkaiksi. Toki sinisissä tuntuu olevan paljon katkeruutta perussuomalaisia kohtaan, joten kiusaajan rooliin meneminen voi purkaa myös tätä tunnetta.

Samaan aikaan kun kirjoitan tätä, soinilaisten vpj Tiina Elovaara väittää vielä tänä päivänäkin twitterissä, että PS puoluekokouksissa tehtiin natsien käsitervehdyksiä, vaikka väitteelle ei ole löytynyt mitään näyttöä ja Elovaara itsekin myöntää ettei ole henkilökohtaisesti nähnyt käsimerkkejä. Siinä sitä sinisten ydinsanomaa ja logiikkaa.”

Lähde: Facebook

11 thoughts on “Ville Tavio: Soinilaisten takki on kääntynyt täysin kaikissa asiakysymyksissä

  • 6.4.2018 at 17:54
   Permalink

   Kommunisti näkee omiaan ja edes yle ei saanut sitä mitä lähti hakeman, ”toimittaja” munasi itsensä täydellisesti. Halla-ahon ilme oli kyllä paljon puhuva.

   Reply
 • 6.4.2018 at 13:57
  Permalink

  Entäs tämä :https://www.google.fi/imgres?imgurl=http%3A%2F%2Fwww.ts.fi%2Fstatic%2Fcontent%2Fpic_5_2687087_k898968_1200.jpg&imgrefurl=http%3A%2F%2Fwww.ts.fi%2Fuutiset%2Fkotimaa%2F2687087%2FKokoomuslaiset%2Bhaluavat%2Bsailyttaa%2BMaammelaulun&docid=CnaBO–qynWvkM&tbnid=xC8Go-E6AR0jqM%3A&vet=10ahUKEwjW8uu6vqXaAhXKNpoKHaP9AcgQMwg8KAAwAA..i&w=1200&h=796&client=ms-android-huawei&bih=523&biw=360&q=orpo%20natsitervehdys&ved=0ahUKEwjW8uu6vqXaAhXKNpoKHaP9AcgQMwg8KAAwAA&iact=mrc&uact=8

  Reply
  • 6.4.2018 at 17:57
   Permalink

   Sieg Heil, sieg Heil. Ja aivoipestyt opetuslapset hurraa.

   Reply
 • 6.4.2018 at 14:00
  Permalink

  Soinilaiset uuvatit siniset juudakset tekivät itsestään täysiä pellejä, joille kaikki nauravat. Hauskoja sloganeita viljelevä pääkoomikko Timo Soini itse tienasi perussuomalaiset hajottamalla hillotolpan Lontoon investointipankista.

  Reply
  • 7.4.2018 at 08:45
   Permalink

   Ne eivät ole pelkkiä pellejä vaan vaarallisia eliitin kätyreitä. Toinen juttu on se että Perussuomalaiset eivät ole hajonneet kuten mediassa yritetään toitottaa, vaan muutama rotta on loikannut puolueesta pois.

   Reply
 • 6.4.2018 at 14:02
  Permalink

  Sinisten poliittiset urat ovat lopuillaan. Suomen kansa ei juudaksia äänestä.

  Reply
 • 6.4.2018 at 15:23
  Permalink

  Ville Hyvä. Sinä olet yksi parhaista asiakohtien havainnoitsijoista, mutta olethan sinä huomannut, että rasistikirvestä heilutetaan aika helposti ja Yle on heti varpaillaan, josko joku on moittinut muslimeja tai yleensäkin isalmia.
  Yle EI OLE huomannut (ei siis halunnut), että islam ei ole uskonto, se on poliittinen idelogia, jolla on oma perustuslakinsa. Islamin Shari-aki on Suomen perustuslain yläpuolella ja siksi sen moittimen tuo bannit ja ylen vihat kaikkien moittijoiden kirjoituksille.
  Lainsäändäntöä muokataan siitä ”syntyvän” vihapuheen tuomioilla, vaikka koko vihapuhetta ei lainsäädännössä olekaan.
  Lainsäädäntöä siis muokataan muutaman lakimiehen ja tuomarin näkemyksillä eikä Eduskunnan lainsäädäntövallalla ole mitään merkitystä.
  Siinä olisi kunnon ”palopuhujalle” sarkaa. Keitä ovat ne, joiden palopuheet muistetaan? Asiapuhujat on hellpo ohittaa, suuri yleisö ei edes ymmärrä mistä ne puhuvat.

  Reply
 • 6.4.2018 at 18:22
  Permalink

  ”Siniset” on Suomen puolue -historian tarpeettomin, turhanaikaisin, ohjelmattomin, tyhjän päällä olevin puolue, jota voi verrata lähes kangastukseen tai kertomukseen Atlantiksesta kaikkine hienouksineen. ”Sinisiä” voi kutsua yhtä puolueeksi yhä paljon kuin allekirjoittanutta nuoreksi, viriiliksi, komeaksi, kestäväksi ja uskolliseksi mieheksi. Ellette usko, että olen mies, niin tulkaa ”katsomaan”. Kutsu koskeaa ainoastaan naisia. Kauniita. Sillä olenhan suomalainen mies, joka luottaa itseensä ja löytää viat naisesta.

  Reply
 • 7.4.2018 at 13:21
  Permalink

  Soini perusti uuden takiaispuolueen, taistelee ensi vaaleissa ehkä RKP:n kannatuslukemiin….
  Hillotolppa odottaa Soinia ellei sitten saa infraktia ennen sitä. Ukko on kuun syöttöporsas.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.