5 thoughts on “Laura Huhtasaari: Islamilainen kulttuuri vaikuttaa vapaassa Euroopassa (video)

 • 27.3.2018 at 15:54
  Permalink

  Aika asiaa kyllä puhuu, kansa vain ei osaa todellakaan äänestää. Uskovat aina perinteisten puolueiden tyhjiä vaalilupauksia.

  Eurooppa on jo muuttunut peruuttamattomasti ja ennen pitkää muutosta ei saa enää padottua ja silloin homma karkaa todella pahasti käsistä, eikä täällä silloin ole kellään hyvä olla paitsi Virheiden puoluejohdolla. Hehän tästä nauttivat.

  Reply
 • 27.3.2018 at 16:22
  Permalink

  Väännetäänpä vielä kerran rautalangasta!
  On ihmisiä joiden primitiiviset tavat ja uskonnon ohjeet ovat VASTOIN:
  Lakejamme, ihmisoikeuksia, demokratiaa, tasa-arvoa, sivistystä ja tervettä järkeä.
  Tällaisten ihmisten maahan tunkeutumisen vastustaminen on jokaisen kansalaisen ja sivistysvaltion oikeus, ellei jopa velvollisuus. Eikä sillä ole mitään tekemistä rasismin tai minkään ismin kanssa.
  Saatamme ”tarvita” maahanmuuttajia mutta emme edellä mainittuja jos haluamme säilyttää sivistyneen, turvallisen ja toimivan yhteiskunnan.

  Reply
 • 27.3.2018 at 17:00
  Permalink

  Ei ole enää vapaata Eurooppaa. On vain islamin saastuttama €U.

  Reply
 • 27.3.2018 at 17:43
  Permalink

  Emme myöskään tarvitse tänne tulevia elintasopakolaisia, kerjäläisiä, taskuvarkaita, murtokoplia, huoria, huumediilereitä ja muuta paskasakkia.
  Eikö niitä saatana saa käännytettyä rajalla?

  Reply
 • 27.3.2018 at 17:45
  Permalink

  Sipilän ja suvakkien mielestä olemme kansainvälisiä vain kun meillä on kansainvälisiä rikollisia ja kaikkia näitä Äijän mainitsemia.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.