Samuli Voutilan (ps) Facebook-banni peruttu

Perussuomalaiset nuoret ilmoitti Facebookissa puheenjohtajansa Samuli Voutilan Facebook-bannin päättyneeksi.

Uutisoimme aiemmin tänään, kuinka perussuomalaisten nuorten puheenjohtaja Samuli Voutila oli saanut Facebookissa kolmen päivän bannin kerrottuaan, ettei mies voi synnyttää.

Voutilan tapaus oli samaa sarjaa hieman aiemmin uutisoimamme  tapauksen kanssa, jossa eräs nainen sai peräti 30 päivän bannin Facebookiin samasta syystä.

Nyt perussuomalaiset nuoret ilmoittivat Facebook-sivullaan seuraavasti: ”Oikeus on voittanut. Puheenjohtajamme bännit on nyt peruttu.”

Postauksen mukana olleen kuvakaappauksen perusteella Facebook perustelee julkaisun poistoa vahingolla ja virheellä, ja jopa pahoittelee asiaa.

Lähde: Facebook

Katso myös:

6 thoughts on “Samuli Voutilan (ps) Facebook-banni peruttu

 • 6.4.2018 at 14:29
  Permalink

  Noi facen bannit on niin typeriä. Samalla sieltä löytyy isis:n tappovideoita. Facebook on yks vihollinen keskuudessamme.

  Reply
 • 6.4.2018 at 15:06
  Permalink

  Muistakaapas että facen sensuuritiimit koostuu pääasiassa aatteen kannalta kutsumusammattilaisista joille on aika vapaat valtuudet annettu sensuroida sisältöjä omien näkemystensä mukaisesti. Face ei noihin tule puuttumaan kuin vasta toiminnan perusteluja voimakkaasti perittäessä. Tällöin ollaankin tilanteessa jolloin asiat tulee mm. tieteellisesti osoittaa tai mikäli ei osoiteta, on kyse poliittisesta ja tieteellisestä sensuurista tietyn perustelemattoman aatteen hyväksi.
  Face on aivan omien Eurooppalaisten hallitustemme toimesta pakotettu tähän järkyttävien sakkojen uhalla. Mitä face voi tilanteessa, ilman joutumista sakotetuksi, tehdä on sensuroida aivan kaikki huomautettu sisältö ilman perusteluja ja palauttaa se vasta osapuolten toimitettua omat perustelunsa. Syyttävä sormi onkin syytä kohdistaa facebookin sensuuria vaativiin osapuoliin. Mitkään resurssit eivät riitä käymään läpi kaikkea sisältöä eri lainsäädäntöjen näkökulmasta mikäli mielitään bisneksellä saavutettavan tulosta. Toisaalta face edustaa suuryhtiöitä ja onkin siksi suvaitsevaisen mielestä hyvä saada kuolemaan pois jakamasta vapaata tietoa saati omistajilleen vaurautta.

  Reply
  • 6.4.2018 at 15:44
   Permalink

   Facefuckissa ei ole pakko roikkua ottamassa jönköä naamaan suvakkifasisteilta. On olemassa vaihtoehtokin, VK.

   Reply
   • 6.4.2018 at 17:26
    Permalink

    Ehkä niin mutta silloin menetetään yksi kanava tiedonjakamiseen eikä se ole pelkästään hyvä asia että mielipiteen esittämisen julkaisutila kapenee. Huomioitava on myös että luovuttamalla suvakkifasismin edessä yhdellä kanavalla voidaan seuraavan kanavan, jos nyt ei alasajoa, vähintään sensuroimista perustella toisen merkittävän tekijän tapauksella. Olen sitämieltä että kaikilla alustoilla on voitava esittää mielipiteensä ja sen poistamista tulee perustella lailla, ei yhteisönormeilla jotka muodostuvat yksittäisten aktiivien mielenmaailmasta. Kyllä se VK:kin estetään jos ihmiset lampaina moisen nielevät.
    Facebookin on pakko toimia sakon uhalla ja tähän työhön on palkattu edullisin mahdollinen porukka; vihervasemmistoaktiivit. Tulos näkyy mutta ei suinkaan ole lopullinen. Tilanne vaikuttaa tökerösti toimivalta ennakkosensuurilta ja on tuleva kaatumaan omaan mahdottomuuteensa. Motivaatio loppuu kun huomataan että aktiivien mielen mukaan sensuroidut julkaisut palautuvat esille yksi toisensa jälkeen kunhan todellisia perusteluja julkaisun sensuroinnille osataan vaatia.

    Reply
 • 6.4.2018 at 18:26
  Permalink

  En ole edes ”jäsen” jutku -Suckerbergin pärstäkerroin -kirjassa, koska olen katsonut elokuvan miehestä ja hän oli niin juutalaista, niin juutalaista.
  Niin, pikkulinnut laulavat, että feissari on syöksykierteessä vähän samaan malliin kuin paikallinen ent. Maakuntalehti ja kaikkien (valitettavasti) tuntema Helsingin Sanomat ripuloivan sankasta suvakki -linjastaan, joka on sinänsä jo itsessään ympäristörikos.

  Reply
 • 7.4.2018 at 11:22
  Permalink

  eli pitää paikkansa, että näitä banaaneja jakelee jotkut elämäänsä kyllästyneet paskasäkki punavihervasuri hiekkapillut aivan täysin mielivaltasesti…. hail satan ja sheissbook, sananvapauden irvikuva

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.